Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן הוא נקנה בארץ.

את האמת? אין לי מושג איך עושים ריסטור :oops:

אשמח להסבר איך עושים את זה בלי שימחקו לי כל הספר טלפונים, האפליקציות וכל השאר.

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כעקרון אם אתה נוהג לסנכרן את המכשיר עם האיטיונס באופן קבוע, אז כל האפליקציות ואנשי הקשר שמורים לך גם על המחשב.

הבעיה היחידה תהיה האפליקציות של הסידיה, אבל גם לזה יש היום פתרון, קצת סרט להסביר את זה שלב שלב בפורום, עדיף שתמצא איזה חבר אייפוניסט מתקדם או מדריך באחד מאתרי האייפון (iphones.co.il למשל) או אולי אסף ירצה לעשות את זה איתך דרך שליטה מרחוק :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כעקרון אם אתה נוהג לסנכרן את המכשיר עם האיטיונס באופן קבוע, אז כל האפליקציות ואנשי הקשר שמורים לך גם על המחשב.

הבעיה היחידה תהיה האפליקציות של הסידיה, אבל גם לזה יש היום פתרון, קצת סרט להסביר את זה שלב שלב בפורום, עדיף שתמצא איזה חבר אייפוניסט מתקדם או מדריך באחד מאתרי האייפון (iphones.co.il למשל) או אולי אסף ירצה לעשות את זה איתך דרך שליטה מרחוק :)

אין לי בעיה לרשום את כל הדברים שלי מהסידיה ולהתקין אחר כך, אין לי שם הרבה דברים בכלל.

בכל מקרה, איך אני בכלל עושה ריסטור לגרסה 4.3.3? שבטעות לא יעשה לי גרסה חדשה יותר ללא פריצה.

ולאחר מכן איך אני מחזיר את כל האפליקציות מהמחשב ששמורות בחזרה לאייפון?

תודה :-)

פורסם

Afek, תיכנס לסידיה ותסתכל במסך הראשי שלה. יש למעלה בירוק את המילה SHSH? איזה מספרים אתה רואה שם?

LimP אין אנלוק תוכנתי למודם הזה, אבל תזמין לך טורבו סים של GEVEY מאיביי בכמה דולרים.

Stay Dirty

פורסם

אייפון חדש לגמרי שנקנה מסלקום שבוע שעבר, של אמא שלי. לא הותקנה בו שום אפליקציה, אייפון בתול לגמרי וכבר התקלקל הרמקול הפנימי, אי אפשר לשמוע את הצד השני אלא רק שהרמקול פועל.

המוצא היחיד הוא לגשת איתו לסלקום, אפשר לדרוש מהם אחד חדש או שהם מביאים מחודש למרות שמדובר במכשיר בן שבוע.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
Afek, תיכנס לסידיה ותסתכל במסך הראשי שלה. יש למעלה בירוק את המילה SHSH? איזה מספרים אתה רואה שם?

LimP אין אנלוק תוכנתי למודם הזה, אבל תזמין לך טורבו סים של GEVEY מאיביי בכמה דולרים.

4.3.3

4.3.4

4.3.5

פורסם

אסף (או מישהו אחר שיודע בוודאות), האם תיצא בקרוב פריצה לגירסה 4.3.5 לא קשורה?

כמו כן, מתי אמורה לצאת גירסת תוכנה 5 לאייפון 4?

תודה לעונים

8)
פורסם

הIOS 5 תשוחרר כנראה יחד עם האייפון 5 בעוד כשבוע (אבל אי אפשר לדעת באמת), מה שגורם לי לחשוב שקהילת הפריצה לא תשקיע מאמצים ב4.3.5

afek, אתה צריך להוריד את גרסה 4.3.3 מהאינטרנט, בטח אסף יארגן קישור(כ700MB).

ואז כשאתה לוחץ על כפתור הרסטור ללחוץ על SHIFT, זה יפתח לך חלון לבחור את הקובץ שהורדת.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שלייקס צודק.

אפק, תעבוד לפי המדריך הזה:

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7011926

רק במקום הקושחה שיש שם, תוריד את זאת:

http://www.multiupload.com/BL5C1XDPB5

וכמובן שאתה לא צריך לעשות את שני השלבים האחרונים במדריך, תתעלם מ ULTRASNOW ו PUSH DOCTOR, הם לא רלוונטים אליך.

עריכה: Noa90 ? בחורה שמתעניינת בפריצת אייפון? זה הדבר הכי סקסי ששמעתי...

Stay Dirty

פורסם
שלייקס צודק.

אפק, תעבוד לפי המדריך הזה:

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7011926

רק במקום הקושחה שיש שם, תוריד את זאת:

http://www.multiupload.com/BL5C1XDPB5

וכמובן שאתה לא צריך לעשות את שני השלבים האחרונים במדריך, תתעלם מ ULTRASNOW ו PUSH DOCTOR, הם לא רלוונטים אליך.

עריכה: Noa90 ? בחורה שמתעניינת בפריצת אייפון? זה הדבר הכי סקסי ששמעתי...

חחח , רק שבטעות עשיתי עידכון ל-4.3.5 לפני כחודש,

ניסיתי לעשות שינמוך ואז התברר שצריך חתימות שלא שמרתי בכלל :-(

8)
פורסם

כמדומני סידיה יודעת לשמור חתימות בשבילך.. אסף - תקן אותי אם אני טועה.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

סידיה שומרת חתימות אוטומתית מגרסה חדשה שיצאה לפני 4-5 חודש, לפני זה היה צריך לבחור באפשרות MAKE MY LIFE EASIER או משהו כזה בשביל שזה ישמור.

מי שלא בחר לא נשמרו לו חתימות.

NOA90 בדקת בTU שאין לך חתימות? יכול להיות שיש לך חתימה ל4.3.3 ואת לא יודעת על קח?

אודי A4

דימה.

פורסם
אייפון חדש לגמרי שנקנה מסלקום שבוע שעבר, של אמא שלי. לא הותקנה בו שום אפליקציה, אייפון בתול לגמרי וכבר התקלקל הרמקול הפנימי, אי אפשר לשמוע את הצד השני אלא רק שהרמקול פועל.

המוצא היחיד הוא לגשת איתו לסלקום, אפשר לדרוש מהם אחד חדש או שהם מביאים מחודש למרות שמדובר במכשיר בן שבוע.

חבר את האוזניות שקיבלת עם המכשיר ונסה להוציא שיחה.

האם שומעים באוזניות ?

איזה כייף לי :)

פורסם
סידיה שומרת חתימות אוטומתית מגרסה חדשה שיצאה לפני 4-5 חודש, לפני זה היה צריך לבחור באפשרות MAKE MY LIFE EASIER או משהו כזה בשביל שזה ישמור.

מי שלא בחר לא נשמרו לו חתימות.

NOA90 בדקת בTU שאין לך חתימות? יכול להיות שיש לך חתימה ל4.3.3 ואת לא יודעת על כך?

זהו שמאז עשיתי כבר ריסטור למכשיר, כך שסביר להניח שגם אם היו חתימות [שנשמרו באופן אוטומטי] הן בטח נמחקו, לא?

לא הבנתי מה זה TU?

8)

• תוכן חדש...