Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 הרכבים מודל 2005

המאזדה דגם SPORT COMFORT חמש דלתות

האיביזה דגם ספורט 100 כ"ס 3 דלתות

מה ממליצים ולמה?

תודה

פורסם

אינני נשוי, ולא מפריעה לי 3 דלתות או 5 דלתות, הייתי רוצה יותר פרטים מהכיוון של תחזוקה אמינות סחירות ירידת ערך עלויות כאלה ואחרות, תצרוכת דלק

פורסם

ממה שציינת שחשוב לך.

תזוקה ,אמינות ,סחירות - היתרון של המאזדה.

צריכת דלק -האיביזה.

עריכה, לא שמתי לב שזה הקומפורט חששבתי התכוונת לספיריט ,אם כך בעיניין הסחירות היתרון עובר לאיביזה, הרבה מאוד אנשים יעדיפו לקנות מאזדה ליסינג לשעבר ב15K מתחת למחירון מאשר אחת שמורה במחירון או קרוב אליו, למרות שאחר כך זה מתקזז ,אבל לך תסביר לראש היהודי שלנו.

אני כשאני מחפש רכב אני מחפש את אלה שמוחכרים מחירון או יותר ,כך אני יודע שהרכב שמור ,בינתיים זה עובד לי מצוין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

צהריים טובים, :-D

תלוי מה הצורך: שתיהן ספורטיביות יחסית ובעלות ביצועים טובים, האיביזה קטנה יותר, רק 3 דלתות, ובעלת תא מטען צנוע יותר.

לזוג צעיר – האיביזה תספיק בהחלט. למשפחה / משפחה מתוכננת – שווה לבדוק את המאזדה. שתיהן אמינות יחסית, אך עלות התחזוקה של האיביזה מעט גבוהה יותר.

סופ"ש נעים

גיל מאוויס

2 הרכבים מודל 2005

המאזדה דגם SPORT COMFORT חמש דלתות

האיביזה דגם ספורט 100 כ"ס 3 דלתות

מה ממליצים ולמה?

תודה

• תוכן חדש...