Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר לתקלה של כפתור "הבית".

היום במקרה נתקלתי בזה

ניסיתי. אדווח בהמשך אם זה עשה איזה שינוי.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלי התופעה לא הייתה עקבית, כך שאני לא יכול להגיד אם זה עזר או לא. גם לא יצא לי "לשחק" באייפון יותר מידי מאז שניסיתי את ה"פתרון".

אך במעט שכן שיחקתי, שמתי לב שבינתיים הכפתור עובד בסדר גמור.

נקווה שימשיך כך.

עודד.

פורסם

בשרשור חגיגי זה אני רוצה לאחל מזל טוב ענק ליקיר הפורום, אסף! :buddies_drink:

אז איש יקר, המון מזל טוב! תמשיך להיות אחלה איש שעוזר לכל כך הרבה אנשים מתוך טוב לב אמיתי ומבלי לדרוש או לצפות לשום דבר! זו אחלה תכונה! :-D :-D

עודד.

פורסם

מה התוכנה המקבילה ל 3G Watchdog באייפון ?

אני צריך שתמדוד לי צריכת דאטה סלולרית (זו חבילה של 200 מגה לחודש) ותעשה Disable לבד ל3G כשמגיעים ל 99 אחוז מהחבילה, למשל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
בקשר לתקלה של כפתור "הבית".

היום במקרה נתקלתי בזה

ניסיתי. אדווח בהמשך אם זה עשה איזה שינוי.

עודד.

יש עוד שיטה שקראתי עליה.

תחברו את האייפון למחשב בעזרת הכבל.

תכנסו למסך הראשי, תלחצו לחיצה ארוכה עד שהמסך של הזיהוי קולי מופיע וזהו.

כמה דיווחו שזה עבדם אצלם.

http://www.youtube.com/watch?v=YjY2kptRUDo&feature=related

לדעתי הבעייה הזאת היא בעיית חומרה אין קשר לתיקון תוכנה כזה או אחר.

פורסם

יצא לי לראות כבר כמה אייפונים שלאחר שכפתור הבית הפסיק לעבוד לגמרי, רוסס עליו ספרי מגעים. לאחר כמה לחיצות כדי להחדיר פנימה את הספרי, וכמה ריסוסים חוזרים - לאחר מס' דקות הכפתור עבד כחדש.

אני לא מביא את זה כהמלצה כלשהי מטעמי, אבל ראיתי בעיניים שלי שזה עובד!

פורסם

אני רואה שאני לא היחיד שכפתור הבית לא מגיב לפעמים, התקשרתי היום לשירות לקוחות של אורנג', הנציגה ביקשה שאעשה ריסטור, ולאחר מכן אעשה מחיקה של כל ההגדרות. הסברתי לה שריסטור אני אעשה אבל מחיקה אני לא מוכן כי אני לא יודע מה קורה לגבי גיבוי הנתונים במכשיר. היא הסבירה לי שאין בעיה ובלה בלה בלה.

לאחר התעקשות מצידי היא הפנתה אותי למחלקת DATA (?) לפני שאני מחייג אלייהם ועושה גיבוי כמו שהם מסבירים. האם הם יכולים לדעת אם אני מוחק את ההגדרות?

לאחר מכן היא אמרה שאם זה לא יעזור היא תפנה אותי למרכז שירות. אמרתי במפורש שאני לא אסכים להכניס את המכשיר לתיקון ושאני רוצה מכשיר חדש. היא אמרה שגם יכול להיות שזה לא כלול באחריות יצרן אבל היא לא טכנאית כדי לתת לי תשובה בטוחה.

מה אתם אומרים? עשיתי ריסטור, לא עזר, הכפתור עדיין עובד לסירוגין, האם לעשות מחיקת הגדרות (האם הם יודעים אם אני באמת עושה?)

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

מחקתי את כל המכשיר לגמרי, זה לא עזר בכלום. (רק הוריד לי כמה שנים מהחיים מהחרדה שכל אנשי הקשר הלכו לפח)

עדכן בבקשה איך הסתיים גם אני כנראה אלך על זה.

נ.ב. לא יתנו לך חדש, יתנו לך מחודש שאלוהים יודע מה עבר עליו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כמובן שאני לא הולך לעשות מחיקה לכל ההגדרות. השאלה שלי אם הם יכולים לדעת שלא עשיתי? וחבר שלי קיבל אייפון חדש מסלקום בגלל בעיה בכפתור הנעילה. אנינלא מתכוון לקחת מחודש. אעדכן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

שתדעו שגם אם תחליטו לתקן את הכפתור במעבדה פרטית - זה לא זול כלכך, הכפתור הוא מהדברים שהכי "סרט" להחליף אותו באייפון.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חברים, אני שואל שוב - האם אורנג׳ יכולים לדעת אם באמת מחקתי את ההגדרות כמו שהם מבקשים?

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

הציגה ביקשה שאעשה ריסטור ואחר"כ אמחוק את כל ההגדרות ואולי זה יעזור.

בכל אופן, חזרו אליי היום השירות לקוחות, הסברתי לה שאני לא מעוניין להכניס לתיקון וכו'. ניסתה לשכנע אותי אך לא הסכמתי. סגרה ואחרי כמה דקות חזרה אליי וביקשה להעביר אותי לשימור לקוחות. גם שם ניסו לשכנע אותי להכניס לתיקון ושאפילו יאספו ויחזירו את המכשיר עד לבית. הסברתי לה שאני לא מסכים ושאני רוצה מכשיר חדש. (היא ניגנה על כך שהמכשיר בן חצי שנה...) היא סיפרה לי שגם לה זה קרה ואצלה זה כלל החלפה של הלחצן, לטענתה היא שילמה 650 ש"ח כי זה לא כלול באחריות יצרן. הסברתי לה שאין לי טעם להכניס את המכשיר למעבדה אם היא אומרת שזה לא באחריות יצרן אז חבל לי על הטרטור. לדבריה, יכול להיות שמדובר "במשהו" אחר ולא בלחצן עצמו. אך היא לא יכולה לקבוע כי היא לא טכנאית ואני צריך להפקיד את המכשיר לתיקון.

השיחה נגמרה בכך שאני באורנג' לא אשאר במיוחד אם אצטרך לשלם עבור תיקון. (שאני בכלל לא מסכים)

אעדכן...

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

רק לידע כללי. בחיפוש אחרי פתרון ממשי לתקלה של כפתור הבית. הרבה מבעלי אייפון המליצו ותיקנו את כפתור הבית ללא תשלום כלשהו היות ובחו"ל הכפתור כן נכלל במסגרת האחריות. מי החליט שבארץ הוא לא נכלל?

אגב התיקון עולה כ300 ש"ח במעבדה פרטית.

• תוכן חדש...