Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

xbox kinect או Wii מה לקנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש קונסולת משחק חינוכית וספורטיבית למשפחה.

הפרשי המחירים לא משמעותיים.

איזה עדיפה? לאיזה משחקים טובים? איזה קל או זול לפרוץ?

בקיצור...כל חובבי הקונסולות להתפקד.

תודה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תראה לי יש WII,

ולאחר ההתלהבות הראשונית אני כמעט ולא משחק איתו,

היום הוא מתפקד על תקן של סטרימר אצלי בסלון,

אני בטוח שאם אתה גיימר בנשמה הXBOX יפנה אליך יותר מכיוון שהוא HD ולא חצי כמו ה WII,

בנוסף יש לו יותר כותרים.

אני יושב על הגדר כבר תקופה ארוכה ומתלבט אם שווה לי להשקיע כסף ב XBOX , PS3 או לקנות מחשב למשחקים,

נכון לעכשיו אני עדיין מתלבט [חלק מהעובדה שאני לא שמח להוציא סכומים גבוהים כשאני לא בטוח שיש לי זמן פנוי לשחק כמו פעם].

ברגע שאחליט אעדכן :-)

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בלי למצמץ בכלל- הXBOX.

יש לי WII ו-PS3. כמו שכתבו מעליי, אחרי ההתלהבות הראשונית לא משחקים ממש ב-Wii-המשחקים גרועים והאיכות על הפנים. כבר כמה שנים שיש לי את הסוני ואני נהנה מכל רגע. הקונסולות הללו פשוט יותר טובות גם מהWII וגם מהמחשב כאחד.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

הPS לא בא בחשבון כי הוא קונסולת משחקים נטו ואני מחפש את היכולת האינטרקטיבית כמו שיש לשלט של Wii או זיהוי הגוף של ה Kinect. ידוע לכם אם יש פריצה ל XBOX ???

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש פריצה אבל אתה מסתכן שלאחר הפריצה לא תוכל לשחק מול שרתי המשחק [LIVE] ובעצם לא תוכל להשתמש במשחקי הרשת.

תהיה מוגבל רק למשחקים SINGLE PLAYER.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

סולל הדרך , לפלייסטיישן יש את ה MOVE , לא כמו הקינקנט , אבל עדיין.

אם לא אכפת לך לא לשחק ברשת אלא רק בסלון עם חבברים\משפחה , לך על אקסבוקס פרוץ , הרבה יותר זול.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הWII היה שימושי מאוד כשבאו אורחים, לשחק גולף עם הזקנים או באולינג מול מסך גדול זה כייף.

התעסקתי עם הMOVE והקינקט בחנות והביצוע של מייקרוסופט הרבה יותר מרשים.

את הWII מסרתי מזמן, יש PS3 ויש XBOX LIVE, אני משתמש יותר בXBOX. מבחינת כותרים יש לשניהם המון, יש לי את כל הCALL OF DUTY שיצאו חלק לסוני וחלק לאקס, אותו סיפור.

haters will hate

פורסם
הWII היה שימושי מאוד כשבאו אורחים, לשחק גולף עם הזקנים או באולינג מול מסך גדול זה כייף.

התעסקתי עם הMOVE והקינקט בחנות והביצוע של מייקרוסופט הרבה יותר מרשים.

את הWII מסרתי מזמן, יש PS3 ויש XBOX LIVE, אני משתמש יותר בXBOX. מבחינת כותרים יש לשניהם המון, יש לי את כל הCALL OF DUTY שיצאו חלק לסוני וחלק לאקס, אותו סיפור.

חייב להסכים. אגב, איזה COD יצא בלעדית לקונסולה מסויימת? לא שאני יודע- יש לי את MW, WORLD AT WAR, MW2 וBLACK OPS, כולם לסוני- משהו לא הגיע לXBOX.? לא זוכר לי משהו כזה.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

הרבה בשיקולים תלוי מה המטרה ומי המשתמשים.

לגיימר כבד באמת - כלום לא יחליף מחשב עם כרטיס גרפי טוב (ורמקולים... ומסך...). יהיו כמה משחקים מצוויינים בקונסולה - אבל עדיין לא יחליפו מחשב. שיש לו גם שימושים רבים אחרים.

כמעט כל המשחקים "הנחשבים" יוצאים לכל הקונסולות. יש מעט שיחודיים לפלטורמה אחת וזה מתקזז ביניהן.

קח בחשבון שעלות משחק מקורי טוב היא 300 עד 400 ש"ח. זה גורם לחלק מהרוכשים להשאר עם משחקי הדגמה פשוטים וכמה משחקים/תוכנות שקבלו או רכשו. כמובן שיש פתרונות...

כל הקונסולות נתננות לשדרוג שמאפשר משחק מ-USB או דיסק צרוב (הרי תשמר במקום בטוח את המקורי לפני שהילדים ישרטו אותו, נכון?), פיזית עם שבב - או וירטואלית עם תוכנה. בדוק מה אפשרות שדרוג תוכנות כאלו, שדרוג מערכת ההפעלה (עם תמיכה בכל התוספות שתתקין), עלות 2 שלטים (לפחות), אבזרים נילווים (לא תנסה גיטר הירו ורוק באנד? סקי? מכשיר כושר?) וזמינות שלהם בדיל אקסטרים או tomtop. אם נכנסים עמוק - תכיר את החברה האלה. יש אביזרי חובה... זה כבר תלוי בגילאי הילדים אצלך ומה שההורים נותנים להם...

אגב - אינטרנט אפשר, אבל לא בעברית.

בדוק אפשרות משחק עם USB ועלות מדיה אם זה בלו ריי. צריך הרבה כאלו.

סוני - לדעתי הם מתרחקים ומרחיקים את קהל היעד, אני לא מחפש בקונסולה תחליף למכשיר DVD (אפילו שהיא יכולה להיות) ויכולות שאינן יעודיות למשחק לא מעניינות אותי.

גרפיקה אפשר ללמוד בבצלאל או לראות במוזיאון. באמת טוב ורצוי אבל כשמשחקים מי כבר מתעניין בפסים על העלה שמרפרף בקצה המסך בתת גוונים של העשן מהרכב שמשתולל שם, או אם אינדיאנה ג'ונס התגלח למשעי באותו בוקר?

האקסבוקס מכשיר טוב מאוד, חזק בהיצע. הקינקט חדש ואולי טרם הבשיל. לי חסר מגע של משהו בידיים בזמן משחק או אקשן.

כמו כל דבר חדש - היצע משחקים טוב יגיע רק עוד כמה חודשים. בדוק את יכולת העקיבה שלו בדברים מהירים מאוד, ומה קורה כשמישהו עובר פתאם בחדר.

אז הגענו ל-ווי... בחרתי בו לפני כ-4 שנים בעיקר בגלל שהוא מחייב תנועה (למעט משחקי חשיבה מאתגרים) וזה כייף!!!!!!!!!!

גם היום החוויה נשארת ומצויינת. ואוי לבושה שבני מנצח אותי במרוץ מכוניות פעם אחרי פעם. יש גם ערך מוסף של התפתחות באנגלית.

הגרפיקה ב-ווי בסדר גמור, השתפרה פלאים עם הזמן והתובענות מהיצרנים, ופה מעניין אותנו האקשן לא האומנות.

יש גם משחקי מוחות ותכנון קשים, גיוון עצום לכל הגילים.

ב-ווי אני מכיר ברשת אתרים מצויינים ומקצועיים של תמיכה ויעוץ. בדוק את אלו במכשיר שאתה רוצה לקנות.

תו דעתך שמדברים (פורומים...לא היצרן) של ווי2 שיצא לקראת השנה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

בדוק את יכולת העקיבה שלו בדברים מהירים מאוד, ומה קורה כשמישהו עובר פתאם בחדר.

כשמשהו עובר בחדר זה מחרפן אותו...בדוק! יש אחד כזה לשכן שלי. מצד שני בלי הפרעות העקיבה מצויינת.

נראה לי שאני אלך על ה XBOX! אני לא גיימר, אני סתם מחפש כיף משפחתי עם הילדים.

יש המלצה לפריצה? מי? מה? איפה? כמה?

יש המלצה למשחקים נחמדים לילדים (6-10)???

תודה.

אבי

פורסם

רוכב בודד - נשארת כנראה גם לפני 4 שנים עם הדעות שלך לגבי הקונסולות.

לא סתם כל המפתחים הרציניים עזבו את הWII בשנה שנתיים האחרונות.

לגבי החוויה עם הבקרי שליטה - הKINEKT הוא בעיקר גימיק , ויעיד על זה גם טווח הציונים של המשחקים שלו והעובדה שאין שום משחק גדול מתוכנן בשבילו השנה.

הMOVE לעומת זאת עושה בדיוק מה שהWII היה אמור לעשות - והרבה יותר מבחינת דיוק בשליטה והנאה.

גם לו הכותרים לא מדהימים , אבל סבירים פלוס.

היום - אלא אם מקבלים בחינם - בחיים לא הייתי קונה WII.

הסיבה היחידה שהדבר הזה עוד תופס מקום על המדף שלי (ואבק , כי הוא לא הופעל במעל חצי שנה האחרונה) הוא משחקי מאריו ותקווה שמתישהו יצא זלדה חדש. כמעט כל שאר המשחקים שלו הם או גירסאות גרועות למה שיוצא בשאר הקונסולות או SHOVELWARE אמיתי - מהמדף לפח הקרוב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

סולל הדרך , בדוק בחנויות יעודיות , אל לך לקנות בביג בוקס\אופיס דיפו\מחסני חשמל וכו'.

יש חנויות שמתעסקות רק בקונסולות ואפשר לקנות קונסולה +דיסק קשיח 250 + 2 שלטים + פריצה + כבל HD (אם יש לך צורך) + משחק או 2 במחיר משתלם (ככה קניתי את שלי בפחות מ2000 ש"ח , מדובר על XBOX ד"א)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני לא קונה בארץ...

ליביו - אתה התנך שלי בדברים האלה.

לא הבנתי האם אתה ממליץ על הקינט או לא? או מה ההמלצה שלך?

פורסם

אגב הדבר שכרגע אותי מאוד מבאס בXBOX

זאת העובדה שצריך לצרוב משחקים כל פעם ואי אפשר להשתמש בדיסק קשיח,

לאחר שראיתי את האור עם העובדה שאתה מוריד משחק ישירות להארד דיסק ומשם ישר לקונסולה ההתעסקות עם הצריבות ממש לא נראית לי,

ואגב אני לא סגור על זה אבל לפי דעתי ב PS3 אתה כן יכול לשחק מהארד דיסק ללא צריבת בלו ריי.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

טלרוזה קח בחשבון שגם סוני התחילו לחסום מהרשת מי שפורץ.

בכלליות - קונסולה כזאת בלי רשת זה דיי מעפן.

סולל - הקינקט מגניב בהתעסקות הראשונית , אבל בסוף היום (חוץ מאולי DANCE CENTRAL) הוא בעיקר אוסף של נפנופי ידיים למי שעבר את הWII ואת גיל 12.

הMOVE קצת יותר טוב.

לשניהם לדעתי אין כרגע שום כותר שהוא מעבר לגימיק שממצא את עצמו תוך שעות ספורות ואין אף משחק שמשתמש בזה איכותית לגיימרים, אולי KILLZONE 3 שיוצא השבוע.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...