Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חזרתי לא מזמן מצאלים ,אין ממש מורגש בין 100 ל110 ,בטח לא בכביש רטוב כפי שהיה לפני שעה וחצי.

לפי מה שראיתי נהגים מעדיפים לנסוע 95 100 .

לא כולם קופצים על המציאה .

שמרו על עצמכם .

מחיר הדלק גם הוא תורם למהירויות "שפויות".

מסתבר שנהגי ישראל ( לא כולם ) נוסעים על פי תנאי הדרך.

כאשר רטוב נוסעים יותר לאט.

כאשר יש תנאי כביש טובים יותר. נוסעים יותר מהר.

ובקיצור נוסעים במהירות בה הנהגים מרגישים בטוח ונוח, ללא קשר לתמרורי המהירות המוצבים בצידי הדרך.

מי שקרא בעיון את העתירה לבג"ץ זו אחת התיזות שלהם , שבהם הם משתמשים , כדי לתקוף את ההחלטה על מצלמות המהירות.

מחיר הדלק ישפיע בעיקר על מספר כלי הרכב הנמצאים על הכביש , ובאופן בלתי מורגש כמעט גם על הפחתה במהירות הנסיעה בדרכים בינעירוניות בלבד .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישה,

לפני מס' ימים ב"לילה כלכלי" דיברו על העלאת מחיר הדלק. בין היתר נאמר שם שמחיר הדלק עולה כי מס הכנסה ירד. היות וצריך לשמור על המלאי בקופה, ברגע שאתה יוצר חוסר בסעיף אחד, אתה צריך להשלים אותו ע"ח בסעיף אחר.

לא לשכוח שעכשיו גם כביכול ביטלו אי אילו מיסי מקרקעין וגם זה יוצר חור שדורש השלמה ממקור אחר.

בשורה האחרונה, או שתשלם יותר מס ישיר או שתשלם יותר מס עקיף.

כבר כתבתי בעבר על כך שאני מצדד במס על הצריכה ולא במס על ההכנסה. ככל שתוציא יותר - תשלם יותר.

ולענין המצלמות ומדפסת הכסף - כאמור זהו מס עקיף ורק אח"כ אלמנט מרתיע או מחנך.

אם בג"ץ יראה איתותים של חוסר שביעות רצון, המדינה תמצא את הדרך איך להשלים את החסר באכיפה מוגברת בתחום אחר. אם לא ימצאו את הדרך להגביר אכיפה, אז יעלו את המע"מ או מס בריאות וכד'.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
ומה עם המולטנובה שליד, עדיין פעילה ?

gatso_ispeed1.jpg

כפי שרואים בצילום יש שתי מצלמות אחת מצלמת נגד כיוון התנועה ואחת עם כיוון התנועה.

אני עובר שם כל יום בבוקר ואם אני זוכר טוב (מחר אני אבדוק שוב) המצלמה שפונה נגד כיוון התנועה חסרה.

לפי מה שהבנתי שיטת הפעולה של המצלמה הזו היא חישוב המהירות על ידי צילום שתי תמונות (אחת לפני ואחת אחרי)

ואז מגיעים למהירות על ידי חישוב מרחק וזמן.

אם זה נכון שאין את אחת המצלמות אז המכשיר לא יכול לעבוד.

שוב, אני אבדוק מחר.

Fiat Punto Evo 1.4 Multi-Air, 2010 - Sold

Mazda 2 Pure White, 2016

פורסם

איזה סלט עשית...

הגאטסו מופעל באמצעות פסי דריכה על הכביש. שתי המצלמות הקטנות שמוצבות בכיוונים מנוגדים על העמוד של הגאטסו מיועדות לצילום ונדליסטים שינסו להתנכל לגאטסו.

המולטנובה שמוצבת מאחורי הגאטסו (על העמוד הנמוך יותר) איננה פעילה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גם לי לא זוכרה המוטלנובה מתחת למצלמה.. בכל מקרה היום ראיתי אותה מצלמת עם פלאש נהג מיצובישי כריזמה ישנה

פורסם
ולענין המצלמות ומדפסת הכסף - כאמור זהו מס עקיף ורק אח"כ אלמנט מרתיע או מחנך.

הבעיה עם ה"מס" הזה היא שהוא לא עולה רק בכסף, אלא גם ברישיונות נהיגה.

פורסם

מאשר את פעילותה של הגאטסו - בליל שלשום, נסעתי בנתיב הנגדי (מכיוון צפון לדרום) ונצפה הבזק עצבני מהמצלמה החדשה (זיהיתי לפי גובה ההבזק). השמרו על נפשותיכם (ורשיונכם).

PUG-306 XSI MK2

פורסם
זאת לא מולטנובה, זאת דחלילובה. והיא שם, האמן לי.

הרשה לי לתקן אותך - זאת מולטנובה ( היתה מצלמה פעילה ).

וכרגע נכון להיום - היא כבר לא שם.

• תוכן חדש...