Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה זמן נסיעה ברכבת מקייב לאורל וכמה עולה ? האם יש מה לראות באורל- ואיך איכות החיים שם ?

חשוב לי לדעת מאנשים שחיו באיזור ומכירים את הרי אורל והאיזור .

תודה.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

בוקר טוב,

לצערי אין לי הרבה מידע בשבילך. הייתי בעיירה שנקראת PERM ליד הרי אורלי במשך כשבועיים במסגרת עבודה. רוב הזמן עבדתי ויצא לי רק קצת להסתובב שם. מבחינת מה לראות? תשמע, זה מקום חדש אז תמיד יש מה לראות, מסעדות מעניינות עם מאכלים חדשים (בעיקר הרבה בורשט ושומן חזיר). יש מועדונים, יש בחורות יפות, יש קניונים, בסופי שבוע יש שוק שניתן להסתובב בו ולקנות בגדים ושאר דברים. יש ליד אתרי סקי, קח בחשבון שבחורף מאוד קר שם, אני הגעתי כבר לקראת סוף החורף והיה באזור -10 מעלות.

מצטער על המידע המועט אבל מקווה שתרמתי.

פורסם

תודה, מבחינת כבישים ותשתיות איכות סביבה -האם במצב נורמאלי ? האוכלוסיה - אתה יודע מה האוכלוסיה שחיה שם ? רוסים? קווקזים ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

אין בירה פורמלית.

יש את יקטרינבורג ואת איז'בסק, ועוד המון. זה אזור ענק...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...