Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה כדאי לבחור ? GOLF, JETTA, CRUZE, FOCUS, COROLLA, C4, MAZDA 3, FORTE, פלואנס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

חייב לציין שנחשפתי רק לאחרונה לפורום והתרשמתי מאוד מהעזרה ושיתוף הידע. יישר כח.

אני אמור לבחור מכונית ליסינג בעבודה החדשה.

האפשרויות הן:

GOLF, JETTA, CRUZE, FOCUS, COROLLA, C4, MAZDA 3, FORTE, פלואנס, פז'ו 308

(בעצם רוב המשפחתיות כיום).

אנחנו זוג עם ילד קטן ובקרוב אחד נוסף - כך ששיקול הבטיחות, היציבות וגודל תא מטען חשוב.

פחות חשובה התנהגות כביש "ספורטיבית" ומהירות ההאצה מ-0 ל-100.

אין לי מושג איך להתחיל לבחור בייחוד לאור העובדה שממה שאני קורא לכל רכב יש יתרונות וחסרונות.

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בייחוד אם לדעתכם יש יתרון מובהק לאחד הרכבים.

תודה מראש,

אלעד

פורסם

לפלואנס יש יתרון מובהק - מרחב פנים.

בטיחות מעולה, בגאז' ענק.

החסרון - מה שלא חשוב לכם (תאוצה ושמירת ערך) .

רכב נוסף, שלא מופיע ברשימה, סקודה אקטביה. ואם יש אפשרות כזאת, הייתי בוחר באוקטביה בגלל איכות הגימור ונוחות הכנסת חפצים גדולים לבגאז' (דלת חמישית).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היי אלעד אני אתייחס למכוניות שאני מכיר ונהגתי עליהן:

הקרוז והפלואנס רחבות יחסית לשאר אבל לתאר אותן כלא זריזות זו אמירה בלשון המעטה,

לדעתי אם אתה מתעניין ברכבים הללו בגלל גודלן תבצע סיבוב מבחן ראשית בנהיגה עירונית ותוודא ששיגעון הגירים ותגובת הגז לא משגע אותך [אני חשבתי שלי זה לא יפריע ובפועל קרו לי לא מעט מקרים שנסיתי ללחוץ על הגז והרכב לא זז במקרים הללו הצטרכתי להתפנות מנתיב כי משאית השתלבה לכיוון שלי ועוד שלל מקרים שפשוט ברגע קריטי הרכב מתחיל לחשוב כשאתה צריך את התגובה שלו].

מלבד זאת אנשים שונים דיווחו כי הקרוז בעייתית ברמת פלסטיקים שמתעוותים בשמש.

ה C4 והפורטה יהיו לך הקטנות שבחבורה למרות ששניהן אמורות להגיע עם מפרט טכני מרשים.

הג'טה המאזדה 3 הגולף וה 308 באיזה מקום טוב באמצע מבחינת גודל לעומת האחרות.

הפוקוס לדעתי היא תמהיל טוב של רכב מרווח עם מנוע רגוע [גם כבדה ברמת תאוצה אבל עדיין חסרת פיצול האישיות שהפלואנס והקרוז חולות בה].

לדעתי אם הגודל חשוב לך אני ממליץ על הפוקוס.

אם יש אפשרות לרכבים אחרים שלא מופיעים ברשימה אני מחזק את הקודם לי שהמליץ על האוקטביה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

תודה לכם, אשמח לשמוע דעות נוספות.

(בהחלט יש אפשרות למכוניות נוספות - למעשה כל דגם עד שווי 130,000)

פורסם

מצטרף להמלצה על אוקטביה.

רכב איכותי ביותר, ומרווח ביותר. כדאי לבדוק את 2 הגרסאות המרכב- נוצ'בק (סדאן עם דלת חמישית) והסטיישן- שתיהן נכנסות בתקציב שרשמת.

אני הייתי לוקח את האוקטביה קומבי (סטיישן)- מרחב אדיר של נפח הטענה ושימושיות בלי סוף, מנסיון.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

(בהחלט יש אפשרות למכוניות נוספות - למעשה כל דגם עד שווי 130,000)

במיקרה הזה הייתי מצמצם את האפשרויות לפוקוס סטיישן עם מנוע 2000 סמ"ק או אוקטביה עם מנוע TSI.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האמת שבאמת כדאי לך פשוט לעבור על 6-7 אולמות תצוגה ולראות מבין הרכבים שציינת מה הכי מתאים לך,באופן אישי ה308 הכי מדברת אליי.

פורסם

לקנות פוקוס 1.6 זה לקנות רכב שאתה יודע מראש שתעביר את כל היום בגז לרצפה כי אחרת הוא לא יזוז לך - ואז זה מתבטא בדלק!

ממליץ לך לחפש את המנועים המודרניים יותר כגון הTSI של האוקטביה..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני הייתי בוחר פורטה . למה השקט והגודל הקל לתמרון חשובים לי . ומרווח זה עניין יחסי הפלואנס מרווחת אבל קשה להכנס אליה וזה מרגיז על בסיס יום יומי. והפורטה מנסיון גם עם גז עד הרצפה לא בולעת דלק והביצועים מצויינים. או פוקוס עם מנוע 2000 . שלפחות לא תהיה עגלה מה עוד שה1600 שתיין בנסיעה מאומצת.

פורסם

מכיוון שאתה מקבל את הרכב בליסינג ולא חשוב לך שמירת הערך/סחירות עתידית, כמו גם תאוצה וצריכת דלק

אז מנסיון אישי של נהיגה על 308 במשך שנה הרכב מאוד מפנק מבחינת נוחות נסיעה ומאוד מרווח...

ישנה אפשרות לאמץ אותו גם יתר על המידה ואז כן הוא יניב תאוצה יחסית בסדר אך בצריכת דלק גבוהה

אופציה נוספת אם היה מלאי כמובן אז אוקטביה

לא מכיר את הפוקוס ולכן לא אוכל להרחיב עליה, אך אלו שלושת האופציות הכי כדאיות כאן...

Confidence In Motion

פורסם

הייתי מוריד את ה-C4, המאזדה 3 וה-I30 בגלל תא מטען לא מספק (אלא אם ה-I30 היא CW, שלה יש תא מטען סביר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...