Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מאזדה 6, 2003. בזמן האחרון יש לי בעיה שההילוכים לא עובדים "חלק" ואני אסביר: אם אני נמצא במהירות 60, 70 או 80 ורוצה לעלות למהירות גבוהה יותר ואני "נותן גז" בחוזקה (זה לא משהו שאני עושה הרבה אז שלא תחשבו שהבלאי הוא כתוצאה מזה) אז יש רעש של מכה מאיזור המנוע וממש מרגישים את זה, אח"כ במקום שהמהירות תתחיל לעלות ושההילוך יעבור מהר אז החלפת ההילוך משתהה מעט (למרות הלחיצה על הגז) וגם עושה הרגשה שזה לא עובר "חלק".בסופו של דבר אחרי הרעש של המכה הלא ברורה וההשתהות של ההילוך הרכב עובר להילוך הבא ומתחיל לטפס במהירות.

פעם זה ממש לא היה ככה, ברגע שהייתי לוחץ על הגז במהירות 60, 70, 80 וכו' ישר הרכב היה מעביר הילוך (בלי שום רעש של מכה) ומתחיל לטפס במהירות וההילוך היה עובר יותר "חלק".

 

מה זה יכול להיות?

 

תודה מראש

פורסם

למרות שאין שום תגובה אני אגיב על ההודעה של עצמי, הייתי היום במוסך ואמרו לי שהלך הגיר וצריך להחליף אותו, השאלנ שלי היא כמה הילוכים יש בגיר הזה - 4 או 5? אני מזכיר שזת מאזדה 6 שנת 2003 דגם פרימיום - כלומר גרסת ה 2300 סמ"ק

 

תודה

פורסם

כן מוסך מורשה וכן בדקו את הרכב במחשב וגם בדקו את השמן ואמרו לי שהוא שחור וזה סימן שהגיר דפוק

 

אז כמה הילוכים יש בגיר הזה?

פורסם

לדעתי הגיר שהיה אצלך 4 הילוכים. אני ממליץ לך לגשת למכון גירים אמין לפני שאתה חורץ את גורלו של הגיר שלך. אולי החלפת שמן ופילטר יכולה לעזור, אולי דרוש שיפוץ והמחיר יתאים לך לאומת החלפת גיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מבין שהתגובות אינן לרוחך, אבל זה מפני שקשה לפעמים לאבחן תקלות מעל דפי האינטרנט.

אני מסכים עם קודמי - אתה צריך לפנות למכון גירים אמין ומקצועי, לאבחון בשנית של התקלה (חוות דעת אחת כבר יש לך).

כתוב מהיכן אתה בארץ - ויוכלו להפנותך למקום בסביבת מגוריך.

alfa 156 2.5.

פורסם

קודם כל אני לא אמרתי שהתגובות לא לרוחי, להיפך, כל תגובה תתקבל בברכה.

 

סה"כ שאלתי אם זה 4 או 5 הילוכים בגלל שאני די סומך על התשובה שהמוסך נתן לי, זה מוסך מורשה מאזדה שאני תמיד מטפל אצלם, הבחור שם מכיר אותי ואני לא חושב שיעבוד עליי, לצורך העניין כבר הייתה לי לפני שנה וחצי בעיה שהגיר היה מושך בין ההילוך השלישי לרביעי וטיפלתי שם (איך שסיפרתי מה הבעיה אמרו לי שם שאולי יש בעיה בשבב מחשב, אולי הגיר עצמו לא תקין ואולי זה סתם משהו) בסוף כל הטיפול עלה סה"כ 300 שקל וכל מה שעשו זה סה"כ ניקיון לחוטי חשמל או משהו כזה, כלומר ממש לא "דפקו" אותי.

 

בלי קשר לכך שאני סומך עליהם אין לי שום בעיה לקבל חוות דעת נוספת, פשוט אני התקשרתי למקום כלשהו שמישהו מהעבודה הפנה אותי אליו והוא רוצה 350 שקל על דיאגנוסטיקה לפני שאנחנו בכלל מטפלים בבעיה. אם מישהו פה מכיר מקום אמין ויחסית זול אני יותר מאשמח לקבל פרטים.

אני גר במרכז וכל מוסך שהוא באיזור תל אביב, רמת גן, חולון, בת ים, ראשל"צ, בני ברק וכו' יכול להתאים.

 

אם בכל זאת מישהו יוכל לענות לי על השאלה (כמה הילוכים יש למאזדה 6 שנת 2003 גירסת 2300 סמ"ק) אני אודה לו.

 

מאיר

פורסם

לי היתה בעיה דומה שהגיר דופק (היה לי את אותו הרכב פרימיום 2003) נסעתי לשילובים מוטורס בחולון עשו לי עדכון גרסה והכל הסתדר.

לפי מה שהבנתי יש עדכון לגיר בשנת 2003 .

הגיר הוא 4 הילוכים .

×
×
  • תוכן חדש...