Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יופי אז יש לך 7 גיבויים, תשמור את כול התיקיות בצד.

תתקין מחדש את אייטונס ואז תחזיר אותם למקום.

אם אתה מסתבך אני יכול לעזור לך עוד 20 דקות.

אודי A4

דימה.

פורסם

אז ככה, הוצאתי את התיקיות של הגיבויים הסרתי והתקנתי מחדש את אייטונס. החזרתי למקום את הגיבויים.

עדיין, אותה בעיה. מגבה, שום דבר לא מתעדכן. אין לי אפשרות לעשות resfotre from back up .

מה עושים?

פורסם

אסף - תודה רבה !!!

לבן נשברה הזכוכית החיצונית באיפון.

קיבלתי מאסף הפניה למוכר באיביי וגם סרטון הדרכה על אופן ההחלפה.

כל הנזק פחות 10$ (כולל מישלוח) + 30 ד' עבודה.

הזכוכית היום הגיעה, המכשיר פורק והורכב עם זכוכית חדשה - ואפילו עובד כשורה.

בלי הטיפים האלה התיקון היה בלתי אפשרי בעבורי לביצוע - שוב תודה.

פורסם

זמני הגיע להתלונן :(

בקצרה האייפון נפגע לפני כחודש ממים, בהתחלה הוצאתי את הלוח הראשי, יבשתי אותו והורדתי סימני קרוזיה.

האיפון חזר לחיים, עד לפני שבוע לא היו בעיות מיוחדות.

לפני שבוע חיישן הפרוקסי הפסיק לעבוד, בהתחלי חשבתי על באג בתוכנה, עשיתי רסטור ל4.3.3 לא עזר :( רסטור ל4.3.5 רשמי כנל, החיישן לא עובד + נעלמה קליטת רשת, חזרתי ל4.3.3 ללא פריצה וללא שחזור, אין קליטה + חיישן לא עובד.

פירקתי את האייפון והחלפתי שליף של חיישן הפרוקסי כולל הכפתור נעילה, ללא שינוי החיישן לא עובד ואין קליטה, הוחלף עוד פעם החיבור התוצאה זהה, הוחזר המקורי למקום.

ויתרתי החלטתי לנסות לפתור את בעיית הקליטה קודם.

מחיפושים בגוגל הועלתה עצה לבדוק סליל יציאה לאנטנה, בדיקה קצרה אם מד רציפות בין שני הקונקטורים של האנטנה, התוצאה אין רצף ואין התנגדות.

מהתבוננות בסליל רואים שיש נזקי מים והקצבות שמולחמים ללוח נאכלו, אין מה לתקן :(

הסליל עצמו בין 3-5 ליפופים כנראה פילטר תדרים או משהו בסגנון, הוצאתי את הסליל לגמרי ועשיתי גשר , הקליטה חזרה 4-5 פסים, סביר בהתחשב בעובדה שלפני זה היה 3-4 בממוצע.

עכשיו הופיעה בעייה חדשה קליטת WIFI חלשה, BT לא מוצא כלום, כנראה שמדובר באנטנה אבל אין לי את החלק ואני לא בטוח אם זה הבעיה.

למישהו יש מושג מה עוד יכול להשפיע על חיישן פרוקסי/BT/WIFI?

כול עצה תתקבל בברכה , תודה לעוזרים.

אודי A4

דימה.

פורסם

אסף יצא מדריך לשנמך מ4.3.5 ל4.3.3 קישור

ניסיתה? השלבים לא מובנים, למשל למשה שרדסנאו יכניס את המכשיר לריקוברי? לחלופין מה הקשר לTSS בTU?

חוץ מזה אם הגעתה ל1013 למה לא לעשות FR זה עובד, אבל למה שאייטונס בכלל יתן אישור לריסטור? בדרך כלל הסיפור יגמר ב3194.

חוץ מזה dump shsh blobs מוריד את הSHSH ולא מצרף , וגם אם תצרף ותבנה קשוחה SB לא יקבל אותה.

בקיצור נשמה לי כמו שטויות, מה אתה אומר?

אודי A4

דימה.

פורסם

זה באמת נשמע כמו בולשיט. ביום שתהיה שיטה לשנמך בלי SHSH, תהיה על זה כתבה בערוץ 2 בתחילת המהדורה.

בכל מקרה, בקשר לבעיה שלך עם המכשיר, יש מצב שקנית אותו מאחת ממפעילות הסלולר בארץ? אם כן, ובמידה ואין סימני רטיבות וחיישני הרטיבות עדיין לבנים ולא נהפכו לאדומים, פשוט גש למפעילה שלך ותקבל מכשיר חדש, בגלל שלמזלנו הלקוחות, אסור להם לפתוח אייפונים ולתקן. הם פשוט שולחים אותם לאפל :)

Stay Dirty

פורסם

ישנה פריצה קשורה.

לפי מה שקראתי, לא תצא בזמן הקרוב (אם בכלל) פריצה לא קשורה כי "שומרים כוחות" ל-iOS 5 שבדרך.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

רבותי, כויסתי.

ככל הנראה בסינימה סיטי שבראשון לציון.

במהלך הכיוס נגנב האייפון והארנק. למעשה כל מה שהיה שמור בכיס הימני.

עכשיו החוגר, הרישיונות ושאר הדברים זה סרט בפני עצמו, אבל האייפון, רבעק, האייפון. כל המספרים, המסמכים, שהכתובות, כל החיים שלי היו שם.

האם יש איזשהי דרך לאתר את המכשיר ללא תוכנה יעודית שהותקנה לפני כן? משהו בסגנון סרטי המתח.

אני פשוט לא יודע איך אני אסתדר בלי כל המידע שיש לי שם, בלי כל הדברים שהיו לי במכשיר, והעובדה שהוא עלה לי לא מעט כסף. רבעק כל מה שאני רוצה זה את הסים שלי, ואם אפשר את המכשיר, אז עוד יותר טוב.

בנוסף האם קיימת אופציה לתבוע את המקום שבו זה קרה? אני לא דמות שמחפשת לעקוץ את המערכת, בסך הכל זה קרה במתחם שלהם, בסופו של הסרט. מחר אני אשוב לשם ואבצע סריקה באולם והודיע למנהל. במידה ויהיה אפשרי לתבוע אז זה בהחלט יכל לשמש כתמריץ עבורו ועבור העובדים/כל אחד מטעם המקום שידוע על ההתרחש. יכל להיות שזה סתם החליק לי, מה שלא סביר בכלל.

פורסם

לאנשים שגונבים אייפונים צריך לחתוך את האצבעות אחת-אחת עם סכין חלוד.

בכל מקרה, אם לא הפעלת עליו את האופציה של FIND MY IPHONE, אז אין הרבה מה לעשות.

זה חינם לאייפון 4 בגרסא 4.2.1 ומעלה, אז אולי יש מצב שאתה או אחד החברים הפעילו את השירות הזה.

כנס לאתר הזה: me.com ותתחבר עם האפל ID שלך. מקווה שכן הפעלת את זה.

Stay Dirty

• תוכן חדש...