Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי ברכב מצבר דיי במצב טוב, הוא פחות מ 8 חודשים והיום כשבאתי להתניע את הרכב, הקלדתי את האזעקה ופתאום האור נכבה כשאני מסובב את הסוויץ', ושום דבר לא מגיב לא רדיו דיסק וגם הכפתורים של האזעקה נכבו..אין חשמל ברכב.

פותח את מכסה המנוע בודק תמצבר קצת נתתי לו 2-3 מכות כמו לאיזה מוצר טיוואני, האור ברכב נדלק שוב, מסובב סוויץ' ויש רעש של "קליק", שוב נעלם החשמל.

עוד 2-3 מכות למצבר באיזור ה + גם, מתניע את הרכב, הופ מתניע (?!)

עכשיו הידע שלי ברכב הוא דל...ומצד אחר זה ממש מצחיק אותי שאחרי 2-3 מכות האוטו מתניע. יש אפשרות שהמצבר חלש? לבדוק משהו? מים מזוקקים הבנתי איכשהו בודקים אני לא ממש יודע :p

לאחר שהתנעתי את הרכב עשיתי סיבוב קטן של איזה 20 דק' כולל המתנה בהתחלה של רבע שעה בערך כדי שיטען את עצמו במקרה והוא ריק...מה שמוזר לי כי שום דבר ברכב לא היה דלוק כשיצאתי ממנו לפני כמה ימים.

אם יש לכם הצעות לפני שאני קונה מצבר חדש וכו'...אשמח לשמוע.

תודה :)

Opel Adam S 2017

פורסם

נסית (במקום להרביץ לו :p ) לבדוק שהנעלים מחוזקות על הקטבים ואין על אף אחד (מהקטבים/נעלים) קורוזיה?

בדקת שמינוס גוף מחובר היטב לשלדה?

אם המצבר בן פחות משנה, לך למי שמכר לך אותו. יש עליו אחריות (בעצם זה תופס גם אם תלך למישהו אחר שמעסק עם שנפ) .

מנסיון, שנפ לא משחקים משחקים. אם התקלה אצלם, תקבל מצבר חדש בניילון עם חצי זמן אחריות מהמקורי שלך. (יענו, אחריות לעוד 6 חודשים לפחות, אם קנית את הדגמים הפשוטים עם אחריות לשנה)

אבל בדוק קודם מה שאמרתי לך, יש מצב שתחסוך נסיעה מביכה לחשמלאי.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כמו שהבחור אמר , ביודק באתי לרשום לך גם.

הבעיה היא מגע בלבד

רוצה לבדוק שהמצבר תקין גע בו עם נורת ביקורת.

חזק את הנעלים של הקטבים

בדוק מינו לשלדה (אצלי הכפלתי את המינוס שיהיה טוב יותר)

שים קצת גריז על הקטבים

דע מאין באת ולאן אתה נוסע

פורסם

טוב אז אני מבין שנעליים = הסוגרים שיושבים על ה + וה - :)

האמת שהנעליים סגורות דיי חזק על הקטבים

"חיי על כביש" אין לי מושג מה זה אומר לבדוק את המינוס, מה הכוונה?

vogivog - חח מה הבעיה עם שנפ? אני כאילו אין לי מושג מי נגד מי בקטע הזה...רק שמצבר פשוט עולה כמעט 1000 שקל אצלם.

Opel Adam S 2017

פורסם

מצברי שנפ מההיכרות הכל כך גדולה שלי איתם דרך נסיונות של המון חברים שנפלו איתם נוטים לעשות לא מעט בעיות כמו הזעות למיניהם ופליטת החומצה שבהם. פריקה של המצבר ולא צריך הרבה זמן עד שהוא ייתפרק בלי קשר לכלום. המחיר שאתה משלם עליו זה על השם "שנפ" שמזמן כבר לא אומר לי שום כלום.

:)
פורסם

חח טוב לדעת, כנראה שזה מה שקורה עם חברות שמוכרות הרבה ומצליחות ואז מורידות מהאיכות כי גם ככה קונים אותן בגלל השם. ובגלל זה דוד שלי קנה אותם אגב (מילים שלו, והרכב היה שלו).

בכל מקרה אני יעשה כל מה שאמרתם לי לעשות, מקווה שבאמת המצבר עוד סבבה...

תודה!

אגב אני אוסיף בדבר שהאוטו לא מותנע כל יום, אלא פעם ביומיים שלושה...מדובר בלנסר 97 אם זה משנה רכב ישן או חדש...

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...