Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת באיחור הצטרפתי לקהל הזומבים של אפל שמחזיקים במכשיר :)

הבעיה היא שהמכשיר נראה לי שברירי ועדין מאוד ואני חושב שזה יהיה רעיון לא רע לקנות לו איזשהו נרתיק הגנה.

נכנסתי לEBAY בשביל לראות מה מוצע וקיבלתי אלפי תוצאות לנרתיקי הגנה לאייפד.

מי מהם מומלץ מבחינת נוחות הגנה יופי ומחיר ?

פורסם

תלוי אם אתה מתכוון להסתובב איתו או לא. כעיקרון פלסטיק לצד האחורי בשבילי הכי שימושי, כדי להגן בפני שריטות על אלומיניום כי אני לא מוציא אותו מהבית. יש לי גלקסי טאב בשביל זה ושם נרתיק יותר קשיח בצורת כריכה של ספר. יש לי גם מאן מזוודה קטנה מפלסטיק שניתן לשים בה אייפד ומסמכים או נטבוק 10". נמצא בשימוש לאיתים נדירות.

פורסם

הנרתיק הכי טוב לאייפד זה המקורי שנמכר בחנות אפל ב 39$ . (נכון לאייפד 1 ו-2 ...)

אם אתה רוצה כזה שלח לי הודעה פרטית.

ipad_case_original.jpg

פורסם
הנרתיק הכי טוב לאייפד זה המקורי שנמכר בחנות אפל ב 39$ .

אני הייתי נמנע מקביעה כו נחרצת. מצד שני יש מצב שאתה תקוע עם כמה כאלה, לכן הדיבור הזה הגיוני.

יש לי כזה והוא ממש לא נוח כי כל פעם צריך לפתוח אותו, הצד הנפתח מפריע וכשמעמידים אותו הוא לפעמים נופל.

פורסם

גודל האייפד הוא 10", לא?

אז תיק שיתאים לנטבוק, יתאים גם לאייפד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני הייתי נמנע מקביעה כו נחרצת. מצד שני יש מצב שאתה תקוע עם כמה כאלה, לכן הדיבור הזה הגיוני.

יש לי כזה והוא ממש לא נוח כי כל פעם צריך לפתוח אותו, הצד הנפתח מפריע וכשמעמידים אותו הוא לפעמים נופל.

אכן כן, אני תקוע עם כמה מניות של אפל ולא מצליח להיפטר מהן....

ושמעתי לעצתך, החלפתי את הנרתיק המקורי באחד תחליפי מפלסטיק לגב, שהרי למי אכפת מהמסך, הכי חשוב להגן על גב האלומיניום. גם הרבה יותר נוח להעמיד אותו כך עם גב הפלסטיק (רק שעוד לא החלטתי למה אני רוצה להעמיד אותו, אולי אניח על מדף בתור מסגרת תמונה דיגיטלית יקרה במיוחד...)

מאחר ואני גם מוציא את האייפד מהבית (לפחות הוצאתי עד שנפטרתי מהקייס) אז גם עשיתי כמוך וקניתי בנוסף גם גלקסי טאב עם נרתיק בצורת כריכת ספר, הבעיה שזה מרגיש לי כמו גרסה זולה של הנרתיק הישן של האייפד. איך אתה מתמודד עם זה שצריך לפתוח את זה כל הזמן ?

בקיצור, בהשקעה של רק כמה מאות דולרים מצאתי פתרון מצויין להגנה על האייפד.

פורסם

אכן מאוד לא נוח. לכן אני לא פותח, אלא שולף את המכשיר מהכיסוי. הוא מאין תא בתיק. להגנה על מסך בעת ניוד אני משתמש בכיסוי קשיח לחלוטין כי הרי זה לא גורילה גלאס. כולה אייפד.

• תוכן חדש...