Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגביי ה EP4, אצלי הוא מורכב בסט אפ (גם מתחת לכיסא) והוא מגביר סט של hertz hsk165 125w rms.

המגבר הינו 60w*4 , תראה לדעתי המגבר איכותי (יחסית למחיר), וגם (אצלי בכל אופן - רכב קטן) מרים את המערכת לא רע בכלל, אבל יש מקום לשיפור כמובן וכמו שקודמיי המליצו גם אני מצטרף להמלצה על על celestra fa475 אם יש עוד במלאי

היתרון שלו על הסאנדאון זה שהוא פיזית קטן יותר ולכן הוא מתאים גם להתקנה מתחת למושב.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגביי ה EP4, אצלי הוא מורכב בסט אפ (גם מתחת לכיסא) והוא מגביר סט של hertz hsk165 125w rms.

המגבר הינו 60w*4 , תראה לדעתי המגבר איכותי (יחסית למחיר), וגם (אצלי בכל אופן - רכב קטן) מרים את המערכת לא רע בכלל, אבל יש מקום לשיפור כמובן וכמו שקודמיי המליצו גם אני מצטרף להמלצה על על celestra fa475 אם יש עוד במלאי

היתרון שלו על הסאנדאון זה שהוא פיזית קטן יותר ולכן הוא מתאים גם להתקנה מתחת למושב.

האם ל- Celestra יש כניסות Hi Power?

כמו שציינתי זה חשוב - אני לא רוצה להתשמש במנחתים.

כמו שנראה זה מגבר יקר, לא?

תודה

פורסם

לפי מה שאני יודע ל CELESTRA אין כניסת HI POWER.

למה אתה לא רוצה מנחת ? ככה לא תהייה מוגבל במגבר, כמו כן למה לא להחליף HU לאפטרמרקט ואז גם הסאונד יהיה טוב יותר וגם לא תהייה לך כל בעיה עם מגברים.

הCELESTRA עולה בסביבות 1800 ש"ח

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

שלום

1. אני לא רוצה להתקין רדיו לא מקורי. זהו רכב ליסינג ויש הוראות ספציפיות לא להתקין

2. אופציית מנחת - הסיבות פשוטות:

- בפועל אאלץ להתקין שני מנחתים ע"מ לשמור על אופציית ה- Fader כך שאוכל לשלוט בעוצמת הסאב. משום מה אני גם מפחד מרעשי אלטרנטור. נראה לי שנחת מובנה במגבר עדיף.

- מנחתים איכותיים עולים 500 ש"ח לאחד. יחד 1000. בנוסף למגבר- מעל 2500 ש"ח. הסכום המקורי שרציתי להשקיע לא יותר מ- 1500 ש"ח (כאשר האופציה של ה- DLS היא 1000 ש"ח)

היתה לי מערכת טובה בהרבה בזמנו (Alpine 9833+Zapro Ref 350.2 + JL 500/1+Polk SR5250) אבל לצערי כאשר היא היתה בבית (לפני התקנה ברכב החדש) היתה לי הצפה ושני המגברים נהרסו. את האמת - כבר נמאס לי להשקיע אינסוף כספים. אני רוצה משהו פשוט ואיכותי יחסית תוך ויתור ידוע מראש על האיכות.

אנא נסו להתמקד בסט-אפ שכזה ולהציע אלטרנטיבות שכאלו. אני בטוח שעדיף מגברים ויחידת ראש טובים בהרבה אבל זאת כבר לא חוכמה....

תודה מראש על כל עזרה בנושא

רונן

פורסם

שלום

חשבתי שהייתי ברור - אני מחפש רק מגבר 4 ערוצים עם כניסות היי פאוור (או 2 מגברים של 2 ערוצים עם כניסות היי פאוור).

יש לי קומפוננט (Polk SR5250) ויש לי סאב (Hertz Energy ES250).

אני רוצה לעבוד עם ההד יוניט המקורי של הרכב.

הרכב - מאזדה 3 2010.

תקציב למגבר - עד 1500 ש"ח.

אפשרות קניה גם בארה"ב (אני אהיה שם באפריל ולכן אני יכול לעשות הזמנה באינטרנט ולשלוח לבית המלון שם)

תודה מראש

רונן

פורסם
אם אין לך בעיות של מיקום ברכב

הייתי ממליץ לך על המגבר הנ"ל של סרווין ווגה מסידרת הסטרוקר:

http://www.sonicelectronix.com/item_20593_Cerwin-Vega-S800.4---STROKER-800.4.html

חן חן - מעניין. גם המחיר סביר.

תרשה לי להקשות עליך קצת.....

המגבר הזה נראה חזק יותר אבל קצת פחות איכותי (אחוז עיוות גבוה יותר מצביע על כך). אני גם מאמין ש- Cervin לא נחשבים ליתרן מגברים ברמה. אני טועה?

איך לדעתך היית משווה אותו ל- DLS CA41 כאשר שים לב לנתון הבא: ל- DLS יש קרוס המאפשר הגברה אקטיבית (כלומר יש לו קרוס בנד-פס). יתכן (ורק יתכן) שבעתיד אשקול מעבר להגברה אקטיבית (כמובן שאז אצטרך עוד מגבר לסאב - יש לי בבית מגבר ישן של JBL שמספיק עבור ה- Hertz). מדוע אני חושב על כך?

- כיוון שאז ההגברה תהיה חזקה יותר (ולכן העוצמה הנחותה יותר של ה- DLS כבר לא תהיה חסרון בולט)

- לצערי הרב לסט שלי נשרף טוויטר. כרגע חיברתי זמנית MT2 (אני מעריך שזהו דגם ישן של ה- MT22) וחשבתי להחליף בעתיד ל- MT23 או אפילו ל- Picollo אך הם 6 אוהם ולכן לא מתאימים לקרוס של ה- POLK. בהגברה אקטיבת לא תהיה בעיה ואהיה גמיש הרבה יותר.

מה היית מעדיף בהסתמך על הנתון הזה?

האם ה- Audison SR לא חוזר למשחק בהינתן נתון זה (אז גם פה העוצמה כבר לא כל כך חיסרון)?

שוב תודה,

רונן

פורסם

בנוגע לסרווין ווגה ,בוא נגיד שעדין לא פגשתי מגבר שלהם שלא אהבתי.

מגברי ה-EXL הישנים שלהם מהאיכותיים ברמת המחיר שלהם.

סטרוקר היא הסידרה הגבוהה שלהם ,ואני אהיה מופתע אם תתאכזב מהמוצר הנ"ל.

על ה-DLS CA41אני יכול להמליץ לך מניסיון גם הוא וגם האודיוסון SRX4

הם מגברים בסיסיים טובים עם מנחת איכותי וקרוס ורסיטאלי.

אם כבר ארהב ואנו מדברים על DLS.

אני מציע אולי במחשבה קדימה להעלות את התקציב

ולרכוש DLS Reference RA50 זה מגבר מאוד איכותי

עם כניסות היילבל וקרוס מאוד ורסיטאלי 5 ערוצים שאתה יכול לעשות איתו הכול.

http://cgi.ebay.com/DLS-REFERENCE-RA50-800W-5-CHANNEL-CAR-AMP-CLASS-AB-new-/170580439818?pt=Car_Amplifiers&hash=item27b762f30a

פורסם

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

נמחקה המלצה.

עקב היותך עוסק בתחום וקשור בצורה עסקית כזאת או אחרת לחברה המדוברת המלצתך נמחקה.

אין אישור לבעלי אינטרס ועוסקים בתחום להמליץ על ציוד שקשור אליהם ביושרין או בעקיפין.

פורסם

אתה עושה לעצמך חיים קשים.

מנחת חיצוני איכותי ייתן לך איכות גבוהה עשרות מונים מכניסות היילבל של מגבר.

JBL 1004 ב-1000 שקל בצרוף עם מנחת של אודיסון ב- 500 שקל 4 ערוצים) ייתנו לך את כל מבוקשך.

וד"א, ב1300-1400 שקל אתה יכול לרכוש מגבר ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שהידיינו פה:

http://cgi.ebay.com/REF360-4-ZAPCO-4CH-AMP-360W-REFERENCE-SPEAKER-AMPLIFIER-/120648489299?pt=Car_Amplifiers&hash=item1c1735d953#ht_3031wt_905

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...