Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

שוב בענין רכבי הליסינג - אם מדובר בשנת 2008, אני רוצה להחליט לעצמי מה המקסימום שאני מוכנה לקבל מבחינת קילומטראז' בהצעות שאני מקבלת (רוצים לקנות רכב)

קיבלתי הצעות של 90,000 ו-100,000 ק"מ לטידה שנת 2008,, זה לא יותר מדי? מה נחשב סביר על מנת למנוע בעיות ושחיקה של הרכב יחסית לשנת היצור (2008).

תודה רבה...

פורסם

זה קצת יותר מהממוצע .

לפי הכרותי בליסינג שלא חרשו אותו הממוצע בסביבות 20000 - 25000.

אני החזרתי את שלי אחרי 3 שנים עם 57000 ק"מ

פורסם

שימי לב למועד עליה לכביש.

בגלל שינוי במדיניות רישום שנת דגם, שנת דגם 2008 נמשכה יותר משנה וחצי, ממאי 2007 ועד סוף דצמבר 2008.

זה גם אמור להשפיע על מחיר הרכב.

25 -30 אלף לשנה זה סביר, מכוניות עם פחות מזה בדרך כלל נחטפות מהר או נמכרות למכרים של החוכר/אנשים מקושרים וכו'.

נכון, 90 אלף קילומטר ב 3 שנים זה לא מעט, אבל בדיק בגלל זה רכבים מליסינג נמכרים במחירים זולים יותר מרכבים פרטיים.

פורסם

הי,

תודה על התשובה.

תוכל לפרט בבקשה לגבי ענין של שגם של 2008 שנמשך שנה וחצי-זה נכון רק לטיה או לכל הרכבים של 2008?

מה המשמעות עבורי? האם זה אומר שהרכב למעשה יותר ישן ממה שיציגו לי אותו במעמד הרכישה ולכן זה נותן לי זכות מיקוח?

מה לגבי טידה 2009 מהבחינה הזו?

תודה רבה...

בגלל שינוי במדיניות רישום שנת דגם, שנת דגם 2008 נמשכה יותר משנה וחצי, ממאי 2007 ועד סוף דצמבר 2008.

25 -30 אלף לשנה זה סביר, מכוניות עם פחות מזה בדרך כלל נחטפות מהר או נמכרות למכרים של החוכר/אנשים מקושרים וכו'.

נכון, 90 אלף קילומטר ב 3 שנים זה לא מעט, אבל בדיק בגלל זה רכבים מליסינג נמכרים במחירים זולים יותר מרכבים פרטיים.

פורסם

זה נכון לכל המכוניות שרשומות כמודל 2008.

במחירון אפשר להזין חודש עליה לכביש ויש הפרש במחיר בין רכב מודל 2008 שעלה לכביש במאי 2007 לבין רכב מודל 2008 שעלה לכביש בדצמבר 2008.

וגם חישוב קילומטרז' שנתי אמור להתבצע בהתאם.

פורסם

כלומר, כאשר נותנים לי הצעה לרכב משנת 2008 עלי לוודא שאכן עלה בשבנת-2008 (מתישהו במהלכה)

אם לא- כלומר עלה ב-2007, עלי לדרוש הורדה במחיר?

עד כמה זה קריטי עבורי, שווה להתמקח על זה?

תודה,

זה נכון לכל המכוניות שרשומות כמודל 2008.

במחירון אפשר להזין חודש עליה לכביש ויש הפרש במחיר בין רכב מודל 2008 שעלה לכביש במאי 2007 לבין רכב מודל 2008 שעלה לכביש בדצמבר 2008.

וגם חישוב קילומטרז' שנתי אמור להתבצע בהתאם.

פורסם
שלום חברים,

שוב בענין רכבי הליסינג - אם מדובר בשנת 2008, אני רוצה להחליט לעצמי מה המקסימום שאני מוכנה לקבל מבחינת קילומטראז' בהצעות שאני מקבלת (רוצים לקנות רכב)

היי lumi

קילומטראז' סביר לשנה לרכב ליסינג יהיה בסדר גודל של כ 25000-30000 ק"מ.

אני יכולה לאמר לך שמניסיוננו עם לקוחות רבים, אם את לא נוסעת הרבה או שמדובר ברכב שני בבית שנוסע רק בתוך העיר אז

שווה לשקול גם רכב עם קילומטרז' קצת יותר גבוה שכן הקילומטראז' הממוצע לשנה יתאזן תוך תקופה קצרה יחסית

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות

מיטל מאלדן

פורסם

כפי שכתה BUKI , רכבים עם קילומטרז' נמוך בדר"כ לא יספיקו להגיע החוצה ללקוחות רגילים אלה יחטפו בדרך.

תשתמשי באותה טקטיקה הרי לכל אחד מאיתנו יש מכר \ אח\ שכן שעובד בחברה בה מוצעות רכבי ליסיניג לעובדים.

תבקשי ממנו יפה אם יוכל לפקוח עין בנוגע לרכב שמשתחרר משירות ובמצב טוב (ק"מ נמוך).

רק בדרך זו תצליחי, כאמור במגרשי המכירות של חברות הליסינג יהיה לך מאוד קשה למצוא רכב שיתאים לתנאים שלך

מבחינת קילומטרז'. לגבי מגרשים פרטים שמצהירים על רכב ליסיניג יד ראשונה עם 60K ק"מ... ובכן מהם הייתי מתרחק.

• תוכן חדש...