Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

בגשם האחרון היה יום שבת והטנדר היה יום שלם סגור ולא נסעתי בו, אז יום אחרי הגשם באתי בבוקר ופתחתי את הדלתות ומצאתי מתחת להגה באיזור המושב של הנהג מלא מים ומצאתי רטיבות בקורות של הדלתות מבפנים של הנהג והנוסע בצד שני, והרצפה התמלאה מים בשני הצדדים,

אז רציתי לדעת האם יש תעלות ניקוז מהגג למטה?

ויש לי באיזור של האנטנה שהיא מעל הדלת של הנהג פתח קטן לא מכוסה האם זה מכניס מים לתוך האוטו או לתעלות?

ואם התעלות סתומות איך אני פתוחת אותם? איפה אני מוצא אותם?

תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תעשה מה שאני עשיתי קודם,שמשהו ישב באוטו,והשני יתחיל לשפוך מים,ככה תוכל לראות מאיפה הם חודרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ראיתי רטיבות בקורות שמעל הדלתות הקדמיות מבפנים, אבל המים כאילו זוחלים בתוך הקורות ויורדים ליד הדוושות למטה וגם בצד שני יורדים בצד של הדלת.

השאלה שלי האם בפתחת של האנטנה למעלה יש תעלת ניקוז או שזה חור שנכנס ישר לתוך האוטו?

כי האיטום מסביב לאנטנה אצלי קרוע והיא יושבת בדיוק על הקורה של הדלת של הנהג.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...