Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

xbox kinect או Wii מה לקנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע הם חוסמים לפי חשבון psn + id של קונסולה, למיטב הבנתי לא.

בכ"א - זה מתחיל מצב של חתול ועכבר כמו בxbox. עובד היום - מחר לא , מחרתיים אולי.

אם רוצים להתעסק עדיף כבר לקנות pc.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
רוכב בודד - נשארת כנראה גם לפני 4 שנים עם הדעות שלך לגבי הקונסולות.

ליביו

אתה יודע ליביו, אולי נשארתי עם הדעות אבל עם הרבה שביעות רצון. יש עוד 50 מיליון כמוני שרכשו ורוכשים את ה-ווי.

איני יודע מהי הגדרתך למפתח רציני, אבל יש לא מעט שקבלו הערכה של רציניים... בתחום הזה-מי שרציני שיעבר לפילוסופיה.

כשאני מייעץ למישהו על קונסולה- אני חושב על המשתמשים (ותראה מה הגילים שהתבקשו) ומה יקרה איתם עוד שנה-שנתיים, אם ההורים יצטיידו במשחקים המתאימים וידאגו לתחזק את הקונסולה (עדכוני מערכת הפעלה, התאמות תוכנה נדרשות ועוד).

אני מתחשב הרבה בציונים ודעות, אבל פה קובע זה מה המקומיים רוצים (או אבא דוחף להם) ובמה הם מתמידים. אנחנו לא מבקרי אומנות או יכולת פיתוח. רק משתמשים שרוצים פאן (ואבא שילמדו קצת דרף משחקים).

לא נכנס להתנצחות על משחקים אלו או אחרים, יש אתגריים שמעסיקים גם אותי - ובהנאה.

אם הילד שלי נהנה מסוניק שקיבל רק 60 ומשהו - ומסתדר עם המהירויות המטורפות של הסדרה הזו - אני מרגיש מצויין. אם כולם נהנים ממשחקי לגו (שהם באמת נחמדים), אם משחקי מוזיקה מהנים ומקפיצים למרות אפס עלילה ושום חידוש - אז השטח קובע, לא התיאוריה.

אני סבור שמי שמתעניין ברכישה צריך לשים לב להיצע, לעלות הכוללת עם עוד שלט או שניים, יכולת שילוב דיסק חיצוני, מה קורה כשמשחקים 2 ו-3 משתמשים, תמיכה חיצונית (שמת לב שמיקרוסופט בכלל לא מתמודדים עם המפצחים והטריקים, בניגוד לסוני שהשבוע תובעת את הפורץ הנוצץ הקבוע שלה?) וגם שמדיה בלו ריי אחת עולה 50 שח (מול 10 מינוס ל-DL ושקל ומשהו לסידי רגיל) וצריך המון כאלו.

כל אחד מוצא מה שמעניין ומושך אותו, ופה התחושה אישית לאותו אחד.

ומה נעשה עוד שנה כשיצוצו קונסולות בתלת מימד?

אגב, למה לא תפרסם את המכשיר שאתה לא צריך באתר אגורה או תתן למישהו צעיר בסביבה?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

גם מההודעה הזו לא הבתי על מה אתה ממליץ לי?

לילדים בני 6-10, אבא לא גיימר.

מחפש משחקים משפחתיים, רצוי יכולת פריצה להוזיל עלויות.

לא מתכוון לשחק ברשת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אני מחפש קונסולת משחק חינוכית וספורטיבית למשפחה.

הפרשי המחירים לא משמעותיים.

איזה עדיפה? לאיזה משחקים טובים? איזה קל או זול לפרוץ?

בקיצור...כל חובבי הקונסולות להתפקד.

תודה.

מאוד חינוכי ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

רוכב בודד , סוניק ולגו יש בגירסאות טובות משמעותית בפלייסטיישן ואקסבוקס (אני אוהב את הסידרה , ומשחק בה על הפלייסטיישן - של הלגו)

60 ומשהו רוכשי WII עובדתית קונים הכי פחות משחקים פר קונסולה , יוצאים לה הכי פחות משחקי צד שלישי וממוצע הציונים בה הכי נמוך בעקביות. רוב מי שקנה אותה - קנה אותה בגלל הגימיק (כן - רמת השליטה בה היא לא יותר מגימיק) ולא בגלל ה"כיף" או שאר חארטות של מותג.

הסיבה היחידה שהיא עדיין בבית שלי - זלדה שמפותח על ידי נינטנדו בבייתיים ופוקמון לקונסולות הניידות.

סולל דרך - אקסבוקס - חד וחלק.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...