Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים יקרים

רציתי לדעת אם יש לי מה לדאוג או שאפשר להתעלם מהבעיה שהתחילה לי בימים האחרונים באימפרזה 99 שלי .

כמעט כל פעם שאני מתניע לאחר שהרכב עמד לפחות כמה שעות- הרכב מיד לאחר ההתנעה מתי שהטורים מתחילים לרדת לאחר ההתנעה הם יורדים והרכב מתחיל ממש לרעוד אבל ברגע שאני נותן גז ואפילו מעט הכל נעלם כאילו כלום.

זה לא קורה בכל התנעה,

יש לציין שזה התחיל בבת אחת ועד עכשיו לא קרה בכלל.

פורסם

מה שאתה מספר זה בעיית טורים בדוק את המנוע סופר צעדים עם קיים אני לא זוכר אם לא זה משהו במחשב הרכב אבל חכה לעוד תגובות אני לא ממש מבין גדול

ברגע שמופע הרעד נסה להדליק מזגן ולראות עם נפטרה הבעיה זמנית לפחות

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שבת שלום חברה .הבעיה חוזרת ונשנת גם לאחר החלפת תחנת דלק לדור אלון (הייתי עד עכשיו מתדלק בדלק)

בעיה להסביר למוסכניק שכן המחשב לא מראה שום תקלה וזה קורה רק לפעמים בהתנעה.

למישהו כבר קרה כזה מקרה? יכול להצביע על כיוון בדיקה?

• תוכן חדש...