Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GTI: כחולה או לבנה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני חושב שאשתך צודקת.

האפור במגאן קופה יוצר קונטרסט מעניין עם הצבע הנפוץ של הליפטים בארץ בגוון כחול פסטל :)

[סתם סתם, רכב מעוצב יפה מאוד בניגוד למגאנים הספורטיביות המזעזעות של הדור הקודם]

הרי כולנו יודעים שגולף זה הרכב בשבילך, אתה אפילו יותר מקובע ממני - אז מה אתה משחק אותה מתעניין בצרפתיות :)

נ.ב. אתם לא יודעים כמה רדפתי אחרי 2 היחידות של MK5 שנמכרו בארץ בצבע האפור מטאלי כפי שהוצג כאן ... בסופו של דבר כשהגעתי לאחת, הסתבר שהיא אחרי תאונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא מאמין שעל רכב של 200K+ לוקחים כסף על צבע מטאלי...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

נכון, וגם על זה שהרכב נולד באמצע השנה הם לא מוסיפים.

הכל, מצד שני, נתון למיקוח ותלוי כמובן בסוג הרכב הנרכש ובסוג הרכב הנמכר לטרייד אין.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אחותי בזמנו רצתה לקנות פולו חדשה מצ'מפיון , אחרי הסיפור עם הצבע המטאלי אמרתי להם: או שהם נותנים תוספת צבע מטאלי על הרכב הישן, או שהם לא גובים תוספת כזו על החדש, או שאנחנו מפוצצים את העיסקה.

בסוף העיסקה פוצצה, מכרתי את הפולו הישנה שלה בכמה אלפים מעל המחירון ,קנינו מאיזו ילדה צפונבונית פולו ח-ד-ש-ה (בת שנה עם עוד שנה אחריות) עם מספר חד ספרתי של אלפי ק"מ ב25 אלף שקל פחות ממה שהיתה משלמת על רכב חדש.

כל הצדדים יצאו מרוצים, צ'מפיון יכולים לנסות למכור את הדילים החצופים אלה למישהו אחר (בלי לפגוע בפותח השרשור כמובן :))

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זו תופעה שאין לה הסבר. קח למשל את הפאסאט החדשה.

עוד לפני שמישהו בכלל נסע על הפאסאט, ולמעשה עוד לפני שהגיעה לאולם (הגיעה רק אתמול), כבר אזלו חלק מהצבעים בגלל הזמנות. השותף שלי, ישב היום ברכב והחליט להזמין, בלי נסיעת מבחן בכלל. אז אולי השינוי לא כזה מהותי שמצריך נסיעה, אבל הוא אפילו לא רצה לנסות את המונדאו הזולה יותר. ואגב, אין בכלל במלאי את הצבע שהוא רוצה כי כולו נמכר, ויהיה רק במשלוח הבא. אם כך רוב הלקוחות, למה להם ללכת לקראת ה"עם"?

על כל פנים, איתי הם בינתיים ממש בסדר, או לפחות יותר בסדר מאשר פליקס.

ובטח שיותר בסדר מאשר קרסו: על המגאן ספורט הם רוצים מחיר מופרז, ובוכים לי כמה מעט הם מרוויחים עליה. שלא יהיה ספק: רכב מדהים. נראה טוב, נוסע טוב, נשמע טוב. אבל עם אבזור מעליב שכזה, מה קרה שהם העלו את המחיר כל כך?

פורסם

הייתי הולך על הכחול, ומשאיר את הלבן לחוטבי העצים ושואבי המים. 8)

ביליתי שבוע עם גולף כחולה כזאת באחת הנסיעות שלי, כשעוד לא היו הרבה MK6 על הכבישים.

היא נראית מצויין באור, בחושך, בשמש ובגשם. כשהאלטרנטיבה היא לבן, לא הייתי מהסס בכלל.

פורסם

הלבן נראה יפה, שלא יהיה ספק. אבל הוא באמת הכי נפוץ (כמה ש- GTI כבר נפוצה...) והוא גם צועק "אני GTI, תראו".

עוד לא החלטתי.

בינתיים, הנה הרנו המדהימה. איזה כיף היה לנהוג בידנית עם כ"כ הרבה כח:

IMG_0431.JPG

פורסם

אני אומנם משוחד בענייני רנו אבל אחרי תמונה שהעלת, צריך הרבה שכנוע עצמי כדי לקחת גולף. אינני נוהג לחוות דעה על צבעים אבל אם כבר גולף, אז לפחות שתהיה בכחול הבהיר כמו שהעלו כאן תמונה.

אתן לך גם עצה אישית, חיים רק פעם אחת. עם שגרת היומיום, צעצועים כאלה עושים את היום צבעוני יותר ולכן פעם אחת בחיים לפחות חייבים לקנות רכב עם הלב ולא עם ההגיון. בזמנו במקום הקליאו יכלתי לקנות רכבים שונים אבל הלכתי עם הלב.

אחרי שנה פלוס הרכב נמכר כי עברתי לחו"ל אבל זכרונות מהרכב הזה עד היום מורחים לי חיוך טפשי על הפנים.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

אם כבר הולכים עם הז'אנר של ההאצ'-קופה (אין לי כינוי אחר לשירוקו/מגאן הזו) אז יש את השירוקו...

לדעתי גם לקנות גולף GTI זה לקנות עם הלב, אחרת איך אתה מסביר הוצאה של מעל 200K על רכב שנראה חיצונית כמו מה שיש לשכן עם גיר 1.6 אוטומט ?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לבן...... בלי. ספק, רואים שזה gti וזה בולט מאוד.

וגם הרבה פלוסים אחרים, ראיתי גולף בשחור זה לא נאה לרכב הזה. להבדיל היתה לי c4 vts עד לפני חודשיים בשחור. וזה הצבע היחיד שמתאים לרכב הזה, לבן היה מזעזע את הצורה של הרכב ודופק את כל הפוזה.

בקיצור - לבן

פורסם

Slonya - מגיעה אחת, פעם בכמה משלוחים. כרגע אי ןולא צפויה במשלוח הקרוב לפי מה שהבנתי.

ג'וקר - זה לא חוכמה, לך יש לבן ;-)

• תוכן חדש...