Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל להתקל ביותר ויותר דברים שמעצבנים אותי.

ה Calendar של האייפון מסונכרן עם לוח שנה של Google.

אני שולח משרת אקסצ'ינג והיא מופיעה במייל באייפון כקובץ ICS ואפילו נכנסת טנטטיבית ללוח השנה - אבל אי אפשר לאשר אותה או לדחות אותה!

ממה שחיפשת באינטרנט לבעיה הזו אין פתרון, הייתכן ? דבר כל כך בסיסי כמו לדחות או לאשר פגישות שנשלחו מאאוטלוק ?

תוספת : בבדיקה נוספת זה קורה גם אם אני שולח הזמנה לפגישה מגוגל קלנדר אחר, אין אפשרות לדחות את הפגישה, רק להוסיף אותה ללוח השנה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אשמח לעזרה בנושא הגיבוי

לא מצליח לגבות את האייפון, לא מצליח להעלות שיחזור של גיבוי לא כלום.

לא משנה כמה פעמים אני עושה Backup לאייפון - הוא עושה לי כאילו הוא מגבה ואז כלום.

לא גיבוי ולא נעליים.

זה דחוף לי.

תודה.

פורסם

אלעדיקו זה קרה לי, הפתרון שלי היה למחוק ולהתקין את אייטונס מחדש לאחר התייעצות בפורום אייפונים גדול.

אצלי זה קרה כאשר שידרגתי לגירסא 3.4.5 ומענין אותי אם זה קרה גם לך עקב סיבה זו

קח בחשבון שפעולה זו תמחוק את כל הגיבויים

פורסם
1) stampr מסידיה.

2) MarkThatMessage מסידיה, מהסורס הזה: repo.insanelyi.com

עריכה: השני מותאם עד לגרסא 4.1, נסה להתקין ותראה אם הוא פועל על 4.3 או לא.

התקנתי את השני, אחרי שעשיתי ריסטרט לאייפון הוא נכנס לSAFE MODE.

אז הסרתי את ההתקנה מהסידיה ואחרי ריסטרט שוב זה איכשהו ביטל לי את ה5 Icons Folder מהסידייה שמאפשר להכניס כמה אפליקציות שרוצים בתיקיה אחת, ככה שיצא שכל האפליקציות שאין להם מקום בתיקייה יצאו לדף ראשי והייתי צריך להתקין מחדש את ה 5 icons folders ולהחזיר את כל האפליקציות לתיקיות שלהן.

למה זה קרה? אולי בגלל שאני בגרסא 4.3.2?

ועוד שאלה:

שאני מחבר את האייפון למחשב ומעביר את כל התמונות והסרטונים מהאייפוון למחשב, יש כמה סרטונים שהוא עושה עליהם שגיאה שאי אפשר להעביר אותם למחשב, גם כשאני עושה להם Try Again שוב אותה שגיאה.

שמתי לב שהשגיאה הזאת היא רק על סרטונים כבדים, סרטונים ששוקלים מעט מועברים בלי בעיה.

מה הבעיה?

תודה רבה! :-)

פורסם

אלעד איזה מידע אתה רוצה לגבות? אולי שווה לך לגבות ידנית, להתקין קשוחה טובה, ואז לגבות את הטלפון אחרי החידוש?

אודי A4

דימה.

פורסם

לפני כמה ימים שמתי לב שהמצלמה של האייפון עושה בעיות.

היום היא הפסיקה לעבוד בכלל, אני לוחץ על האיקון של המצלמה הכל נדלק רק המסך נשאר בפתיחה -זאת אומרת רקע אפור ללא אפשרות ללחוץ על צילום.

המכשיר פרוץ כבר כמה חודשים ללא בעיות בגרסא 4.2.1 פריצה לא קשורה.

ניסיתי לעשות ריסט לספרינג בורד לא עזר.

מה ניתן לעשות במקרה כזה?

פורסם

נשמע כאילו הקונקטור של המצלמה פשוט התנתק. מה שהגיוני באייפון 3G/3GS אם הוא חטף מכה רצינית.

באייפון 4 אפל שמו חתיכת מתכת מוברגת מעל הקונקטורים, ככה שאין מצב שהם מתנתקים מעצמם.

אז איזה מכשיר יש לך בדיוק?

בכל מקרה, לפני שאתה פותח אותו, ניסית לעשות ריסט מלא? אם זה לא יעזור, אז אולי כדאי לנסות ריסטור באייטונס.

Stay Dirty

פורסם

הקטע שהוא לא קיבל מכה בכלל, לפעמים המצלמה נדלקת והופ שוב נתקעת.

ריסטור לא עשיתי ולא שום דבר כי אין לי מושג איך לשמור את כל הדברים שלי ככה שאני אוכל לפרוץ שוב פעם את המכשיר.

שחכתי לציין שזה אייפון 4

פורסם
התקנתי את השני, אחרי שעשיתי ריסטרט לאייפון הוא נכנס לSAFE MODE.

אז הסרתי את ההתקנה מהסידיה ואחרי ריסטרט שוב זה איכשהו ביטל לי את ה5 Icons Folder מהסידייה שמאפשר להכניס כמה אפליקציות שרוצים בתיקיה אחת, ככה שיצא שכל האפליקציות שאין להם מקום בתיקייה יצאו לדף ראשי והייתי צריך להתקין מחדש את ה 5 icons folders ולהחזיר את כל האפליקציות לתיקיות שלהן.

למה זה קרה? אולי בגלל שאני בגרסא 4.3.2?

ועוד שאלה:

שאני מחבר את האייפון למחשב ומעביר את כל התמונות והסרטונים מהאייפוון למחשב, יש כמה סרטונים שהוא עושה עליהם שגיאה שאי אפשר להעביר אותם למחשב, גם כשאני עושה להם Try Again שוב אותה שגיאה.

שמתי לב שהשגיאה הזאת היא רק על סרטונים כבדים, סרטונים ששוקלים מעט מועברים בלי בעיה.

מה הבעיה?

תודה רבה! :-)

מישהו?

• תוכן חדש...