Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לLCD 32 אינטש

michaelbe6
שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב.

אז בעקבות שרשורי הLCD ,אני מצתרף לנהירה ומתייעץ ברכישה בעקבות הLCD ששבקה חיים אצלי בחדר.

אין לי דרישות מיוחדות חוץ מזה שהיא תהיה 32 אינטש, FULL HD לחיבור עתידי בזמן הקרוב עם סטרימר וממיר HD(לפחות 2 יציאות HDMI) ומחיר שנושק ל2000 ש"ח בקרוב +-200/300(עדיפות למטה:-D).

אני לא מחפש את הטכנולוגיה הכי עדכנית ואת הדגם הכי מפוצץ,גם דגמים ישנים יותר באים בחשבון,רק שיראו בצורה נעימה לעין.

תודה לעוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סמסונג C550/530 יענה לך על הדרישות, איכות צבעים ותמונה מעולים, בנוסף קורא סרטי HD (קבצי MKV) ישר מUSB ובעל פיצ'רים לחיבור אלחוטי לרשת ביתית ו/או לסטרימר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב32 אין כמעט הבדלים באיכות התמונה, אלו לא דגמים שמשקיעים בהם מי יודע מה היצרנים.

קח מסך של סמסונג או LG וסע לשלום.

אפשר אפילו סדרות יותר נמוכות מ530 כי אין ממש חשיבות ל FULL HD במסך 32, אחרי מטר זה נראה אותו דבר.

Volvo V40 T5 R-Design

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK5 - SOLD

GTI MK4 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שאייל אמר, רק אני ממליץ על LG. יש לי אחד כזה, 32", שמשמש אותי כמסך המחשב, חיבור HDMI ופול HD. יותר מזה לא צריך, ואמור לעלות היום כ-2500 ש"ח, פלוס מינוס. סע למחסני חשמל, וסע לשלום.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב לכולם.

נרכשה היום בעקבות המלצתכם סמסונג C530 דרך וואלה שופס,3 שנים אחריות של סמליין ב2200ש"ח.

המחיר הכי נמוך שמצאתי גם בחנויות וגם ב רשת.מאמין שאהנה ממנה.

תודה לכולם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...