Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיטרואן C5 מודל 2005 צורה חדשה. אני מעוניין להתקין car pc בתא המטען. ספק הכח של ה-pc דורש כניסת 12V - 30 אמפר, וכן חיבור לסוויטצ' (איפה שמסובבים את המפתח כדי להניע את הרכב) של האוטו שמקבל מתח כשהסוויטצ' במצב on.

מישהו יודע איך אפשר להשיג את החיבורים האלו בתא המטען ? חשבתי שאולי יש הכנת חשמל לוו גרירה עם יציאת מתח מתאימה אבל לא מצאתי. מישהו מכיר את ה-C5 ויכול להפנות אותי למיקום של חיבור 12V מתאים בקרבת תא המטען ? פחדתי להתחבר למתח של הנורות מחשש שהחוטים שמגיעים לשם לא מספיק עבים ל-30 אמפר. איך מוציאים אות מהסוויטצ' של הרכב ? יש למישהו קישור לתרשים או מסמך שמסביר את זה ?

פורסם

אתה סתם מסתבך ומסבך את עצמך:)

פרוייקטים של CARPC הם נורא נפוצים בעולם האודיו ומערכות לרכב, הרבה יותר מבעבר. למעשה כמעט כל חבר בפורום מריץ מחשב ברכבו.

בעקבות כך, יש פתרונות להכל כמעט ברשת, החל מספק ייעודי המתאם בין המצבר למחשב, הכולל הפעלה בהצתה, חיבור USB לבחירה בין מצב שינה או המתנה לבין כיבוי מלא ועוד אפשרויות רבות. כמובן כולל הגנת מתחים.

עיין ערך m4 ו m2 בגוגל.

פורסם

חבל רק שעוד לא מצאו פתרון לחור בארנק :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי ספק כח יעודי Opus Solutions 360W. פשוט אף פעם לא התקנתי דברים ברכב, ואני לא יודע איך להוציא חוט ממתג ההצתה. אני גם מעדיף לקבל את החשמל לספק ממקור מתח קיים בתא המטען במקום למשוך חוטים עבים כל הדרך מהמצבר. קיויתי שמישהו עם C5 ידע להגיד לי אם יש מקור מתח מתאים באזור תא המטען.

פורסם

אתה תעמיס על חוט שכזה ותחמם אותו, או תשרוף את הפיוז שמאחוריו.

יש סיבה שמוציאים כבל ייעודי.

גם לא מתערבבים עם מערכת החשמל של הרכב וגם מקבלים קו נקי.

לגבי הספק, אני לא יודע אם הוא ספק ייעודי לקרפיוטריים, בעקרון בספק שכזה יש כניסה להצתה שיוצאת מהצמה של הרדיו דיסק ואומרת למחשב מתי להדלק.

ד"א אני התקנתי את המחשב שלי בתא הכפפות, כך שלא הצטרכתי להריץ הרבה כבל לדוגמא...

פורסם

לכן אני תוהה אם יש באזור תא המטען יציאת 12v חזקה מספיק. למשל, אם יש הכנה חשמלית לנגרר שמגיעה כסטנדט עם הרכב (כי לפי ספר הרכב מוקצה לנגרר פיוז של 30A, ולכן אני מניח שאם יש הכנה כזאת אז היא מספיק טובה בשביל ה-carpc).

כמו כן, יש למישהו איור או הסבר מאיפה הכי טוב לקחת אות ממתג ההצתה ?

פורסם

שוב, מצטער שאני לא עונה לך על השאלה, אבל אני חושב שאתה נובח על העץ הלא נכון...

אתה מחפש נתיב שבסופו של כנראה יוביל אותך למתקין ולא בטוח שיתן לך את התוצאה הראויה.

עדיף שתעביר כבל 8 ג'ייג' ייעודי מהמצבר למחשב עם בית פיוז ופיוז בלי להסתבך במציאת כבל 12V ממערכת החשמל של הרכב.

• תוכן חדש...