Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי סיאט לאון חדשה 1.8 ידנית.

לצערי ולמרות כל ניסיונותי להמנע מכך כל חברות הביטוח איתן דיברתי דורשות מיגון נוסף מלבד המקורי, הראל היא החברה היחידה שדרשה רק קודן בלי איתוראן או כספת.

למישהו יש המלצה על מקום טוב להתקנה? הבנתי שרצוי מתקין מקצועי כדי שההתקנה לא תיצור בעיה עם מערכת החשמל.

פורסם
אזור בארץ?

האם ביקשת מהראל את רשימת המתקינים המורשים שלהם?

איזור המרכז (ת"א, ר"ג, הרצליה גם בא בחשבון).

אני יכול להתקין איפה שאני רוצה בתנאי שאביא אישור על התקנת המיגון.

פורסם

עיין פה . אומנם מדובר שם על פיאט, אבל סיפור זהה של חובת התקנת מיגון והצעות להמתקח עם חברת הביטוח על הנחיצות. אולי תקבל עצה או שתיים ויש גם המלצה של ידידנו רפי לין על מתקין בהרצליה.

הייתי פעם או פעמיים אצל "אדיר" באיזור התעשיה בהרצליה רק לצרכי בדיקת אישור לחברת ביטוח (נדמה לי שהיתה הראל) והוא עשה רושם מקצועי ואמין - אבל, שוב, זה היה רק לצורך אישור.

לדעתי אם יש חובה לתגבור מיגון שאי אפשר בלעדיה - עדיף קודן.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

בכמה רכבים, התקנתי "בפאר הרכב".

עבודה טובה אדיבים.חשוב לציין לתאם הגעה לפני.

רחוב הפלד 6 חולון באיזור תעשיה

• תוכן חדש...