Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים אני חייל ומחפש רכב שישרת אותי בעיקר לנסיעה וחזרה לבסיס (משהו כמו 20 ק"מ ביום) ולנסיעות בסיסיות מדי פעם במשך השבוע לסידורים וכו'

התקציב הוא 10K פחות או יותר, מוכן להגיע גם ל-12K אך מעדיף שלא לחרוג.

החיצוניות לא הכי מעניינת אותי, הדגש הוא על רכב אמין ויציב שישרת אותי כמו שצריך

חשבתי לכיוון של שרייד 97, נראה טוב, ולפי מה ששמעתי אמין מאוד וחסכוני.

רציתי לדעת מה דעתכם ואם יש לכם כיוונים שונים שכדאי לבחון לפני...

תודה רבה.

פורסם

שלום רב!

אתה יכול לבדוק גם סיטרואן AX או פיג'ו 205\106

מכוניות פשוטות זולות לאחזקה ומאוד חסכוניות

לי הייתה AX כשהייתי חייל, מצאתי אחת שמורה עם ק"מ נמוך, אוטו שלא הפסיק לנסוע.

פורסם

שלום לך, מצטרף להמלצה ל106 ומוסיף גם סיטרואן סקסו (מניסיוני האישי שירת אותי ללא תקלה שנתיים)

השרייד מצויינת, קשה למצוא אחת שמורה שלא דורשים עליה מחירון פלוס.

תנסה גם מאזדה 121 - מעולה!!!

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

סקודה ניו פליסיה 1.6 או 1.9 EDI. גם עשויה להיות אופציה טובה. עבורך עדיפה גרסת הבנזין (1.6), היות ולא תסע יותר מ700-800 ק"מ בחודש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...