Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי איביזה חדשה והייתי רוצה לפרק את המערכת מולטימדיה כדי לחבר אנטנת GPS...

למי שמכיר/ראה איך מתחילים?

תודה!

פורסם

יש מיסביב למערכת המולטימדיה פלסטיק שחור מתאם לצורה ברכב,

הוא תפוס עם קליפסים מאחורה תוציא אותו בזהירות בלי לשבור ואז יש לך ברגים

שתופסים את המערכת והנה לך הוצאת אותה :)

בהצלחה

פורסם

תודה רבה!

אתה יודע במקרה באיזה כלים אפשר להשתמש כדי למנוע הרס?

ניסיתי עם מברג שטוח, זה גם פחות יעיל וגם אני רואה שאני בדרך להשחיט את המסגרת...

פורסם

ברדיו מילנו הם משתמשים בכלי פלסטיק מיוחדים לשם פירוק הפלסטיק.

בשימוש זהיר זה לא עושה נזק, אצלי הם הצליחו לעשות קצת נזק.

הפנל שלתוכו הושתל הרדיו באיביזה החדשה מוקף בחומר חלש יחסית שיהרס בשימוש סביר אם מברג.

הנה דוגמא לחברה שמייצרת כלים כאלה:

http://bojoinc.com/catalog/index.php?cPath=27_1_21_38

פורסם

הבחור צודק לגבי הפירוק

אבל מסיוון הפלסטיק שם מאוד אבל מאוד עדין והקליפסים שם נשברים מהר מאוד אז אם אתה עושה זאת תעשה את זה בזהירות מרבית

פורסם

יש מיסביב למערכת המולטימדיה פלסטיק שחור מתאם לצורה ברכב,

הוא תפוס עם קליפסים מאחורה תוציא אותו בזהירות בלי לשבור ואז יש לך ברגים

שתופסים את המערכת והנה לך הוצאת אותה :smile:

ההסבר הזה מתאים למערכת המקורית. הבחור מדבר על מערכת מולטימדיה, כלומר לא המערכת המקורית. ברגים יש למערכת המקורית.

אם הכוונה היא אכן לא למערכת המקורית, אז הפירוק מתבצע על ידי הכנסת שתי זרועות מתכת דקות מצדדי היחידה ומשיכתם חזרה החוצה עם כל יחידת הראש. בחלק מהמכשירים, הפתחים אליו נכנסות הזרועות נמצאים מתחת למסגרת פלסטיק מלבנית דקה אשר "סוגרת" את הרווח שבין היחידה לבין הפנל בדש-בורד. זרועות המתכת אשר משמשות להוצאת היחידה מסופקות יחד איתה וצריכות להמצא בקופסא שלה.

פורסם
ההסבר הזה מתאים למערכת המקורית. הבחור מדבר על מערכת מולטימדיה, כלומר לא המערכת המקורית. ברגים יש למערכת המקורית.

אם הכוונה היא אכן לא למערכת המקורית, אז הפירוק מתבצע על ידי הכנסת שתי זרועות מתכת דקות מצדדי היחידה ומשיכתם חזרה החוצה עם כל יחידת הראש. בחלק מהמכשירים, הפתחים אליו נכנסות הזרועות נמצאים מתחת למסגרת פלסטיק מלבנית דקה אשר "סוגרת" את הרווח שבין היחידה לבין הפנל בדש-בורד. זרועות המתכת אשר משמשות להוצאת היחידה מסופקות יחד איתה וצריכות להמצא בקופסא שלה.

אכן מדובר במערכת מולטימדיה.

קיבלתי את הרכב עם המערכת.

אתה למעשה אומר שהייתי צריך לקבל עם המערכת זוג זרועות מתכת?!(לא קיבלתי/ מצאתי כאלו באוטו).

נפנה מחר לחברה שהתקינה את המערכת :|

בכל אופן אני עדין תקוע בשלב של פירוק הפנאל, בכל אופן שאני מנסה זה נראה שאני אגרום נזק קוסמטי לפנאל.

אני כבר אלך למתקין וזהו... :-(

תודה!

פורסם

את הפנל מפרקים עם היד ללא שום שימוש בכלים (אני מתכוון לפלסטיק השחור והדק שמסביב למסך). את הפלסטיק שמהווה חלק מהדש-בורד לא צריך לפרק. תבדוק אם בניירת שקיבלת עם המערכת ו/או בתיק עם ספר הרכב אין שתי זרועות (פלאחים) דקות מפח.

בכל מקרה, אם אף פעם לא עשית דבר כזה או ראית מקרוב מישהו שעושה, יש פה איזשהו פוטנציאל קטן לנזק, עדיף להשאיר את זה למי שמנוסה בדבר. מי שיודע מה הוא עושה יכול לשלוף את היחידה החוצה תוך מספר שניות.

פורסם
את הפנל מפרקים עם היד ללא שום שימוש בכלים (אני מתכוון לפלסטיק השחור והדק שמסביב למסך). את הפלסטיק שמהווה חלק מהדש-בורד לא צריך לפרק. תבדוק אם בניירת שקיבלת עם המערכת ו/או בתיק עם ספר הרכב אין שתי זרועות (פלאחים) דקות מפח.

בכל מקרה, אם אף פעם לא עשית דבר כזה או ראית מקרוב מישהו שעושה, יש פה איזשהו פוטנציאל קטן לנזק, עדיף להשאיר את זה למי שמנוסה בדבר. מי שיודע מה הוא עושה יכול לשלוף את היחידה החוצה תוך מספר שניות.

אני גם זוכר שקיבלתי את הרכב לא היה, וגם בדקתי היום שוב ולא היה.

עם היד?! :shock: אז כנראה שאני לא מוכשר...

פורסם

בואו נעשה סדר מכיוון שהייתי ליד המתקין ברדיו מילאנו כשהוא ביצע את זה:

1. אני מדבר על מערכת המולטימדיה IO3

2. מערכת המולטימדיה תפוסה עם ברגים לתושבת מתכת מתאימה שהושתלה בחלק האפור של הדשבורד (לכן שום זרוע מתכת לא תעזור במקרה הזה)

3. יש צורך לשלוף את החלק האפור (כמובן שהמערכת תשלף ביחד איתו)

4. כדי לשלוף את החלק האפור רצוי להשתמש בכלי הפלסטיק (קישור שלהם נמצא בהודעה שלי קצת יותר למעלה בשירשור)

דרך אגב המלצה שלי - לוותר על המערכת הזו ולהתקין אחר כך משהו איכותי יותר המערכת פשוט לא שווה את הכסף......

פורסם

מערכת אפטר מרקט שנתפסת עם ברגים עוד לא ראיתי, אבל תמיד יש פעם ראשונה!

קח בחשבון שרדיו מילאנו לפעמים עושים "התאמות" לפאנל על מנת שהמסגרת פח של המערכת תכנס אליו (הפתח בפאנל הוא בגובה 103 מ"מ, שעה שחלק מהדאבל-דינים מגיעים עם מסגרת בגובה 113 מ"מ. יש מסגרת חלופית, אבל היא עולה כסף...). יכול להיות שזו הסיבה לברגים ולצורך לשחרר את הפאנל על מנת להגיע ולשחרר את היחידה.

בהצלחה בכל מקרה.

פורסם
בואו נעשה סדר מכיוון שהייתי ליד המתקין ברדיו מילאנו כשהוא ביצע את זה:

1. אני מדבר על מערכת המולטימדיה IO3

2. מערכת המולטימדיה תפוסה עם ברגים לתושבת מתכת מתאימה שהושתלה בחלק האפור של הדשבורד (לכן שום זרוע מתכת לא תעזור במקרה הזה)

3. יש צורך לשלוף את החלק האפור (כמובן שהמערכת תשלף ביחד איתו)

4. כדי לשלוף את החלק האפור רצוי להשתמש בכלי הפלסטיק (קישור שלהם נמצא בהודעה שלי קצת יותר למעלה בשירשור)

דרך אגב המלצה שלי - לוותר על המערכת הזו ולהתקין אחר כך משהו איכותי יותר המערכת פשוט לא שווה את הכסף......

כן מדובר ב-I03...

imag0608medium.jpg

ודווקא המערכת סבבה יחסית למשהו שקיבלתי ב"חינם"... לא קרה לי שנתקעה או משהו, אני דוחף disk on key ולא צריך יותר.

העניין הוא להשקיע את העוד X כסף על המתאם הגה ואנטנת GPS שלא ברור הכדאיות של שניהם מול החלפה למערכת אחרת.

פורסם
כן מדובר ב-I03...

imag0608medium.jpg

ודווקא המערכת סבבה יחסית למשהו שקיבלתי ב"חינם"... לא קרה לי שנתקעה או משהו, אני דוחף disk on key ולא צריך יותר.

העניין הוא להשקיע את העוד X כסף על המתאם הגה ואנטנת GPS שלא ברור הכדאיות של שניהם מול החלפה למערכת אחרת.

יש מתאם להגה?? אני צריך כזה,קניתי סיאט איביזה והבנתי שאם אני מוריד את המערכת המקורית אני מאבד את השליטה מההגה..

אם אתה שמעת על מתאם אשמח לשמוע :)

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

• תוכן חדש...