Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

The American: המלצה לסרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מודה, לא ציפיתי מג'ורג' קלוני להרבה. אבל הסרט הזה מאוד מוצלח. יש בו suspense, יש עלילה, יש שאלות שנשארות פתוחות גם בתום הסרט, הצופה צריך מידי פעם לחשוב, ובכלל, מאוד מזכיר את סגנון The Spy Who Came In from The Cold, שהיה סרט ריגול שמציג גם את הצדדים הפחות אטרקטיביים של ה"מקצוע". יש כמובן אקשן בסרט, אבל בכמויות מאוד מדודות ולא זה העיקר. מומלץ בחום.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מודה, לא ציפיתי מג'ורג' קלוני להרבה. אבל הסרט הזה מאוד מוצלח. יש בו suspense, יש עלילה, יש שאלות שנשארות פתוחות גם בתום הסרט, הצופה צריך מידי פעם לחשוב, ובכלל, מאוד מזכיר את סגנון The Spy Who Came In from The Cold, שהיה סרט ריגול שמציג גם את הצדדים הפחות אטרקטיביים של ה"מקצוע". יש כמובן אקשן בסרט, אבל בכמויות מאוד מדודות ולא זה העיקר. מומלץ בחום.

נשמע משעמם.

בדיוק מה שאני לא אוהב בסרט... :roll:

אבל תודה בכל מקרה, חסכת לי לפחות לראות אותו 8)

פורסם

לא היו בכל הסרט במצטבר יותר משתי שניות של אקשן.

בזבוז מוחלט. מזל שהורדתי אותו, ולא ראיתי בקולנוע.

הסיבה היחידה שהמשכתי לראות את כל הסרט היא שכל הזמן חשבתי "אוקיי. תיכף תיגמר ההקדמה לסיפור, ונתחיל באקשן". אבל לאאאאא. ההקדמה המשיכה כל הסרט. מיותר לחלוטין. מעדיף לנסות לעשות לעצמי צנתור DIY

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

סרט מצויין, אין הרבה דיבורים והוא מתקדם לאט לאט. נורא אהבתי, הוא הרבה יותר אומנותי מסרט.

באותה נשימה - ממליץ על Valhalla Rising, סרט מאוד אווירתי סטייל The American.

מי שמצפה למלא אקשן וכוסיות ומה-רק-לא שילך לראות משהו סטייל The Expendables.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

ראיתי בקולנוע וזה הדבר הכי מיותר שבזבזתי עליו כסף אי פעם, סרט משעמם, שלא מתקדם לשום מקום, פשוט זוחל, יש בו בדיוק כמו שאמרו כבר, אוליי דקה של אקשן במצטבר ועד שאתה חושב ש"או הנה התחיל להיות מעניין" אתה מבין שהאקשן היה בדיוק לחצי שניה הזאת,

בקיצור אפילו להוריד למחשב לא הייתי טורח.

פורסם

כמו שהרוב פה, כך גם אני חושב שזה אחד הסרטים הכי מיותרים שראיתי. לפחות הפופקורן בקולנוע היה טעים ועזר לי להעביר את הזמן :-P.

אני אישית ממליץ מאוד על הסרט Red - גם מצחיק וגם מלא אקשן!

פורסם

רד בהחלט סרט מגניב. ממש אהבתי את הקטע בהתחלה עם התאונה שמשאית נכנסת בו, והוא, תוך כדי הסתחררות של הרכב שלו מהפגיעה, יותא מהאוטו בהליכה ומתחיל לירות. קטע אדיר.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
רד בהחלט סרט מגניב. ממש אהבתי את הקטע בהתחלה עם התאונה שמשאית נכנסת בו, והוא, תוך כדי הסתחררות של הרכב שלו מהפגיעה, יותא מהאוטו בהליכה ומתחיל לירות. קטע אדיר.

+1000000 :mm_yeah:

בהחלט קטע אדיר!

פורסם
לא ראית אותו דרך האייפון שלך במקרה?

:-)

Everything's better with Bluetooth :lol:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מכיוון שאתם עושים לו עוול, אני רוצה להסביר.

לא מדובר בסרט אקשן, אלא בסרט מתח, עם קצב משלו. יכול להיות שזהו טעם שנרכש עם הגיל :-)

SPOILER ALARM: נא לא לקרוא את ההמשך אם עדיין לא ראיתם את הסרט (ואם ראיתם, תסמנו עם העכבר כדי לקרוא הטקסט בלבן)

תחשבו על הקונספט של אדם שבונה את הנשק בו רוצים להרוג אותו, על הבגידה מהמפעיל האיטלקי שלו, על הבדידות הנוראה שבה הוא חי, על הבחירה שלו להישאר במקום שבו הוא יודע שעוקבים אחריו, וכו'. על הצילום של הכפר ממעוף הציפור כשעוקבים אחריו. יש פה הרבה מאוד, לטעמי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

סרט מעולה, אחד הטובים שראיתי בתקופה האחרונה.

מאוד מזכיר סרטי בילוש צרפתיים.

צר לי שהרבה אנשים התאכזבו ולא הבינו, זה כלל לא היה אמור להיות סרט אקשן וכנראה לא שווק נכון.

היו שם המון אלמנטים קטנים וגדולים כאחד שלא נראו זמן רב בקלנוע.

להשוות בינו לבין RED זה כמו להתלבט בין אלפא 156 למאזדה 3.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אף אחד לא ניסה להשוות בין שני הסרטים.

הסרט רד הומלץ על ידי לכל "הנפגעים" של האמריקאי, וזה הכל.

לפי דעתי אתה צודק בהקשר של שיווק לא נכון. כשאני הלכתי לקולנוע לראות את הסרט הזה, ציפיתי לסרט אקשן, עם אפקטים ושאר ירקות נלווים.

פורסם

הסרט הזה, גם תחת קטגוריה של סרט מתח הוא תת רמה. בדיעבד אם היו משלמים לי לא הייתי מבזבז עליו את הזמן הזה.

ולראיה - גם הביקורות בעולם לא בדיוק מטיבות איתו (6.6\10) http://www.imdb.com/title/tt1440728/ וגם 6.6 זה חסד בשבילו

עלילה משעממת, מאד מונוטוני ומרדים. כשהסרט נגמר אני לא חושב שהיה מישהו באולם שלא המשיך לשבת המום שהוא העביר כרגע 105 דקות על הדבר הזה ועוד שילם.

מקסימום אני יכול להמליץ עליו לאנשים עם בעיות שינה, ובשביל זה יש נשיונל גיאוגרפיק

שששששששששירוקו אדומה

• תוכן חדש...