Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב את עזרתכם בעיה שלא נפתרה עדיין-ניסאן אלמרה

שלום רב

יש לי ניסאן אלמרה 2001 מנוע 1800 סמ"ק.הכל התחיל ביום בהיר אחד תוך כדי נסיעה האוטו אתחיל לרעוד

וכל עמידה במקום לוותה ברעידות גדולות מאוד.הייתי בטוח שאולי חדר קצת לכלוך של הדלק אל מערכת ההזרקה.

לאחר מכן היה פשוט קשה להניע את הרכב לפעמים הצליח בפעם הראשונה לפעמים בשלישית ולפעמים לאחר 15 דקות.

הלכתי למוסכניק שבדק וראה את הפלגים דפוקים חוץ מ-1 כולם היו גמורים (חסומים) והוא החליף לי אותם .

לאחר מכן הלכתי אל האיש שמטפל בהזרקות ובקרבוראטורים הוא בדק את הכול ואמר שהלך חיישן ההנעה.

שלמתי 700 ₪ והעניין סודר. לאחר כמה ימים הרכב שוב עשה בעיות בהנעה.

הלכתי אליו הוא בדק והכול נראה בסדר. כי לאחר שהנעתי הרכב נוסע בצורה מושלמת.

לא הצליח להגיד לי למה וגם לא המוסכניק.ואז הוחלט להשאיר את הרכז לילה אחד במוסך ולבדוק על הבוקר איך הוא מניע לצערי (חוק מרפי הוא הניע מעולה) אבל משהו בהנעה לא היה בסדר לפי דברי האיש של ההזרקות, פתחנו את הפלאגים והכול חלוד ובמקביל הוא גם שם לב שאני אבדתי מים ברכב ואז הוא הביא לי את שוק חיי כשאמר שמתחיל כאן בעיה בראש מנוע כי אם מגיעים מים לפלאגים יש סדק בראש המנוע.

עכשיו אני לא יודע מה לעשות כי שבוע שעבר הרכב הניע בצורה מושלמת ולפני יומיים שוב עשה בעיות ואז הלכתי למוסך להחליף את הפלאגים הוא אמר לי שלא צריך ושהבעיה תחזור על עצמה אבל אני התעקשתי והוא שם לי חדשים ופתאום הוא קולט שלא אבדתי מים אז אולי זכל זאת זה לא הראש מנוע?

אז לקחתי את הפלגים והלכתי למוסך מרכזי של ניסאן ששם לא רצו להגיד לי כלום אלא רק לבדוק את הרכב-דבר שיכול להגיע גם ל500 ₪ -רק להגיד לי מה הבעיה .

מה עלי לעשות???

עכשיו הרכב עושה בעיות בהנעה גם כשהוא חם נניח חזרתי מנסיעה ולאחר חצי שעה אני לא מצליחלהניע שוב.יש רק סטרטר ואני חייב לפמפם ולפעמים גם הפמפום לא עוזר כאילו אני לוחץ על אוויר ולא על דוושת הגז.

יש למישהו ררעיון מה זה יכול להיות?

פלאגים חלודים ורק אחד מתוך ה- 4 תקין?

אני כבר לא יודע מה לעשות אפילו החלפתי תחנת דלק כי אולי יש סיכוי קלוש שזה מהדלק?

מה אתם אומרים? האם זה יכול להיות ראש מנוע.?

תודה רבה מראש על כל עזרה אני כבר מיוא-ש

פורסם

אם הבנתי נכון שבוע אחרי החלפת הפלאגים שחררתם אותם שוב והם היו חלודים?

או שאלו אותם הפלאגים הקודמים.

אם עבר על הפלאגים שבוע והם החלידו סביר מאוד להניח שיש בעיה והיא לא קשורה לתחנת הדלק.

מה גם לא זכור לי שאי פעם ראיתי פלאגים חלודים וגמורים שהוצאו מרכב,או שזו הזנחה פושעת,או שמים אכן הורסים אותם.

פורסם
אם הבנתי נכון שבוע אחרי החלפת הפלאגים שחררתם אותם שוב והם היו חלודים?

או שאלו אותם הפלאגים הקודמים.

אם עבר על הפלאגים שבוע והם החלידו סביר מאוד להניח שיש בעיה והיא לא קשורה לתחנת הדלק.

מה גם לא זכור לי שאי פעם ראיתי פלאגים חלודים וגמורים שהוצאו מרכב,או שזו הזנחה פושעת,או שמים אכן הורסים אותם.

לאחר כשבועיים-שלושה 3 לא טובים ורק אחד תקין

ולא הייתי אומר הזנחה כי לא מזמן טיפלתי באוטו והחלפתי הכל

פשוט לא עולים על הבעיה ולא יודע מה לעשות

פורסם
עדיין יש רעידה? יש איבוד נוזל קירור או שמן?

היום בבוקר הניע מעולה אבל הצריים הרכב היה 20 דקות כבוי ואחר כך שוב עשה בעיות עד לפמפום הידוע שגם לפעמים זה לא עוזר ויש לנסות איזה 9-12 פעם עד שאני מצליח להניעוכו אני מאבד מים רואים את זה בברור במיכל הרזרבי (לא ברדיאטור)

האם מישהו מכיר מוסך טוב באשדוד שמתעסק עם ראש מנוע ויוכל להגיד לי מהי הבעיה?

המוסכניק שלי לא מתעסק עם ראש מנוע של ניסאן ואין מצב שאני אלך למוסך המרכזי למה שם אני אגיע לפשיטת רגל

תודה רבה

פורסם

שלום לך.

לנו כאחראים בפורום יש בעיה עם מי שלא מקפיד על הכללים.

אנא קרא את הכללים וההנחיות לכתיבה בפורום הטכני (נמצא בדביקים) ופעל על פי הרשום שם.

לעניין זה, איך רושמים כותרת ראויה, פיסוק מינמלי, ועוד.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

באלמרה יש בעיה של חדירת מים לבית מנוע צעדים ,תופעה זו גורמת לבעיות הנעה ולהתפסות של מנוע צעדים.

בדוק מסביב לבית מנוע צעדים אם יש סימני נזילה של מים.

פורסם

ידידי היקר !

לבעיה שלך פתרון פשוט וקל ככל שתפנה ליותר רופאים ככה תמצא את עצמך גוסס יותר בקיצור לפעמים עדיף לשלם 500שח עבור בדיקה ולא 5000 עבור החלפת חלקים מכל מיני המלצות ובסוף אתה נשאר עם הבעיה רק בלי 5000 שח .

ישנה בדיקה פשוטה שנקראת לחץ הפוך או בשפה המיקצועית ליקג' .

בדיקה שמשקפת בצורה מאוד מדוייקת האים יש בעיה בראש המנוע ואם כן מהיכן!

אל תשבור את הראש כנס למוסך שאתה מכיר וסומך עליו שאל אותו אם יש ברשותו את הציוד והאים הוא יכול לבצע את הבדיקה אם אין לו .כלומר אתה במקום הלא נכון וחבל על כל שקל שהבחור נותן לך להוציא .

ודבר אחד חשוב לי לציין לא להתקמצן על לשלם לבדיקות בסופו של דבר זה עולה ביוקר לנסות לחסוך בבדיקה מקצועית !!

בברכה !

KamiTech

פורסם
ידידי היקר !

לבעיה שלך פתרון פשוט וקל ככל שתפנה ליותר רופאים ככה תמצא את עצמך גוסס יותר בקיצור לפעמים עדיף לשלם 500שח עבור בדיקה ולא 5000 עבור החלפת חלקים מכל מיני המלצות ובסוף אתה נשאר עם הבעיה רק בלי 5000 שח .

ישנה בדיקה פשוטה שנקראת לחץ הפוך או בשפה המיקצועית ליקג' .

בדיקה שמשקפת בצורה מאוד מדוייקת האים יש בעיה בראש המנוע ואם כן מהיכן!

אל תשבור את הראש כנס למוסך שאתה מכיר וסומך עליו שאל אותו אם יש ברשותו את הציוד והאים הוא יכול לבצע את הבדיקה אם אין לו .כלומר אתה במקום הלא נכון וחבל על כל שקל שהבחור נותן לך להוציא .

ודבר אחד חשוב לי לציין לא להתקמצן על לשלם לבדיקות בסופו של דבר זה עולה ביוקר לנסות לחסוך בבדיקה מקצועית !!

קודם כל תודה רבה ובקור טוב

שמעתי על הבדיקה הזו אבל המכונאי שלי אמר לי שאם יש לי סדק קטן בראש המנוע ונבצע את הבידקה הזו מהלחץ

הסדק יכול להתרחב ואז בוודאות גמרתי על ראש המנוע.

יכול להיות גם שזה לא ראש מנוע אלא מנוע צעדים כי גם הטורים שלי רועדים כשאני מניע את הרכב מסחקים בין 1ל 1.5

מישהו מכיר מוסך טוב באשדוד או באזור?

תודה

פורסם

במקום לשבור את הראש השאר את הרכב במוסך שאתה סומך עליו עד לפתרון הבעיה. יתכן והבעיה שלך קשורה בפריצת אטם ראש וםלאגים שנרטבים. אני לא בטוח שבדיקת ליקייג' היא הבדיקה הראשונה שהייתי עושה אבל בכל מקרה KamiTech שענה לך הוא בעל מקצוע מעולה ויודע על מה הוא מדבר.

אם לא נעלמים מים אין לך בעיה בראש מנוע. אם נעלמים מים בקש לבצע בדיקה לאיתור CO2 במערכת הקירור.

אם אתה צריך המלצה למוסך המומלץ ע"י הפורום כתוב מהיכן אתה וימליצו לך.

פורסם

אני מאזור אשדוד והייתי שמח לקבל המלצות על מוסכים טובים ואמינים

בכל מקרה הבוקר דיברתי עם הילוך שישי שנמצאים בבאר יעקב ומתמחים בניסאן

אם לא אמצא מוסך טוב באזור אני אלך אליהם

תודה רבה על כל העזרה

פורסם

חבר'ה רק להגיד תודה רבה רבה

הרכב נמכר היום.

המון תודה על כל העזרה אני יותר מאשמח לבוא ולבקר אך זה יהיה להתייעצות על קנית רכב

שוב תודה ורק בשמחות אני אומר

שתזכו .

• תוכן חדש...