Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח חנייה ככלי ניגוח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

41382_1046398698_1887_q.jpg תקראו ותבינו את חומרת הדבר .

כתבתי מכתב לראש העיר......

David Barzelay August 19 at 11:57am

שלום לך אדוני ראש העיר,

אני כותב לך פרט שצריך לדעתי לעניין אותך , לי יש עסק בעמק שרה , באחת התוכניות של רדיו דרום היה לי ויכוח סוער עם מר בני אלון על חוקיות גביית תשלומים עבור שמירה בעמק שרה על ידי העיריה אחרי מספר ימים הגיע רכב של הפיקוח העירוני ורשם לרכב שלי דו"ח על חניה על מדרכה , אני נוהג לחנות מזה שנים רבות על המדרכה הצמודה לעסק שלי , מגיע לי כי אני עבריין אלא שחנו שם מכוניות רבות אחרות על המדרכות ולא רשמו להם דו"חות כאשר שאלתי את הפקחים "מה השתנה היום מימים אחרים ?" ענו לי תשאל למעלה את השאלה שלך !.

בעמק שרה חונים מזה שנים על המדרכות ולעולם לא רשמו דו"חות , הירבה לעשות בעל עסק שהשתלט על קטע של מדרכה והפך אותה לחנייה פרטית שלו ושל לקוחותיו וצריך לרדת לכביש כדי להמשיך וללכת לאורך הרחוב.

כואב לי שיש אנשים המנצלים את הסמכות שהחוק העניק להם אלא לאכיפת החוק והפכו אותן לכלים לניגוח בעלי דעות שונות בעניינים מוניציפליים וזה הדבר החמור בעיני .

הגעתי למשפט וספרתי את הדברים שרשמתי מעלה לשופט , שילמתי כפל קנס סך 1000 ש"ח כי אכן עברתי עברה , השופט אמר לי שזו לא הכתובת להתלונן על פגמים אלה או אחרים וכו.

אם אדוני רוצה פרטים נוספים אשמח לספק אותם

עם כל הכבוד

דוד ברזילי

5

באר שבע

[email protected]

ת"ז 067731067

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

חבל חבל חבל

אילו היית יודע קצת חוק היית יוצא כמו מלך.

לא קנס ולא כפל קנס.

ויותר חבל כי זו התוצאה של ביקורת של אזרח על מעשי רשות.

תבקש את האסמכתא החוקית לגבייה. אני חושש שיש כזו. אבל לבקש עוד לא הזיק לאף אחד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אין שום צורך לזרוע פחד מיותר, כל צ'ק שאתה נותן מכיל את השם, את הת.ז. שלך, את הכתובת המלאה ואפילו את הטלפון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...