Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתמול ביקרתי את DOWNTOWN וראיתי בפעם ראשונה את ה R1 2003 בכחול

וואו איזה יפה ועם כל התוספות וההשקעה שלו כל הכבוד - אתה יכול לרשום אותי כקונה פוטנציילי לעתיד !

דרך אגב הדלקת אותי עם הנסיעה ל DEALS GAP ואתמול כבר ניפחתי לאישתי את המוח עם תוכניות עתידיות !

ספטמבר??

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

Downtown, זה אני אריאל עם ה-R6 שדיבר איתך לפני כשלושה שבועות בערך.

מלבד העובדה שכבר אמרתי לך שהאופנוע שלך מדהים, פשוט גרמת לי לרצות לקנות כבר אחד כזה. (עוד איזה שנתיים בערך...R1 2004).

אגב, ה-TRS נשמע מצוין פשוט, מה גם שהוא נראה פצצה. הזמנתי TankPad של ImmortalGraphix שנושא את הלוגו של ה-R6, שגם זה נראה מדהים...ויש גם כזה ל-R1, אז שווה בדיקה.

אני מנסה להתאפק ולא לרוץ לקנות כל דבר שאני רואה באינטרנט שקשור ל-R6, כמו שאמרת...2 דברים כל חודש...(לא שזה מצליח במיוחד...התלהבות של התחלה).

של איזו חברה ה-Frame Sliders שלך? ואם אתה במקרה מכיר מישהו שמבצע חיתוך בפיירינג?

בכל מקרה...נראה מדהים...

גם אצלי לפעמים אני מרגיש את הרוח מאוד חזק. אמנם אני לא רוכב במהירויות גבוהות, עדין, אבל זה די מציק. אני אשקול לקנות אחד כזה מתישהו בעתיד...

Don't Imitate...Innovate!

Power is nothing without CONTROL!

פורסם
אתמול ביקרתי את DOWNTOWN וראיתי בפעם ראשונה את ה R1 2003 בכחול

וואו איזה יפה ועם כל התוספות וההשקעה שלו כל הכבוד - אתה יכול לרשום אותי כקונה פוטנציילי לעתיד !

דרך אגב הדלקת אותי עם הנסיעה ל DEALS GAP ואתמול כבר ניפחתי לאישתי את המוח עם תוכניות עתידיות !

ספטמבר??

בספטמבר תיכננתי לטוס למינכן לתערוכת אופנועים 2004 INTERMOT !

ודרך אגב - לא יודע אם אתה מכיר את האיזור אבל מזג האוויר שם הוא בעייתי צריך לבדוק לפני כן אם העונה מתאימה, רק לידיעתך אם כמות המשקעים שיורדת באיזור בשבוע היתה יורדת בארץ אנחנו היינו מסודרים .

פורסם

אינטרמוטו 2004.

נפגש בשער הכניסה.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

• תוכן חדש...