Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש באינטרנט הרבה מאוד אתרים זולים להשכרת רכב ומלונות

אני זוכר כרגע את hotwire אבל לדעתי הם לא משכירים לכיוון 1. שווה לחפור קצת זה חוסך לא מעט כסף.

אם אתה בעיניין של להגיע רק אולי לא חשוב GPS לטיול זה פשוט פריט חובה, זה מאפשר לסטות מהתיכנון סתם כי מתחשק ומוריד את הלחץ בנהיגה.

ד"א לא כל כך נעים לסוע בארה"ב (לדעתי, לדעתי) אם רכב קטן כמו פוקוס או אוואו. ההפשרש לא משמעותי לרכב טוב יותר שווה את זה. לרוב ניתן לשדרג בקלות בנקודה עצמה לרכב טוב יותר בדר"כ יש משהוא במבצע.

טיפ אחרון. ברר מול ממסי לגבי השכרת רכב, לי הם נתנו הצעה מצויינת בפסח

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יכול להגיד לך אישית שבפסח האחרון הייתי בארה"ב והמחירים באינטרנט להשכרות היו נראים לי גבוהיים בצורה תמוהה.

הגעתי לארה"ב והחלטתי שאני כן משכיר רכב למספר ימים עבור נסיעה לוושינגטון, אז נכנסתי לחברת השכרות קטנה בעיירה שבה התגוררתי בזמנו, והמחירים היו חצי ממה שהגדולות מפרסמות באינטרנט..!

בסוף שמח וטוב לב יצאתי לי עם איזה ג'יפון של פונטיאק אני חושב סופרצ'ארג'ר די מפתיע :lol:

בהחלט שווה בארה"ב להשכיר רכבים עם מנועים גדולים, כי המחירים של ההשכרה עצמם נמוכים באופן יחסי והדלק נמוך מאוד יחסית לארץ, אז עד שאתה שם, תשקיע את הכמה דולרים אקסטרה האלה ההנאה מובטחת!

אבי.

פורסם
שואל :)

אגב- נתקלתי בלמטייל בהמלצות על traveljigsaw.co.il. המחיר שלהם הוא כמו של האתרים בחו"ל, אבל כולל את הביטוחים (ביטוח מקיף - CDW - Collision Damage Waiver ביטוח גניבה-TP ביטוח צד ג SLI- Supplimentary Liability Insurance ביטוח על נהג אשר אינו מבוטח )

מישהו מכיר/ שכר מהם רכב?

לשאלתך: אלאמו. הם גם יידעו להגיד לך מה רשימת הביטוחים הנדרשת, אפילו אם לא תזמין דרכם :wink:

בקשר ל-jigsaw: גם אני קצת ביררתי עליהם לפני הטיסה כי גם שקלתי להזמין דרכם. המחירים מפתים, אבל מצאתי כל מיני ביקורות מגוונות עליהם ( טובות ולא טובות). העדפתי בסוף לקחת מחברה שיש לה סניף בארץ, למקרה ש..

האמת, שגם התקשרתי לאלאמו מחו"ל: באמצע הטיול נזכרתי שאין רשיונות רכב ומסמכים (למרות שהזכרתי לעצמי לבדוק לפני שלוקחים את האוטו). הם הרגיעו אותי - מסתבר שלחלק מחברות ההשכרה יש פטנט: במקום ניירות ומסמכים שנשכחים/נעלמים ברכב, יש מן מדבקת "ברקוד" כזו על השמשה הקדמית שאם שוטר/פקח מעביר עליה את המכשיר, כל הפרטים הנחוצים מופיעים.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

עוד טיפה בנוסף למה שכבר כתבו:

אם ההשכרה לכיוון אחד - בדוק אם יש או אין דמי החזר.

יש חברות קטנות שמציעות מחיר זול אבל בחוזה יש כל מיני סעיפים שמייקרים משמעותית את המחיר. תבדק היטב !

ברר אם לחברת התעופה של הקטע הבינלאומי יש דיל עם חברת השכרה. לפעמים זה קיים ומשתלם.

חוצמזה - עד כדי כך קשה עם הטיסה? אם אתה מתחיל מישראל, אולי ניתן לטוס ליעד ראשוני אחר ולקחת קונקשן לוגאס?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

עקב ב CES יש בעיית טיסות LAX-LAS. מחיר כרטיס יוצא באזור ה 650$ סה"כ (במקום 150$ בד"כ).

השכרת רכב לפי האתר הנ"ל יוצא 150$ לשבוע + דלק (סה"כ כ 250$)

השכרה לשבוע שלם (למעשה נהיגה הלוך חזור, כאשר הרכב יחנה במלון 4 ימים באמצע).

פירוט מה כלול במחיר (רכב שברולט אוויאו)-

ביטוח מקיף ( CDW - Collision Damage Waiver ביטוח גניבה-TP ביטוח צד ג SLI- Supplimentary Liability Insurance ביטוח על נהג אשר אינו מבוטח )

מיסים מקומיים

מס נמל

מס מיקום מובחר

תשלומי אבטחה מקומיים

משהו חסר?

פורסם

תיגש למ.מ.ס.י ותעשה רשיון כי יש מדינות בארה"ב שלא מכבדות רשיון נהיגה ישראלי ושם תצטרך את

הרשיון הבינלאומי.

פורסם

בשישי האחרון חזרתי מLA

ממש לא מסובך לווגאס..אפילו דרך נחמדה

תעלה על כביש מספר 210 הנסיעה עליו היא משהו כמו שעה וחצי ומשם תשתלב על ה15 עד לווגאס...אין יותר מידי איפה להתבלבל הכביש ישר לגמרי..

לא ממליץ לנסוע בלילה יש הרבה משאיות ורוח צידית חזקה..

תהנה וקפוץ לבאלגיו :wink:

פורסם

ועוד איך תקף

אין צורך לעשות כלום

אני היתי בארה"ב, נתפסתי על מהירות, הוצאתי רישיון ישראלי, קיבלתי הזמנה לבית משפט

שילמתי לעו"ד 100 דולר

אחרכך ההורים שלי שחיים בארה"ב קיבלו מהעו"ד מכתב שהוא התפשר על קנס של 100 דולר.

סה"כ 200 דולר לנסיע של 80-90 במקום של 50

בקיצור לא צריך להוציא כלום תקף ועוד איך

ושלא יעבדו עליכם

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה קלה (חיפשתי וזה מה שיצא) -

תפס אותי שוטר בקליפורניה (LAKE TAHOE) על מהירות של 75 במקום 55.

הצגתי רישיון נהיגה ישראלי, הוא אמר לי שהוא לא יודע מה זה ומדינת קליפורניה לא מכירה ברישיון הזה.

ניסיתי להסביר שבדקתי ואמרו לי שזה תופס, לא עניין אותו.

היה איתי בחור אמריקאי, השוטר ביקש שהוא יעבור לנהוג, ושחרר אותנו בלי קנס (בחור נחמד האמת).

אז לא ברור מה הסיפור, כנראה שמדובר בבורות של שוטר בודד, אבל בכל זאת - מה עושים במקרה כזה ?

ואם הייתי לבד ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ארה"ב מורכבת מיותר ממדינה אחת כשלכל מדינה חוקים משלה.

ברוב המדינות אין בעיה לנהוג עם רישיון ישראלי אך במספר מדינות יש איסור על כך.

לכן, בנסיעה הכוללת נסיעות רבות יש להצטייד ברשיון בין לאומי.

כמה שקלים + חצי שעה יחסכו לכם הרבה כאב ראש מיותר.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

כמו שנאמר כאן-רצוי מאוד לעשות את ההשכרה מהארץ כולל כל ביטוח אפשרי.כתושב ווגאס לשעבר שכרתי שם רכב פעמים רבות ומחיר הביטוח היה דומה או גבוה ממחיר ההשכרה,תיירים מהארץ שילמו פחות.רצוי מאוד שיהיה לך רכב בווגאס,אין בעיות חנייה ורצוי מאוד מכשיר ניווט.

פורסם
שואל :)

אגב- נתקלתי בלמטייל בהמלצות על traveljigsaw.co.il. המחיר שלהם הוא כמו של האתרים בחו"ל, אבל כולל את הביטוחים (ביטוח מקיף - CDW - Collision Damage Waiver ביטוח גניבה-TP ביטוח צד ג SLI- Supplimentary Liability Insurance ביטוח על נהג אשר אינו מבוטח )

מישהו מכיר/ שכר מהם רכב?

שכרנו רכב בבודפסט איתם (בטיול לאוסטריה ומינכן)

והיינו ממש מרוצים, אחלה מחיר, וכל הביטוחים האקסטרות מכוסים + אפשרות לתוספת תשלום לביטול השתתפות עצמית.

בא ואספו אותנו משדה התעופה בקיצור היה פיקס, תמיד יש להם שירות לקוחות זמין בטלפון (לפעמים באנגלית, אבל עדיף זה מאשר כלום)

קח בחשבון שחוסמים לך סכום של כ- 500 אירו מהמסגרת של האשראי - במידה ויצטרכו להפעיל את הביטוח, לאחר שאתה מחזיר את הרכב תקין, הם מבטלים את החסימה- ככה שצריך לקחת בחשבון את הנקודה הזו כי לא ישחררו לך את הרכב בלי זה, כמובן שהם לא מקבלים מזומן בתור פיקדון. אז כרטיס אשראי בינלאומי בתוקף חובה, לעיתים רצוי לקחת שניים, רק ליתר ביטחון אם אחד נעלם/נגנב ואז אתה בבעיה שאין לך איך למשוך כספים.

לגבי הדרך לשם, רצוי לנסוע עם עוד חבר (כמובן אם יש אפשרות) הדרך די ארוכה - כמו נסיעה לאילת, ותמיד נחמד שמתחלפים איתך (כמובן בהנחה ויש לך נהג נוסף בחוזה של השכרת הרכב בדר"כ כלול או תוספת של כמה שקלים/$)

אגב, אם זה אדום או שחור תמיד שמים על שחור!! :turn-l:

לעוד שאלות אתה מוזמן לפנות בפרטי.

פורסם

לגבי GPS - אלא אם כן מקבלים אותו בחינם אז לחלוטין לא שווה לשכור אותו.

עדיף כבר להזמין מאיביי מכשיר זול ב 50$, להתקין עליו מפות וזהו - ואז יש לך מכשיר שלך גם לנסיעות הבאות או לשימוש בארץ או למכור ביד2...

לגבי "כל הביטוחים האפשריים" - כמובן CDW ו-TP מאוד מומלץ.

(CDW זה עבור מקרה של תאונה ו-TP עבור גניבה)

PAI מיותר. ("ביטוח תאונות אישיות". ממילא עשית ביטוח נסיעה לחו"ל אז כל ההוצאות הרפואיות מכוסות, כך ש PAI זה מיותר)

SLI אני לא מכיר, לא ברור לי לגמרי מה זה מכסה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
הקפצה קלה (חיפשתי וזה מה שיצא) -

תפס אותי שוטר בקליפורניה (LAKE TAHOE) על מהירות של 75 במקום 55.

הצגתי רישיון נהיגה ישראלי, הוא אמר לי שהוא לא יודע מה זה ומדינת קליפורניה לא מכירה ברישיון הזה.

ניסיתי להסביר שבדקתי ואמרו לי שזה תופס, לא עניין אותו.

היה איתי בחור אמריקאי, השוטר ביקש שהוא יעבור לנהוג, ושחרר אותנו בלי קנס (בחור נחמד האמת).

אז לא ברור מה הסיפור, כנראה שמדובר בבורות של שוטר בודד, אבל בכל זאת - מה עושים במקרה כזה ?

ואם הייתי לבד ?

בורות של שוטר יחיד בוודאות או במילים אחרות האכיל אותך לקרדה כי לא רצה להסתבך עם המסמכים. מניסיון, הוא לא היה נחמד אלא פשוט לא רצה את הכאב ראש של הרישיון הישראלי. מה שהוא היה צריך זה ללכת ולבדוק בקשר שמישהו עם סמכות יגיד לו שזה בסדר אם לו אין את הידע.

מותר לנהוג עם רישיון ישראלי בכל מקום בארה"ב ללא שום צורך ברישיון בינלאומי מניסיון מעמיק ומקיף.

אני נהגתי ברוב הסטייטים בארה"ב בגלל העבודה שלי ומעולם לא היה צורך להראות שום רישיון חוץ מרישיון ישראלי לשוטר או לחברת השכרה.

אין מה להלחץ משוטרים בארה"ב החוק בארה"ב ברוב הסטייטים הוא שעד 20 מייל מעל המהירות המותרת זה רק קנס, יש מדינות כמו וירג'יניה שמעל 80 זה אוטומטית זימון למשפט אבל שוב בגלל שאתה לא אזרח אמריקאי לרוב יפתרו אותך בקנס כזה או אחר.

כל מה שצריך להיות עם שוטרים בארה"ב זה סבלני, מנומס, ולשמור על קור רוח ובסופו של דבר הדברים מסתדרים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...