Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חתונה שלא ברבנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמובן שאם המחיר הוא שחלק מבני המשפחה שלה ישנאו אותה או יחרימו את האירוע - כנראה שזה לא יילך לי ושאני לא אלך ראש בקיר.

עצוב קצת מצב האומה שלנו :roll:.

מה הקשר למצב האומה?

תהרוג אותי, אני אשכרה לא מבין מה אתה רוצה!

נכון, זה לא בסדר שאין בישראל אפשרות לנישואין אזרחיים אבל בסיטואציה שאתה נמצא ובסיטואציה שאתה פתחת את השרשור וביקשת עזרה, מה הייתה עוזרת לך האופציה לחתונה אזרחית בזמן שבת הזוג והמשפחה שלה לוחצים על חתונה דתית?

גם אם הייתה בארץ את פרוצידורת הנישואין האזרחיים הקלה ביותר באומות העולם (בא נגיד נישואין ע"י שליחת SMS) זה עדיין לא היה עוזר לך כלום.

האופציות היחידות שלך הן או להתגמש לצד שלהם או לדרוש שיתגמשו לכיוונך.

כל היללות על הרבנות ועל זה שאין לך אופציות הן אולי נכונות, אבל לא לך!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי שלמשפחת הכלה חשוב הטקס ולא בהכרח הפן הדתי. כלומר, לעשות את החתונה כמו אצל כולם ולא למרוד במוסכמות.

בקצב הזה, אם פותח השרשור וזוגתו לא יעמדו על שלהם, יש סיכוי שבקרוב נראה אותו מנהל כאן דיון לגבי קניית מאזדה 3 בליסינג,

ואיך היא בהשוואה לאלפא ג'ולייטה/אופל אסטרה.

פורסם

כשאמרתי מצב האומה לא התכוונתי לכך שאין נישואים אזרחיים. התכוונתי לכך שנישואים דתיים כמו בימי הביניים עדין חשובים כל כך לרבים כל כך, וכן מבחינתי זה אבסורד :lol:

אני אשכרה מפחד שחלק מהמשפחה שלה יחרימו את האירוע, למה? כי זוג חילוני רוצה להתחתן חילונית ולא דתית. לא אבסורד שעל כך יש אנשים שיחרימו? וכן יש שיחרימו.

ו-ל-כ-ן, מצב האומה מטריד אותי.

פורסם

בקיצור, סתם טוחנים מים, בסוף תעשה בדיוק מה שהאישה אומרת.

הרי ידוע שלגבר תמיד יש את המילה האחרונה בבית - "כן, אשתי".:-P

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...