Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני לקראת בדיקה עצמית של טויוטה סטארלט יד 1 שמורה

המוכר הציע שנלך למוסך המרכזי של טויוטה ושם ישלפו לי את כל ההיסטוריית טיפולים של הרכב ובכך אני אחסוך את הכסף על בדיקה במוסך

יש לציין שעל פי המודעה הרכב מאוד שמור-יד1 שנת 97 כ50000 קמ

וגם הוא דרש מעל המחירון 18000 שח לעומת 15.5 במחירון

מה דעתכם?

תודה רבה!

פורסם

לא חוסכים בבדיקה, הרכב ייתכן שהרכב מטופל היטב אך בהיסטוריית המוסך לא תהיה רשומה תאונה שתוקנה אצל פחח לא במוסך המורשה,

אתה הולך להוציא 15000 שקל על אוטו, לשקט הנפשי שלך בדוק אותו ב 400 שקל.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מאוד פשוט.

אם הרכב מוצע לך ממוכר אמין ויש לו עדות לטיפולים (ועל אחת כמה וכמה ממוסך מורשה) - אני לא רואה טעם לקחת את הרכב לבדיקה, ממילא יהיה הכסת"ח הרגיל של בלאי, נזילות ומנוע שעוד יומיים מתפגר.

אם אתה חושד במוכר ו\או יש סימני תאונה - שווה לשלם לבדיקה כדי לוודא שאתה לא קונה חתול בשק.

אם אין לך הבנה בסיסית ברכב ואתה לא יודע לזהות סימני תאונה - כדאי לקחת לבדיקה רק בשביל השקט הנפשי.

לגבי המחיר - כמו שאני תמיד אומר, אם זה רכב שמור ביותר בעל נתונים טובים++ (ונראה שהרכב שאתה מדבר עליו הוא כזה) - אין שום מניעה לשלם עליו מעל המחירון. כמה מעל המחירון זה עניין שלך ושל המוכר, אבל אתה לא צריך להרגיש "פרייאר" בגלל ששילמת כמה לירות יותר על רכב ששווה את זה.

לגבי הסטארלט ספציפית, החזקתי אחת כזאת במשך 6.5 שנים, הפגינה אמינות מופתית. לדעתי זה רכב שמזדקן היטב ואם הוא מטופל כמו שצריך לא יהיו הפתעות יקרות מדי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תשים לב אם הוחלפו לו דברים כמו מייסבים,קלאץ', רדיאטור וכו'...

כבר היה לי נסיון עם סטארלט שקניתי במחיר גבוה,המכניקה שלה הייתה מעולה אבל היא פשוט מיררה לי את החיים עם בלאי של של זיקנה, שעולה לא מעט.

פורסם

אייל לא היתי ממהר להתלהב מנתונים כאלה כיון שהרכב ישן מאוד וגם אם אכן הוא עבר את הקילומטרים שציינת (תבדוק שלא הוחלף מנוע) עדיין יש בלאי הפוך עקב חוסר שימוש וכמו כל רכב ישן יש קורוזיות, צינורות יבשים, דליפות שמן וכדומה... אישית היתי לוקח לבדיקה במוסך שאתה מכיר שיתן לך הערכה כספית גם לעלות חלפים ותיקונים ולא למכון מורשה שיקח לך 500 ש"ח ויתן לך רשימת ליקויים (כמו שנותנים גם לרכבים מודל 2008) מה שנקרא כסת"ח

זהו רכב ישן ואם כל הכבוד ליד הראשונה תלוי איך תוחזק במהלך השנים.

סך הכל הסטארלט אמינה ומבוקשת ואם אכן הכל תקין, ברמת הסביר, ויש לך קצת אקסטרא כסף ליישור קו היא מומלצת אחרת תקפוץ בכמה שנתונים באותו סכום ותחפש לך פונטו ספייס.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אח! איתמר והסטראלט

:-D

נוסטלגיה וסיפור אהבה - ואם במקרה תמצא את האחת שהיתה אצל איתמר אז נפלת על רכב מבודד נגד רעשים מכף רגל ועד ראש :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני הייתי לוקח לבדיקה בכל מקרה: אומנם יופיע שם הכסת"ח הרגיל לגבי המנוע, אבל אני הייתי מאוד רוצה לראות שאין שם משהו ב"משמעות גבוהה" שנוגע לתאונות שהרכב עבר. 18K זה (בעיני) עדיין לא מספיק זול כדי להצדיק לקחת ללא בדיקה.

ואם במקרה תמצא את האחת שהיתה אצל איתמר
איך הוא יפול על האחת הזו, אם הרכב שהוא מצא הוא יד ראשונה?

:roll:

• תוכן חדש...