Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205 FOREVER או 106 XR ???

VIP
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף?? אני מדבר על אותו שנתון בערך...

אבל איזה מהם אמין יותר? טוב יותר?

על שניהם אני מדבר עם מנוע 1.4...

מישהו יכול להמליץ על אחד מהם יותר מהשני??

מה חסכוני יותר בדלק?

מה ספורטיבי יותר?

תודה רבה

איתי

פורסם
מה עדיף?? אני מדבר על אותו שנתון בערך...

אבל איזה מהם אמין יותר? טוב יותר?

על שניהם אני מדבר עם מנוע 1.4...

מישהו יכול להמליץ על אחד מהם יותר מהשני??

מה חסכוני יותר בדלק?

מה ספורטיבי יותר?

תודה רבה

אמינות היא פונקציה של רמת האחזקה והנתונים הבסיסיים של הרכב הספיציפי. עלויות האחזקה דומות למדי. כך גם עלויות הדלק. ספורטיבי? אף אחד מהם, אבל שתיהן מהנות למדי לנהיגה.

אני הייתי הולך על ה-106 ולו בגלל שהיא בעלת תכנון חדיש יותר (ודש בורד לא מתפרק :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ר רציתי להגיד תודה לאחד שכן עזר... אבל אני בכל זאת הלכתי על ה 205.. מצאתי אחת מצוינת... שנת 99 במחיר טוב וכל זה... אז לא היססתי יותר מידי...

איתי

פורסם
ר רציתי להגיד תודה לאחד שכן עזר... אבל אני בכל זאת הלכתי על ה 205.. מצאתי אחת מצוינת... שנת 99 במחיר טוב וכל זה... אז לא היססתי יותר מידי...

ועשית בשכל לדעתי, גם אני מצאתי לפני כשנתיים 205 FOREVER במצב חדש (12,000 ק"מ, מחירון)

האוטו היה אצלי כמה חודשים והיה מותק אמיתי (כיום משרת נאמנה את אחותי ובעלה)

תהנה ושמור עליו ועלייך :mm_yeah:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...