Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בענין משך חיי הסוללה, בעקבות שינוי בקצב התרוקנותה.

1. מה משך חיי סוללה באייפון ?

2. האם הוא משתנה אם מטעינים את האייפון מספר פעמים ביום / מטען שולחני / חיבור למחשב / דיבורית וכו' ?

3. מה מחזורי ההטענה המועדפים למניעת קיצור חיי הסוללה ? לקראת התרוקנותה ? או שאין משמעות ?

4. מה מחיר החלפת סוללה ?

תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז אם האייפון שלך פרוץ תוריד אפליקציה מסידייה שנקראת BatteryDetective מסורס cydia.hackulo.us

בתוכנה לך לBattery Info תשים לב לMaxCapacity זה מראה עד כמה הסוללה שלך מחזיקה טעינה, סוללה חדשה עומדת על 1420 mAh.

חוץ מזה תבדוק בCycleCount לכמה הגעתה , מנסיון באזור ה300-400 הסוללה כבר לא מחזיקה יותר מיום.

בנוסף תבדוק את הDrain , סביר בין 200-300 mA.

החלפת סוללה לאייפון 4 במעבדה פרטית עולה בין 70-100 שקל, אם בא לך תחליף לבד, התהליך מעוד פשוט ומדובר סך הכול על 3 ברגים, הסוללה עצמה עולה בין 3-5$ באייבאיי.

אודי A4

דימה.

פורסם

Afek זה באמת נשמע מוזר. הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שאולי ההארד דיסק שלך מפורמט כ FAT32 והסרטונים שאתה מנסה להעביר גדולים מ-4 ג'יגה, והוא לא יכול להתמודד איתם.

בכל מקרה, נסה להעביר את הסרטונים בעזרת IFUNBOX:

http://dl.i-funbox.com/ifunbox_en.zip

כנס שם ל RAW FILE SYSTEM. הסרטונים נמצאים בתיקיה הזאת:

/var/mobile/Media/DCIM

Stay Dirty

פורסם
Afek זה באמת נשמע מוזר. הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שאולי ההארד דיסק שלך מפורמט כ FAT32 והסרטונים שאתה מנסה להעביר גדולים מ-4 ג'יגה, והוא לא יכול להתמודד איתם.

בכל מקרה, נסה להעביר את הסרטונים בעזרת IFUNBOX:

http://dl.i-funbox.com/ifunbox_en.zip

כנס שם ל RAW FILE SYSTEM. הסרטונים נמצאים בתיקיה הזאת:

/var/mobile/Media/DCIM

הצלחתי להעביר אותם למחשב אבל שאני מנסה לפתוח אותם אני מקבל שגיאה:

Error -43: a file could not be found

פורסם

כבר כתבתי לך על זה בעבר(או שרציתי לכתוב), בכול מקרה שני הבעיות קורות בגלל שQT לא מצליך לזהות את שם התיקיה/כונן, בקיצור תוותר על עברית ותשנה את שם התיקיות/כונן לאנגלית.

אודי A4

דימה.

פורסם
רז אם האייפון שלך פרוץ תוריד אפליקציה מסידייה שנקראת BatteryDetective מסורס cydia.hackulo.us

בתוכנה לך לBattery Info תשים לב לMaxCapacity זה מראה עד כמה הסוללה שלך מחזיקה טעינה, סוללה חדשה עומדת על 1420 mAh.

חוץ מזה תבדוק בCycleCount לכמה הגעתה , מנסיון באזור ה300-400 הסוללה כבר לא מחזיקה יותר מיום.

בנוסף תבדוק את הDrain , סביר בין 200-300 mA.

החלפת סוללה לאייפון 4 במעבדה פרטית עולה בין 70-100 שקל, אם בא לך תחליף לבד, התהליך מעוד פשוט ומדובר סך הכול על 3 ברגים, הסוללה עצמה עולה בין 3-5$ באייבאיי.

במידה וה-Drain אצלי על 900 מזה אומר??

פורסם

זה אומר שמשהו רץ לך ברקע וטוחן את הסוללה, תתחיל מלסגור תוכנות פתוחות, תמשיך לאיפוס כללי וHARD RESET, לא עוזר? תתכונן לריסטור או שתשים מטענים בכול פינה :)

אודי A4

דימה.

פורסם

שאלה שעלתה לי היום בראש

האם אפשר לחבר את המתאם מצלמה/קורא כרטיסים שמתאים ל IPAD לאייפון או האם מישהו כבר הוציא תוכנה אשר עושה את זה ויודעת להטעין תמונות לאיפון מכרטיס זיכרון?

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

אז הלך הרמקול הפנימי באייפון ואני לא שומע את הצד השני אלא רק כאשר אני מפעיל רמקול.

איך אני מוחק את הפריצה והכל כדי שמחר שאני מגיע למרכז שירות הם לא יעלו על זה?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

פשוט כנס לאייטונס ותלחץ על ריסטור. הוא יפרמט לך את המכשיר תוך כדי התקנת גרסא 4.3.5.

מקווה בשבילך שהמכשיר החדש שתקבל יגיע על 4.3.3 :)

Stay Dirty

פורסם

שלום,

העברתי קבצי MP3 בתיקיות לOPLAYER ואני לא מצליח לארגן אותם ברשימת השמעה.

במידה ואני בוחר קובץ אחר קובץ ומוסיף לרשימת השמעה אין בעיה אבל הרעיון הוא להוסיף תיקיות שלמות.

על פניו זה נראה אפשרי [ראו צילום מסך] אבל אין תגובה ללחיצה על כפתור "הוסף לרשימת השמעה".

מישהו נתקל בבעיה? רעיון לפיתרון?

תודה!

untitled.JPG

• תוכן חדש...