Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מתלבט בין שני הדגמים אשמח לשמוע תגובות

תודה מראש

אני מודע לזה שיש פער של כ 10000 שח במחיר

וזה פחות חשוב לי

פורסם

מה צרכיך?

אישית, בין שתי אלה (ועוד כמה) בחרתי ב-SX4, כיון שהיא הרבה יותר מרווחת ואני זקוק לרכב שיוכל להוביל משפחה של 5 מבוגרים (הילד הצעיר כבן 15). בפרספקטיבה המוגבלת של 3 חודשים אני בהחלט לא מצטער, אני חושב שקיבלתי תמורה מצויינת לכספי.

ראיתי שפתחת קודם שרשור דומה והזכרת את ה-Tiida - בהתחלה היא די מצאה חן בעינינו (הכוונה אשתי ואני. כידוע, בלמעלה מ-80% מהמשפחות האשה היא שבוחרת את הרכב, והמשפחה שלי אינה יוצאת מכלל זה), אח"כ פזלנו ל-Note בגלל מחירה הזול וכושר האכסון המדהים שלה, אבל בסופו של דבר היתה בעיה לקבל נסיעת מבחן ולא רצינו לדחות את הרכישה, וויתרנו על הניסאן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שני רכבים טובים ואמינים ה-SX4 נותנת תמורה מצויינת למחיר,יושבת גבוה על הכביש מרווחת מאוד ואני חושב שהיא בהחלט עדיפה על כל סופר מיני.

פורסם

אם מחיר לא משנה לך, אז למה סגרת על שניהם?

אם יופי לא מפריע לך - לך על הניסאנים, הנוט או הטידה, למרות שיש לי טידה 2010, אני הייתי ממליץ להסתכל על הנוט, יש לה קרוב קונטרול וחיבור AUX בסטנדרט, חסכוני, נותן תמורה מעולה למחיר, וגם מרווח מאוד יחסית. טידה פשוט לא מאובזרת כמו הנוט בדגם הזול יותר, והדגם היקר יותר פשוט קצת יקר יחסית לתמורתו, אמת באמיתה זוהי דעתי, פעם זה היה שונה, היום שיש לך אפשרות כזאת שווה לבדוק את הנוט.

בכל אופן, ונעזובה לרגע את הניסאנים, אם לא משנה לך במחיר, הייתי אומר שתלך ע"פ הנתונים שיותר מעניינים אותך, צריכת דלק , נוחות, בטיחות, ספורטיביות, יופי, וכו'.

זה תלוי מאוד מה מושך אותך. המנוע 1600 של שניהם חזק, כמובן שאם אתה מדבר על יונדאי 1400 אז הSX4 יותר חזקה, מבחינת יופי אין הרבה השוואה, אבל אני מתחושת בטן קטנה הייתי הולך על היונדאי, אמינה , טובה מאוד, חסכונית ככה ככה, ונותנת תמורה יפה לכסף.

אבל חבל שאתה נעול על הדגמים האלו, הייתי מציע לך לבדוק עוד כמה יצרנים אחרים.

פורסם

תראו איך כל הפורום נהיה חסיד SX4.

כשאני קניתי SX4 ולא את הפביה שהייתה מלכת הפורום לפני שנתיים אנשים השתתפו בצערי.:-P

אגב הכל תלוי מה אתה מחפש ברכב. מה שבטוח שיונדאי תהיה יותר חסכונית בעיר.

פורסם

עכברוני (הטראנסליטרציה נכונה?) - לפני שנתיים ה-SX4 היתה עם מנוע 107 כ"ס (אני חושב שמדובר במנוע הקצת עייף של הליאנה), מ-2010 יש לה מנוע 119 כ"ס.

האמת היא שלא נהגתי בדגם הקודם של ה-SX4 אבל נהגתי אי אלו שנים על ליאנה, ואם אכן מדובר באותו מנוע (ותיבת הילוכים) הרי שהדגם החדש הרבה יותר נמרץ.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן אצלי מדובר בגרסה "היפנית" של SX4 בלי ESP.

אגב היא שווקה תקופה מאוד קצרה ואחר כך במאי 2009 התחילו להביא את הדגם הנוכחי.

התיבה היא אותה תיבה בשניהם וגם בליאנה.

אכן היה שינוי בניהול מנוע וכמה מכלולים בגרסה "האירופאית", בעלת ESP.

אם אני לא טועה הדגם הזה מורכב ומיובא מהונגריה.

פורסם

ברשיון הרכב מצויין כי היצרן הוא סוזוקי-יפאן, ואפילו בויקיפדיה מצויין כי הדגם המשווק בישראל מיבוא מיפאן. בכלל, לפי הויקיפדיה מתקבל הרושם שהדגם המשווק כאן הוא גרסה ייחודית לישראל, (אולי משותף על קנדה, לא הצלחתי להבין במדויק).

הדגם ה"אירופי" המורכב בהונגריה, גם במותג פיאט, הוא דגם 4X4, הדגם המשווק בישראל הוא 4X2.

פורסם

הכל תלוי בפותח השרשור,אם השאלה הראשונית לגבי האצ'בק אסייתי,SX4 מקבל תשבוחות,ולא שוכחים את היונדאי

ואם השאלה לגבי האצ'בק אירופי,הWV ודומיו ,הם המומלצים.

• תוכן חדש...