Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני הזמנתי בתאריך 8/12 איזה משהו מחו"ל עכשיו אני ראיתי שכתוב שם שזה מגיע תוך 7 ימים ועד עכשיו לא קיבלתי את החבילה,התקשרתי לדואר ואמרו שזה עוד לא הגיע לארץ(לפי מספר קוד)

אפשר לדעת למה זה כתוב כ 7 ימים וכבר עברו יותר משבועיים ועדיין לא קיבלתי כלום...:?

פעם ראשונה שאני מזמין כך שאני עוד לא יודע מה קורה עם ההזמנות וכמה זמן לוקח להן להגיע.

אשמח אם תעזרו לי.

Scan Speak

פורסם

מהיכן החבילה מגיעה? אם זה מסין אז לוקח זמן, אני המתנתי פעם אחת כמעט חודשיים לחבילה. דבר נוסף, לקראת החגים (הקריסמס) יש הרבה חבילות, לכן יש לחץ וחבילות מתעכבות.

פורסם

סיכוי ממש קלוש שזה 7 יום למשלוח בנלאומי,תקרא שוב בטח רשום משלוח בתוך הארץ הוא 7 יום.

לדעתי כדאי לתת עד חודש מקסימום למשלוח.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אלא אם המוצר נשלח בשילוח מהיר : DHL / UPS אין מצב שהוא יגיע תוך 7 ימים.

משלוחים בינלאומיים לוקחים בדר"כ בין 10-30 יום.

אם יש לך מס' מעקב תוכל לבדוק באתר של חברת הדואר של המדינה ממנה נשלח הפריט כדי לדעת אם הוא כבר יצא משם,אם כן תוך יומיים שלושה אתה אמור (עם אותו מס' מעקב) לראות באתר של הדואר מה מצבו.

סבלנות :wink:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אם זה מסין אז זה בטח מתעכב בגלל הכריסמס.

יש להם שם עומס גדול עכשיו. גם אני הזמנתי משהו לפני כמעט חודש ועדין לא קיבלתי אותו (ובד"כ אני מקבל את הדברים האלה אחרי שבועיים גג).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אם שילמת בפייפאל ולא קיבלת את המוצר, אתה יכול לפתוח דיספיוט תוך 45 יום. החל מהיום ה-46 כבר אין לך כל כך מה לעשות...

פורסם

חכה בסבלנות, גם אני הזמנתי מוצר בתחילת החודש והוא עדיין לא הגיע. דווקא אצלי המוכר יצר קשר עם חברת השילוח והם טענו שהעיקוב הוא בגלל מזג האוויר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברה מצטער על ההקפצה.

רציתי רק לדעת אם לכל אלה שהזמינו ולא הגיע להם המשלוח עדיין אתם מחכים לפריט? כי לי זה עדיין לא הגיע..:roll:

Scan Speak

פורסם

הייתי בדיוק במצב שלך עד לפני יומיים.

משלוח שהזמנתי מאנגליה, שהיה אמור להגיע ע"פ האתר בדואר רשום עד 7 ימים לאחר ההזמנה.

בפועל, לקח לו 15 ימים עד שהוא בכלל הופיע במעקב משלוחים של אתר דואר ישראל (!), ועוד שבוע עד שיכולתי לגשת בעצמי לדואר שליד ביתי, לשלם מכס ולקחת אותו (מבלי שהודיעו לי על הגעת המשלוח, הייתי צריך לברר זאת ביוזמתי).

על אף מאות הטלפונים שעשיתי לעשרות מוקדים שונים של הדואר, לא הצלחתי להבין מדוע ואיפה המשלוח התעקב כל הזמן הזה. אני מהמר שזה פשוט נתקע במכס ואף אחד שם לא טרח אפילו לעדכן שזה הגיע לארץ.

פורסם

אז מה שאתה אומר בעצם זה להתקשר מחר לדואג ולשאול לגבי מספר פריט אם הוא הגיע?

עד היום על כל דבר שהוזמן ממי שאני מכיר הודיעו לו שזה נמצא בדואר,לכן אני לא התקשרתי לשאול..

Scan Speak

פורסם

האמת שהזמנה שעשיתי בדילאקסטרים לקח לה חודש להגיע.

ההזמנה השניה כבר קצת יותר מ-3 שבועות שאני מחכה לה.

כריסמס הזה תוקע אותנו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני רק אעדכן שקבלתי כבר את החבילה שבוע שעבר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הייתי במצב דומה עד הבוקר.

ב-8/12/201 הזמנתי מכשיר gps. מכשיר קודם שהזמנתי הגיע תוך 16 ימים. עבר יותר מחודש, והוא לא מופיע במעקב משלוחים של הדואר. הייתי בקשר עם המוכר, והוא ביקש שאחכה עוד שבוע ולא אדאג, הבטיח שייקח אחריות על הנושא.

הבוקר, הפריט הופיע באתר הדואר, הגיע למיון הדואר בת"א.

כנראה שסבלנות היא מילת המפתח, במיוחד בתקופה זו של השנה.

• תוכן חדש...