Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים...ברצוני לשאול שאלה כללית:

הייתי מעוניין לדעת מה קורה ברכב שמתאים לו מיכסה רדיאטור 0.9 ואני שם 1.1. האם זה יכול לגרום לפיצוץ ברדיאטור?

:)
פורסם

פשוט יש לי חבר עם דייהטסו אפלאהוז שעשה לא מיזמן החלפה של מנוע קומפלט בעיקבות היתחממות יתר ועיוות של כל הראש מנוע בעצמו - הוא העדיף להחליף את כל המנוע.

בכל מיקרה הוא היה אצלי היום, ביצענו טיפול 10000 שיגרתי, שמנים וכל השאר. בדרך לביתו משהו כמו רבע שעה נסיעה ממני הרכב נעצר לו וסרב להניע. המאווררים לא הפסיקו לעבוד וכשפתח את הרדיאטור הוא היה ללא מיים כלל , ריק לחלוטין. משיחה שלי איתו הוא הסביר לי ששמו לו במוסך פקק של 1.1 לרדיאטור ושלחו אותו לשלום. אז ממש שיוצא לי מהשיחה איתו זה 1+1 = היתחממות וחוסר מיים שכניראה נזלו לו עוד בדרך אליי.

פורסם

אתה צודק לחלוטין, וכניראה שמי שנגע לו באוטו היה חאפר רציני וחבל שכך!

בוא נקווה שלא ניגרם נזק רציני יותר מלבד נזילה שגרמה למיים להיעלם.

פורסם

בגלל הבדל של 0.2 בר נזק לא ייגרם למערכת הקירור. בדרך כלל גם לחץ הבדיקה של מכסה הרדיאטור גדול ב-0.2-0.3 מהלחץ הרשום על גבי פקק הרדיאטור.

תמיד מומלץ להרכיב מכסה מתאים.

איזה כייף לי :)

פורסם
בגלל הבדל של 0.2 בר נזק לא ייגרם למערכת הקירור. בדרך כלל גם לחץ הבדיקה של מכסה הרדיאטור גדול ב-0.2-0.3 מהלחץ הרשום על גבי פקק הרדיאטור.

תמיד מומלץ להרכיב מכסה מתאים.

השאלה אם לא עלול להיגרם נזק לטווח הרחוק. הוא נוסע כך כבר משהו כמו 4 חודשים.

פורסם

לאן נעלמו המים?

לא ראה רטיבות כלשהי? אולי ישנה נזילה

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
השאלה אם לא עלול להיגרם נזק לטווח הרחוק. הוא נוסע כך כבר משהו כמו 4 חודשים.

כל עוד מערכת הקירור תקינה לא יגרם נזק. ברגע שתהיה התחממות, פקק רדיאטור לא במידת פריקה הנכונה עלול להוביל לנזק.

פורסם
כל עוד מערכת הקירור תקינה לא יגרם נזק. ברגע שתהיה התחממות, פקק רדיאטור לא במידת פריקה הנכונה עלול להוביל לנזק.

וזה כניראה מה שקרה דניאל, כל פעם הוא היה מוסיף מיים משהו כמו כל בוקר בערך 100CC והרכב בשעון החום היה עולה מידי פעם לכיוון ה3/4 ויורד חזרה אבל הוא לא הבחין בשום נזילה כי כניראה לא ממש חיפש אותה טוב. והנה המיכסה הלא מתאים כניראה הגיע זמנו לתת מתפקידו בעניין.

• תוכן חדש...