Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, הרגע חייגה אליי שוב הבחורה משימור לקוחות, היא שוב אמרה שהיא לא יכולה לאשר החלפת מכשיר, ושהיא מתעקשת שאני אכניס את המכשיר לתיקון, אמרתי לה עוד הפעם כי אין טעם להכניס ואחר"כ להבין שהכפתור לא באחריות יצרן. היא ניסתה שוב לשכנע, אמרתי לה לא תודה ושאני באורנג' לא יישאר.

אעדכן במידה ויהיה מה...

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה קטנה למבינים במכשיר,

האם ישנה דרך להגדיר למכשיר מאיזו רמת קליטה (3 קווים, 2 קווים וכו') להשתמש ב-WiFi

ומאיזו רמת קליטה להשתמש ב-3G?

פורסם
טוב, הרגע חייגה אליי שוב הבחורה משימור לקוחות, היא שוב אמרה שהיא לא יכולה לאשר החלפת מכשיר, ושהיא מתעקשת שאני אכניס את המכשיר לתיקון, אמרתי לה עוד הפעם כי אין טעם להכניס ואחר"כ להבין שהכפתור לא באחריות יצרן. היא ניסתה שוב לשכנע, אמרתי לה לא תודה ושאני באורנג' לא יישאר.

אעדכן במידה ויהיה מה...

הכפתור כן באחריות יצרן, מישהי אצלי בעבודה הכניסה את המכשיר לאורנג' ועוד באותו היום קיבלה מכשיר "חדש" (הכפתור הפסיק לעבוד בכלל)

לפי איך שהמכשיר הגיע (האריזה) המכשיר הוא מחודש ולא חדש.

אני חושש לתת מכיוון שאני לא יודע מה אקבל. אני יודע שהמכשיר שלי היה אטום כשרכשתי אותו , שהוא לא נפל פעם אחת, ללא שריטה שמור וכו' , אני מפחד לקבל מכשיר מחודש עם בעייה כלשהי או עם סוללה פחות טובה או השד יודע מה...

אפשר לחיות עם זה ,פשוט הכפתור דורש הפעלה של קצת יותר כוח ממכשירים אחרים שהשוויתי מולם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כשהכנסתי את המכשיר לתיקון נאמר לי מפורשות שאם התקלה היא ''תקלת יצרן'' אז אקבל מכשיר מחודש בלבד. לא היה לי כח ועצבים להתווכח איתה, אבל כשקיבלתי את המכשיר ''החדש'' ראיתי שהוא ללא שריטה ולו הכי קטנה, בכל אופן עד עכשיו הוא עובד מצוין, נקווה שימשיך כך.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

"הלו, הלו.... "לא שומעים אותי !!!

משהו מאוד מוזר קורה לאיפון 4 שלי, מידי פעם, לא שומעים אותי בצד השני בכלל,

לא זה לא האוזן שלי שלחצה על MUTE

זו לא הגרסה, במיוחד כדי לנסות לפתור את זה עליתי מ 4.1 ל 4.3.5 (ועכשיו נשארתי גם עם התקלה וגם עם מכשיר תלוי :p )

והכי מעניין זה לא פיזית המיקרופון כי בצמוד ל-לא שומעים, אני יכול להוציא שיחה של ויבר לאותו אדם והוא כ-ן שומע אותי (שיחה עוקבת סלולרית, התופעה יכולה להמשך ולהמשך)

אני לא מצליח לשים יד על התופעה, הסיבה, הפתרון

הטלפון באחריות ונקנה בארץ, אבל אני אבוא איתו למרכז שירות כשזה לא קורה ישלחו אותי הביתה, וזה לא קורה תמיד.

WTF ...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תראה אם הויבר באותו הזמן עובד תקין ושיחה רגילה לא, כנראה שמדובר על צ'יפ BB תקול.

אם אני צודק ומדובר על התקלה הנל, תחליף מכשיר באחריות וכמה שיותר מהר.

אודי A4

דימה.

פורסם

תקלה שצצה לי אתמול בעמוד הרגיל אין אפשרות ללחוץ על האפליקציות שנמצאות בשורה התחתונה אבל בכניסה לכול אפליקציה המסך כן מגיב באותו חלק

רק לאחר כיבוי והדלקה זה מסתדר

אייפון 4 4.3.3 פרוץ

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

אני כבר מותש מלקרוא על שפע הבעיות שצצות לאחר פריצת המכשיר וכול זה בשביל מה בדיוק ? שומר מסך יפה יותר או בשביל להוריד חינם אפליקציה שעולה 0.99 דולר ? או לבטל את ה-BT בצורה נוחה יותר ?

ראבעק אני ממש אבל ממש לא מבין.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק לדעתי זה לא קשור לפריצה, זו בעיה של האייפון.

לי ורוב בעלי האייפונים הפרוצים אין בעיה ולחלקם יהיו בעיות, אותו דבר עם אייפונים לא פרוצים.

זה נכון

פורסם
תראה אם הויבר באותו הזמן עובד תקין ושיחה רגילה לא, כנראה שמדובר על צ'יפ BB תקול.

אם אני צודק ומדובר על התקלה הנל, תחליף מכשיר באחריות וכמה שיותר מהר.

תודה, ויבר עובד רגיל

מי זה BB ?

איך אם זה פעם עובד ופעם לא אני מוכיח במרכז שירות שיש באמת בעיה (כי ברור שכשאני אגיע לשם הכל יעבוד בסדר)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

חברים אשמח לעזרתכם

לאבא שלי יש אייפון 4, ולי גאלקסי S שניהם סים פרי.

אנחנו רוצים להחליף

קניתי מתאם ממיקרו סים לרגיל, חתכתי את הסים של הגאלקסי והחלפנו.

האנשי קשר שהיו באייפון נשאר באייפון(האנשי קשר שבסים של הגאלקסי לא עברו בכלל, וכן הם בסים ולא בזכרון פלאפון) והסים של אבא שלי בגאלקסי לא העביר שום אנשי קשר.

אז איך אוכל שאנשי הקשר שלי יופיעו באייפפון עם הסים שלי, ואנשי הקשר של אבא שלי יעברו עם הסים לגאלקסי?

אשמח לתשובתכם

פורסם

מוטי, בשביל להציג את אנשי הקשר שבסים באייפון, אתה צריך לייבא אותם קודם מהסים.

כנס להגדרות-אנשי קשר-ייבא אנשי קשר מהסים.

בגלאקסי אם אני לא טועה, המכשיר ישר מציג את אנשי הקשר שבסים, עם אייקון קטן של סים ירוק לידם.

מרק, תפסיק עם זה בבקשה.

dinnnn אתה מתכוון לדוק ? אולי התקנת תוסף מסידיה שמשפיע על הדוק? בכל מקרה, רק ליתר בטחון, יש לך SHSH של 4.3.3 מגובה בסידיה ?

Stay Dirty

• תוכן חדש...