Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח כנגד כוח עליון!?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מתכוננת לי (ושולמה מראש) חופשה באירופה בסוף החודש. נכון לעכשיו נראה שיש סבירות ממשית שהתרחיש שהיה שנה שעברה עם התפרצות געשית + אפר + בלאגן יתממש ובמקרה הזה סביר מאד שטיסות יבוטלו. מישהו מכיר גורם שמוכן לבטח כנגד תרחיש שכזה (החזר של ההוצאות במקרה של ביטול הטיסה).

בתודה,

עופר.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
היי,

מתכוננת לי (ושולמה מראש) חופשה באירופה בסוף החודש. נכון לעכשיו נראה שיש סבירות ממשית שהתרחיש שהיה שנה שעברה עם התפרצות געשית + אפר + בלאגן יתממש ובמקרה הזה סביר מאד שטיסות יבוטלו. מישהו מכיר גורם שמוכן לבטח כנגד תרחיש שכזה (החזר של ההוצאות במקרה של ביטול הטיסה).

בתודה,

עופר.

אין שום החזר על טיסה שמבוטלת מסיבות כאלה?

פורסם

ממה שהבנתי מסוכנת הנסיעות - אין.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
פורסם

אם אתה רואה שזה המצב, לך לרופא ותשיג אישור מחלה ותבטל את החופשה בעצמך. על זה יש החזר מלא מהביטוח.

ועל זה נאמר, הקם להתחמנך השקם לתחמנו.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם
ממה שהבנתי מסוכנת הנסיעות - אין.

לא יחייבו אותך על הטיסה שלא התקיימה.

הבעיה היא שעל המלון אף אחד לא יפצה אותך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
]נכון לעכשיו נראה שיש סבירות ממשית שהתרחיש שהיה שנה שעברה עם התפרצות געשית + אפר + בלאגן יתממש

אני גם רוצה כוח נבואה כמו שלך. איפה קנית ? :shock:

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
לא יחייבו אותך על הטיסה שלא התקיימה.

הבעיה היא שעל המלון אף אחד לא יפצה אותך.

זה בדיוק הדבר שאני רוצה לבטח כנגדו במקרה שזה לא היה ברור :)

פורסם

אתה יכול לברר בסטכנות הביטוח את האפשרות לקבל כיסוי מורחב נגד בעיות כאלו ואחרות.

העלות תהיה גבוהה מאוד ותבטל את הכדאיות של עיסקה כזו.

אם אתה חושש - למה לא לבטל כעת? בדרך כלל זה אפשרי בטווח של כמה שבועות.

אני מציע לנסוע ולהנות. עוד לא 2012 (אם מישהו חי בסרט הזה...) וסוף העולם לא צפוי. מקסימום תכנן אלטרניטיבה לעוד כמה ימי טיול באותה עיר וסביבתה עם לינה במקום זול ורחוק מהמרכז.

אם אתה מאמין לסיפורים - תגגל על אחד שנקרא גאנדאלף (שר הטבעות 3) - יש לו נשרים שיחלצו אותך מכל מקום...

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...