Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי פורום,

לא מצאתי טיסה פנויה מלוס אנג'לס לווגאס בתחילת ינואר (CES), אז שקלתי להשכיר רכב ולנהוג את זה.

שאלות (מקווה שמישהו יוכל לעזור עם תשובות)-

1. האם רשיון הנהיגה הישראלי הינו מספיק או שצריך להוציא רשיון בינלאומי? (חיפוש באתר משרד התחבורה לא גרם לי להשתכנע, בעיקר עקב העובדה שיש לא מעט פורומים שונים שטוענים אחרת).

2. אם צריך- איפה, כמה זמן לוקח וכמה עולה?

3. מצאתי דרך VROOM VROOM VROOM - שברולט וויאו/ פורד פוקוס ב 140$ לשבוע. נראה לי זול מדי. אני מפספס משהו? (כן, ברור לי שיש עלות דלק נוספת).

4. האם זה מסובך לנהוג מ LA לווגאס? האם הכבישים בדרך צפויים להיות עמוסים עקב CES? האם צריך GPS?

5. חנייה בווגאס, בייחוד בתקופת CES- האם עולה כסף?

תודה,

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בספטמבר של שנה שעברה נסעתי מ-LA ללאס וגאס (הרכב היה ניסאן פאת'פיינדר, אם זה משנה).

ההתייחסות שלי לסעיפים:

1. בעקרון לא צריכה להיות בעיה עם רשיון ישראלי, אך כדאי לעשות גם רשיון בינ"ל, ליתר בטחון.

2. עושים במ.מ.ס.י, מוציאים לך על המקום וזה עולה 15 ש"ח. למי שיש ויזה לאומי, זה בחינם למשך שנה ראשונה (לפחות עד

שנה שעברה, לא יודע אם זה תופס גם היום).

4. לא מסובך בכלל. אני נסעתי עם GPS, תמיד טוב שיש - אבל גם בלי GPS לא צריכה להיות בעיה. רוב הדרך ישרה ו"משעממת".

עשיתי אותה בלילה. בלי פקקים ועם 2-3 עצירות לקח לי בסביבות 4-4.5 שעות.

5. לא יודע בקשר ל-CES, אבל בעקרון בוגאס אתה יכול לחנות בכל חניה של כל מלון בחינם. אבל לדעתי לא כדאי להחזיק אוטו

בווגאס, מהסיבה שהתח"צ זלה יעילה וזמינה, ומהרבה מקומות אל הרבה מקומות אתה מגיע ברגל בלי בעיה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

1. נראה לי שמספיק, לי היה גם בינלאומי וגם ישראלי וכשעצר אותי שוטר הראתי לו את הישראלי.

2. בדואר, עולה כמה שקלים (בסביבות 15 ש"ח)

3. בדוק שזה כולל ביטוחים

4. לא מסובך אבל אני נסעתי עם GPS, למיטב ידיעתי יש רק כביש אחד לווגאס מאזור LA.

5. תלוי במלון

פורסם

בנסיעותי ברחבי ארה"ב, הצטיידי מראש ברשיון נהיגה בינלאומי(ליתר בטחון).

כשהגעתי לאשנב חב' ההשכרה, הצגתי את הבינלאומי וקבלתי מהפקידה פרצוף תמה :shock: . במיידית הצגתי את הרשיון הישראלי ומייד אורו עיניה :idea:

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תודה על התגובות.

לא קיבלתי עדיין התייחסות לעניין מחיר השכרת הרכב (לא יצא לי עדיין להשכיר רכב בחו"ל)

מה צריך לבדוק שכלול במחיר? מה ההשתתפות העצמית המקובלת? מה הביטוח?

GPS- בעקרון יש אייפון+גוגל מאפס. מה עלות הגלישה הסלולרית? (או איך אני בודק את זה?)

רשיון בינ"ל- המחיר לא מטריד אותי. לצאת מהעבודה באמצע היום יותר בעייתי. אז צריך או לא?

עוד נקודות שאני מפספס?

פורסם

בספטמבר אחרון עשיתי את הדרך בצהרי היום.

לדעתי עדיף להוציא רשיון בינלאומי למקרה חרום (לא משנה מה הוא...)

הנסיעה דיי רגוע 80 מייל אזור ה 400 מייל עד לוגאס

השכרתי באויס פורד מוסטנג עם גי פי אס ( שהוא לדעתי חובה במקום לא מוכר) יצא לי קצת יקר 100$ אבל היה לי מיכל דלק עליהם ביטוח מקיף ללא השתתפות עצמית.

אם זה 140 $ לשבוע כדאי לך להישאר עם האוטו החניונים בדרך כלל חינם כשהייתי שם תחבורה ציבורית לא ממש יעילה עמוסה ונסיעה ארוכה מקצה לקצה.

יש מה לראות מסביב לטיילת של וגאס אז אוטו כדאי (מה שלא היה לי)

ערב טוב

פורסם

השכרתי באויס פורד מוסטנג עם גי פי אס ( שהוא לדעתי חובה במקום לא מוכר) יצא לי קצת יקר 100$ אבל היה לי מיכל דלק עליהם ביטוח מקיף ללא השתתפות עצמית.

ערב טוב

100$ ליום?

מה התוספת עבור GPS ומה התוספת עבור הביטוח?

האם ביטוח של כרטיס אשראי מכסה משהו במקרה של תאונה?

פורסם

כה 100$ ליום כולל גי פי אס.

לא יודע ולא מכיר את הביטוח כרטיס אשראי, אני יודע שלי לא הייתה השתתפות עצמית.

אה שכחתי לציין לגבי הדלק אין לך מה לדאוג הוא זול המוסטנג ששכרתי הספיק לי מיכל מלא להסתובב בלוס אנגלס + נסיעה לוגאס וקצת לנסוע בה.

מעריך 3.5 דולר לגלון (4 ליטר בערך)

פורסם

חזרתי ממש לפני כמה ימים מירח דבש בארה"ב (ומקסיקו) וגם אני עשיתי את הנסיעה מ- LA לווגאס.

מבחינת רישיון נהיגה שצריך להיות אתך - רק הישראלי זה מספיק. מניסיון... כבר עצר אותי שוטר בנסיעה הזו.

מבחינת מחירים: השכרתי פעמיים. פעם אחת השכרתי מוסטנג 2011 קבריולט לתקופה של 8 ימים - 660 דולר עם ביטוח מלא (לא הורדתי שום סעיף). בפעם השנייה השכרתי דודג' צ'אלנג'ר 2010 לתקופה של 3 ימים - 515 דולר (גם כן עם ביטוח מלא).

ההשכרה הראשונה הייתה בנובמבר ואילו ההשכרה השנייה הייתה בדצמבר, לכן המחירים מאוד התייקרו אצל כל חברות ההשכרה(חגים וכד'). את ההשכרות ביצעתי בשדה התעופה של סאן חוזה ב- Fox Rent A Car.

הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך זה להשכיר בשדה תעופה - באותו מתחם תמצא את כל חברות ההשכרה ובהשקעה קטנה של זמן תוכל לעבור אצל כל אחת מהן, להשוות מחירים ולהתמקח מעט. מצד שני, קח בחשבון שבהשכרה בשדה תעופה ישנם מליון סוגים של מסים שצריך לשלם בגלל שזה שדה תעופה. מצד שלישי, השכרה שלא בשדה תעופה תייקר את מחיר ההשכרה של הרכב עצמו.

הנהיגה מ- LA לווגאס ממש לא מסובכת. הכנה מוקדמת עם מפה יכולה לעשות את העבודה אם אתה לא מצליח להתארגן על GPS. ואם אתה רוצה עוד טיפ שעד כמה שהוא ישמע ישראלי, קיבלתי אותו דווקא מפקיד הקבלה בדלפק ההשכרה כששאלתי אותו מדוע כל-כך יקר להשכיר מכשיר GPS כשמשכירים רכב: קנה מכשיר GPS בכל חנות מוכרת בארה"ב (Best Buy, WALMART, Frys וכד') ובתום הנסיעה שלך תרגיש חופשי לחזור לכל אחת מהחנויות הללו ולבקש להחזיר את המכשיר ולקבל את כספך בחזרה.

שוב, לא רעיון שלי. הייתי בהלם בכלל שהבחור הציע את זה... אבל טיפ טוב ללא ספק. אני באופן אישי הסתדרתי מצוין עם אפליקציית TomTom שהורדתי מבעוד מועד לאייפון שלי.

עומס בגלל CES? יכול להיות. סביר להניח שרוב המלונות יהיו די מלאים. אנחנו שהינו בווניציאן ולא שילמנו חנייה בכלל. למעשה, אף אחד אפילו לא בדק אותנו בכניסה/יציאה מהחניון. אני לא יודע אם זה יהיה המצב בזמן התערוכה כיוון שחלק נרחב מההכרזות ומסיבות העיתונאים יתקיימו באולמות של הווניציאן - אבל שווה לנסות. במקרה הטוב תרוויח חנייה חינם על הסטריפ, ובמקרה הרע לא.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

טוב אז ככה,

חייתי תקופה של שנה וחצי ב-LA ועשיתי את הדרך מספר פעמים.

אין צורך ברשיון בינלאומי כלל.

אני ממליץ לך בחום להכנס לאתר Orbitz ולהזמין משם, הכי זול (גם מלון אתה יכול להזמין משם).

טויוטה קאמרי עלתה לי משהו כמו 30+ דולר ליום כולל ביטוח דרך Hertz.

הנסיעה אורכת כ4-5 שעות על כמעט כביש אחד כולה, מספר 15 אם אני לא טועה.

אני ממליץ על עצירת ריענון ב-Barstow, אאוטלט נחמד עם מחירים מעולים. יש שם גם אוכל ושירותים.

ג'י פי אס באמת יקר, אני לא השתמשתי.

חנייה בווגאס היא ממש לא בעייתית כיוון שכמו שכבר אמרו לפניי, יש חנייה חינם בכל מלון.

כמעט לכל מקום ניתן להגיע ברגל, אם המלון שלך נמצא במרכז הסטריפ, אך אני השתמשתי ברכב פעמיים-שלוש במשך השהות ע"מ להגיע לאאוטלט ולמסיבות.

תהנה, ווגאס מדהימה.

סער.

פורסם

לדעתי כדאי לך להזמין רכב מהארץ - כל הזמנה של רכב מהארץ כבר כוללת את כל הביטוחים האפשריים (והנחוצים).

אם אתה מזמין מול אתר מחו"ל אתה צריך להתעסק בעצמך עם כל עניין הביטוחים ולבדוק מה לקחת/לא לקחת.

אני לא אומר שזה לא אפשרי, פשוט אם אתה מזמין הארץ זה חוסך כאב ראש, וגם זול לפחות (אם לא יותר) כמו להזמין מאתר חו"לי.

כששכרתי רכב בארה"ב שנה שעברה אצל חברה בינ"ל מהסניף הישראלי (לא רוצה לעשות פרסום סתם, תשאל-תקבל תשובה) נתנו לי את המחיר הכי זול גם בהשוואה לאתרים מחו"ל by far.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני אמנם עשיתי את הדרך ההפוכה בנוב' הקודם , וזה דיי פשוט.

כמו שאמרו כאן לגבי לקנות GPS ולהחזיר - תעשה את זה וגם ככה תמצא איזה מוצר אלקטרוניקה אחר שאתה באמת צריך ותקנה יום לפני שאתה עוזב :) ככה עשיתי ולקחתי PS3 (כמובן שהוספתי כסף) .

אגב, שאל גם לגבי DROP-OFF . נניח אם אתה לוקח את האוטו בLA ו'מזדכה' עליו בVEGAS אתה משלם על זה כסף .

הכי חשוב שתהנה .

PREMIUM OUTLET, XS, PURE :bigcry: בא לי לחזור.

נ.ב תזהר מהחנות של M&M's :D

8)
פורסם
חברה בינ"ל מהסניף הישראלי (לא רוצה לעשות פרסום סתם, תשאל-תקבל תשובה) .

שואל :)

אגב- נתקלתי בלמטייל בהמלצות על traveljigsaw.co.il. המחיר שלהם הוא כמו של האתרים בחו"ל, אבל כולל את הביטוחים (ביטוח מקיף - CDW - Collision Damage Waiver ביטוח גניבה-TP ביטוח צד ג SLI- Supplimentary Liability Insurance ביטוח על נהג אשר אינו מבוטח )

מישהו מכיר/ שכר מהם רכב?

• תוכן חדש...