Jump to content

adirz

  • הודעות

    47
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של adirz

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. שמעתי על קומפ' זול יחסית וטוב - MOREL TEMPO ? שילוב שלו עם אמפ MAC AUDIO Z4200 וסאב פיוניר 1200 יהיה סבבה?
  2. היי חבר'ה, ברשותי KIA RIO 2004 כמו שהבנתי הרמקולים הקדמיים והאחוריים שלה הם 5.25" שומעים איתם "סבבה" אני לא מבין עניין בכלל בכלל בכיוון הזה, מה שכן, אני בנאדם שיוצר מוזיקה עם אולפן רציני בבית. לא הייתי רוצה להתפרע מבחינה כספית אבל הייתי רוצה סאונד טוב ובאסים שמנים אני מחפש דבר ראשון מגבר+סאב, בשביל אינדיקציה - אני זוכר שפעם היה לי סאב של פיוניר לא זכור לי דגם, בגודל של 12" - 1200W עם מגבר סיני זול 2000W - שניהם שירתו אותי בצורה די מספקת. לגבי השמע ברכב - אני יודע פחות או יותר את ההבדל בין קומפוננט ורמקולים, אבל בטווחי מחיר נמוכים בנוסף לסאב והמגבר, רמקולים או קומפוננט? קדימה? אחורה? אם מחליפים קדימה משאירים את האחוריים המקוריים? ולהפך? אני אשמח אם תעשו לי סדר בבלאגן... ואפילו תמליצו על כמה דברים שאוכל לבחון... תודה רבה.
  3. היי חברים אני חייל ומחפש רכב שישרת אותי בעיקר לנסיעה וחזרה לבסיס (משהו כמו 20 ק"מ ביום) ולנסיעות בסיסיות מדי פעם במשך השבוע לסידורים וכו' התקציב הוא 10K פחות או יותר, מוכן להגיע גם ל-12K אך מעדיף שלא לחרוג. החיצוניות לא הכי מעניינת אותי, הדגש הוא על רכב אמין ויציב שישרת אותי כמו שצריך חשבתי לכיוון של שרייד 97, נראה טוב, ולפי מה ששמעתי אמין מאוד וחסכוני. רציתי לדעת מה דעתכם ואם יש לכם כיוונים שונים שכדאי לבחון לפני... תודה רבה.
  4. זו תיבה די "רגילה" אני חושב, פשוט הגריל משנה פה את כל הצורה.
  5. פאנל של פיוניר ה- 2000 או 2050 = 450 ש"ח סאב CVR12 קיקר = 400 ש"ח קומפוננט מורל דוטק אוביישן = 1100 ש"ח JBL GTO75.4 מגבר = 1200 ש"ח קצת חורג, אבל עוד 200 ש"ח והמערכת ממש פצצה. בכל מקרה, תשמע עוד דעות, יש הרבה הרבה יותר מומחים ממני בפורום. תגביר את הקומפוננט עם המגבר כנ"ל הסאב בגישור, הרמקולים האחוריים רק לפאנל.
  6. הסאב כבר אצלי, כנ"ל לגבי המגבר של B52...
  7. האם המגבר הזה יתאים לפולס6 + גישור לסאב פיוניר 1200 ? אני רציתי לקנות את ה MAC AUDIO והבנתי שהוא עדיף, אבל בגלל שאני דל בתקציב אני דל מחפש להוריד... הפולס אודיו יחזיק את המורל פולס 6 + הסאב של הפיוניר? (האמת שיש לי B52 800W נוסף אם צריך לסאב לחוד)
  8. בכמה קנית אותו? אם אני לא טועה הוא 4 ערוצים, הוא מחזיק רק את הסאב? תתחדש!
  9. אבל עצם העבודה שהסאב יקבל חיבור למגבר 2 ערוצים בלבד בלי קומפוננטים איתו, לא יהיה טוב יותר?
  10. זה מגבר שלא יהיה לו שוק, והוא עובד, פשוט לזרוק אותו...?
  11. התייצעתי פה כבר לפני, היה תכנון כלשהו והכל נעצר בגלל תאונה, בינתיים החלקים שהיו אצלי הם הסאב 12" של פיוניר TSW307D2 המגבר של B52 שחשבתי שהוא ZL4240 2400W אבל מסתבר שזה הדגם הישן יותר של ה- 800W. החלק הגרוע הוא שהבנתי שהוא 2 ערוצים, כשהיה תכנון לקנות פאנל+קומפוננט ולהגביר את הסאב והקומפ עם אותו מגבר. כרגע בגלל שהוא 2 ערוצים קצת נהרס לי התיכנון, אז אני אולי אגביר את הסאב איתו בגישור, ובכסף שתוכנן להביא פאנל וקומפ, אני אקנה מגבר נוסף (MAudio Z4200) יחד עם המורל פולס 6 והוא מה שיגביר את הקומפ. בנתיים יהיה פאנל פשוט - Kenwood KDC-2022. בסופו של דבר ההשקעה הזאת תהיה לדי הרבה זמן אז אני מקווה שהיא נכונה (עד שאוכל לקנות פאנל חדש וכו'...) אני אוכל להסתפק בזה? ה Maudio הוא 4 ערוצים, ובגלל שהסאב יוגבר עם ה- B52, יהיה עדיף להביא מגבר שונה עם 2 ערוצים בשביל הקומפ בלבד? תודה.
  12. מערכת לא רעה בכלל, אבל יכול להיות שאפשר ללכת בכיוון טיפה אחר בתקציב של 3600-3700 ש"ח. MB Quart* דווקא חברה לא רעה יחסית אבל אולי תוכל להביא משהו מספק יותר... אפשר לקבל דגמים מדויקיים של שאר הרכיבים חוץ מה HU ?
  13. נחמד מאוד... יש לי 2 שאלות אם מישהו יוכל לענות: - איזה יתרון יש בלשים את הסאבים בצורה כזו הפוכה? לאיזה כיוון הם מכוונים בצורה כזאת? יש להם פתח מסויים? - הנאונים והאורות בבגאג', מאיפה אני קונה אותם? לאן אני מחבר? איך אני שולט עליהם כשאני רוצה לכבות/להדליק? תודה רבה
  14. הבנתי, תודה רבה לכם!
  15. חבר'ה רציתי לשאול שאלה קטנה, מעבר לקטע שיש פאנלים איכותיים יותר ואיכותיים פחות לפי בחירה, עם תוספות שונות, כמו USB,Bluetooth וכו'. מה החשיבות של ה- HU והתפקיד שלו במערכת בקטע של הסאונד, יש כזאת בכלל? פאנל יותר איכותי = יתן סאונד יותר איכותי בסופו של דבר? או שהכל מסתכם בתוספות שכבר רשמתי למעלה בלי קשר לאיכות הסאונד במערכת? תודה.
×
×
  • תוכן חדש...