Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במלצות למערכת מינימאלית לסיאט לאון

noam33
שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לאחר קבלת רכב חדש אני מתעניין בקשר לשידרוג הסאונד ברכב.

ראיתי את השירשורים לגבי המערכת אבל שומעים לא רע מקדימה..איך אפשר לשדרג?

יש מערכת מולטימדיה של necvox HQ6-12 לדעתי..יש כפתור AMP ON ולכן אני מניח שיש יציאה למגבר.

האם מספיק לקנות מגבר וסאב על מנת לשפר את הסאונד?

אני לא רוצה להשקיע בטירוף אבל אני מעוניין לשמוע יותר טוב..ואני גם לא מחובבי הערס-בס שכל הרחוב רועד.

אני רוצה סאונד איכותי ולהשקיע 2000-3000 מקסימום כרגע.

אם אני מתקין מגבר אני חייב גם לשדרג לקומפוננט? או שאפשר להישאר עם הרמקולים הקיימים?

אני גם לא מעוניין להוסיף 6X9 מאחורה כי אני לא רוצה לנסר את המגש (חוץ מזה שזה קורא לגנבים )..

תודה על העזרה מראש!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יחידת הראש הזו לא מצטיינת באיכות ,אין לה יציאות RCA ולכן תצתרך מנחת על מנת לחבר מגבר.

המלצה טובה בסיסית תהיה :

מנחת 4 ערוצים של גנסיס \אודיוסן = 700 שח

מגבר JBL1004 בעלות של 1050 שח

קומפוננט מורל דוטק אוביישן = 1000 שח

סאב GT512 JBL כולל תיבה 600 שח

--------------------

3350 שח

התקנה בסיסית תעלה עוד 650 שח

-------------

4000 שח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

AUDIO KING, אתה טועה לגבי זה שאין לה יציאות RCA, יש לה יציאות 2 קדמיות, 2 אחוריות, סנטר וסאב.

מצד שני באיכות היא לא מצטיינת, אני היום איך שקבלתי את המערכת ישר החלפתי אותה ל 8026.

בנוסף, זה שיש ל NECVOX יציאות RCA לא אומר שיש לה את שאר הדברים הדרושים, כגון חיתוכים, EQ וכו'...

NOAM33, קבלת עם האוטו (לפחות אני קבלתי) ספר הוראות של המערכת, יש שם בעמודים הראשונים את כל היציאות שיש למערכת מאחור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה STAS ..

החלפת ל 8026 במעמד הקנייה? קיבלת בזמנו את המערכת במתנה והחלפת?

ראיתי שיש לך סט מצויין..החלפת את הרמקולים המקוריים שהגיעו עם הרכב?

אולי יש לך תמונות התקנה..נורא מעניין אותי איפה נמצא הפאנל של ה bit1 ..

אולי אני יכול לגזור ממה שעשית רעיון למערכת שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז ככה, היום קבלתי את האוטו וישר נסעתי לרדיו מילאנו ועשיתי טרייד-אין על המערכת. הוספתי כמה מרשרשים וקבלתי 8026 עם שליטה מההגה.

לגבי שאר החלקים, הם בינתיים שוכבים להם פה ומחכים. כנראה שבוע הבא נתקין אותם בעזרתו של ישראל גוניור. לאחר התקנתם אשמח לפרסם תמונות של התוצאה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא צריך פרוססור ,אם יש למערכת הנל יציאות RCA שזה דבר נדיר במערכת מובנת אז חסכתה 700 שח על מנחת.

מגבר וסאב יוסיפו ומאוד מומלץ גם קומפוננט קדמי את הסט האחורי המקורי תשאיר כמו שהוא.

הייתי הולך על מה שהמלצתי לך ,במסגרת התקציב וישמע טוב יחסית להשקעה הנמוכה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרמקולים המקוריים לא בנויים להגברה בדרך כלל מעבר להגברה הבסיסית של המערכת המובנת.

הגברה חזקה תגרום להם לזייף בווליום גבוהה ,וכן גם עלולה לשרוף רמקולים.

אם אתה מתקין מגבר אז

רצוי גם לחבר לו סט קומפוננט שראוי ומתאים להגברה

את הסט האחורי המקורי אתה משאיר כמו שהוא מחובר להגברה של המערכת המקורית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא רוצה לרשום מחירים מדוייקים (יש סיבה), אבל לפחות פי 2.5 מהתקציב העליון שלך.

יותר מ7500 ש"ח לטרייד?!

בערך באותו סכום ניתן להתקין מערכת ZENEC (עם שליטה מההגה על הכל , תצוגת בקרת אקלים ... בקיצור התאמה מוחלטת לרכב) ועוד "להזדכות" על המערכת שלך בשוק היד שניה בלפחות 2500 ש"ח...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...