Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי i10 סיטרואן c1 סוזוקי אלטו או שברולט ספארק

יש משהו אחר מומלץ בטווח מחירים הזה?

רכב לאחותי בת 21 הלוך חזור לעבודה ובילויים בסופ"ש

גרה במושב.

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם

מכל אלו הייתי בוחר בi10 כנראה. למרות שהספארק חזקה יותר ואמורה להיות טובה יותר ממנה, היא עדיין לא הוכיחה את עצמה בעולם, בעוד שהיונדאי הוכיחה את עצמה כבר, היא מרגישה באמת מכונית להבדיל מהאלטו ומהC1.

גם השם של שברולט לא מי יודע מה, בעיקר אם מדובר בשברולט דייהו לייט, שגם משם מגיעה הספארק.

המכוניות האלו נוטות לצניחת מחירון עצומה + חוסר אמינות + שוק גרוע.

היות ולא ציינת באיזה גיר מדובר, אני מניח שמדובר על גיר ידני.

אם אתם רוצים רכב רציני יותר, אפשר לשקול את הסקודה פאביה MPI 1.4 במבצע של שופרסל לחבריי המועדון ב77,777₪. כמה רמות מעל כל המכוניות שהועלו פה, גם מבחינת ביצועים, גם מבחינת התחושה, גם מבחינת הרכב עצמו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כמה אפשר עם השטות הזאת של לא הוכיחה את עצמה?

תצא מהבועה הזאת שנקראת ישראל, הרכב אמנם משווק פה 5 דקות אבל בחו"ל, בעיקר במזרח (הודו) משווק כבר יותר משנה.

לפותח הנושא, לא ממש נתת תקציב, אבל לפי השאלה שלך אני מבין שמדובר בערך ב65-70.

את ההתלבטות שלך תצמצם לדעתי לi10 וספארק...שני הרכבים יתנו לך יותר "רכב לשקל".

אם צריכת דלק יותר חשובה מהכל, כנראה ה107 תתן תוצאות טובות יותר. (C1 כבר לא קיימת בארצנו).

מה שאני כן מסכים, אם יש לך את התקציב, המבצע של הפאביה משתלם מאוד!

מציע לך להכנס לפורום הזה:

http://www.team-bhp.com/forum/

ולעשות חיפוש על שני הדגמים, יש שם מבחנים רשמיים של האתר וסקירות של אנשים שכבר מחזיקים בהם יותר משנה.

והעצה הכי טובה, נסיעת מבחן על שתיהן.

פורסם

לפי דעתי המכונית שהכי תתאים היא השברולט ספארק אוטו מרשים עם עיצוב לא שגרתי, מרווחת גם יותר בטוחה מה-I10, לפי דעתי היא תיתן את המענה הכי טוב במיוחד לבחורה שהיא צעירה ויש לה גם טעם במכוניות.

עזוב אותו Shayx חוץ מהאוטו של ההורים שלו (dorsht) הלא היא ה"מרצדס" של המשפחה שלו יונדאי, גם כן פחנוע :lol: הוא לא ראה כלום בחיים שלו משחק אותה בפורום מבין עניין. תצא מהבועה שלך שאתה מבין במכוניות, סה"כ אתה נהג חדש שנוהג על יונדאי גטס שההורים שלך קנו, ונוהג לפעמים על I30 סטיישן גם כן שייכת להורים. לפחות היית נוהג על המכוניות המדוברות לא הייתי אומר מילה, אבל אתה כבר כל פוסט פשוט חופר!!! על "יונדאי" אתה יודע יש עולם חוץ מ"יונדאי".

פראייר מי שבכלל מקשיב ל"עצות" שלך סה"כ נער בן 18.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...