Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכשתי רכב פזיו 407 שנת 2005 לפני חודש והכל כשורה ויש רק בעיה שמשגע אותי:

* לפעמים לא מצליח להתניע את רכב בגלל שמופיע סמל מפתח עם איקס אימובלייזר למרות שהקשתי מספר קוד נכון.

* שסמל אימובלייזר מופיע אז רכב משתגע ע"י מגבי שמשה פועלים, אורות קדימה דולקות, איתות ימינה/שמאלה לא פועלים.

* לפעמים שאני יוצא מרכב ונועל רכב ע"י לחצן על מפתח, אין היבהוב אורות נעילה ואני נאלץ לסגור רכב ע"י נעילה ידנית בדלת רכב.

* שאני חוזר לרכב ורוצה לפתוח רכב ע"י לחיצה על מפתח ואין היבהוב ופותח את דלת רכב במפתח וסמל אימובלייזר חוזר.

* אני מנסה לכבות ולהדליק ומקיש הרבה פעמים קוד נכון ורכב מסרב להתניע, לפעמים אחרי הרבה פעמים אולי 15-20 פעמים ולפעמים רק אחרי פעם אחת זה חזר לעצמו.

* מדי פעם באמצע נסיעה רכב משתגע מגבי שמשה פועלים, אורות קדימה דולקות, איתות ימינה/שמאלה לא פועלים.

* חשבתי שזה קשור ללחצן נעילה פנימית (ציור מנעול מתחת בלוח מחוונים) אך אמרו לי שלא.

אך תמיד היה קשר בין לחצן נעילה פנימית לבעיות הנ"ל.

איך לבטל את אימובלייזר לצמיתות !?

פורסם

בשביל לשלול בעיות כאלה ואחרות, תתחיל קודם כל עם ניתוק הקודן.

דבר שני, כאשר הרכב אינו מניע, נסה להניע עם המפתח הרזרבי (בהנחה שהוא תקין ומניע את הרכב תמיד) ובדוק אם הרכב מניע מייד.

אם התקלות נמשכות, עליך לבדוק (פרט למצבר וטעינה) את המכלול המשותף לכל הבעיות שציינת: ידית COM2000 (אותו מכלול שמותקן מאחורי ההגה והוא למעשה שולט על המגבים, אורות, אנטנה של האימובילייזר והפתיחה האל-חוטית של הרכב).

יש לי תחושה שהבעיה אצלך היא בידית COM2000, אך כדאי שתתחיל מהדברים הבסיסיים שציינתי מעלה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אל תבטל את הקודן אתה צריך אותו לביטוח מקיף שלך אחרת תצטרך להתקין משהו חיצוני מה שהפיגו' שלך ממש לא אוהבת

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...