Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים (וסליחה מראש על כתיבה שלא לפי הכללים אתמול).

יש לי פונטו ספייס 2001.

אתמול בבוקר נסעתי איתה בעיר ולא היו בעיות. בצהריים מאוחר יותר, כשנסעתי לכיוון תל אביב מכביש החוף, עם תחילת הנסיעה הרגשתי שהמנוע קצת נחנק, אפילו בתשעים קמ"ש.

כשנכנסתי לעיר ועמדתי ברמזורים האוטו ממש נחנק וכמעט נכבה וכולו רעד, הסל"ד היה מעט מתחת ל-1000 (אם כי יש לציין שהסל"ד בדרך כלל לא גבוה מדי בפונטו ספייס, והכל היה בסדר).

בסוף הגעתי הביתה בלי בעיות והוא לא נכבה בדרך, אבל אחרי חצי שנה שהוא נסע נהדר ואפילו עבר טסט בלי בעיות, אני ממש לא שקט.

אשמח לעזרה ראשונה- מה אפשר לעשות, מה הבעיות האפשריות, וכמה זה אמור לעלות לי אם בכלל. יש לציין שאני בור כמעט לחלוטין בכל מה שקשור למנוע, אך אם מדובר בבעיה שניתן לסדר לבד בפשטות יחסית, אין לי בעיה לנסות.

תודה רבה מראש

אסף

פורסם

כמה זמן הרכב אצלך? ביצעת טיפול לאחרונה? החלפת פלאגים במקרה? האם במורשה?

סל"ד מתחת ל-1000 הוא תקין, אמור להיות כ-750/850 ברכב רגיל/אוטומט בהתאמה, וכאן אין בעיה.

תן מעט יותר פרטים על הסטורית הרכב.

העובדה שהרכב עבר טסט בעבר אינה מעידה על מצבו היום.

• תוכן חדש...