Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנס לאייטונס, ומשם לPhotos במכשיר. בטל את ה-V בסנכרון עם התיקיה. (רק ודא שיש לך אותה כגיבוי). זה ימחק אותה.

אחרי זה בצע סינכרון רגיל וזה יעלה לך את התיקיה כבודדת ולא כשחזור.

דרך אגב, WhatsApp Messenger עכשיו חינם. מהרו להוריד!!!

פורסם

אסף שלום!

הצלחתי סוף סוף לבצע את הריסטור לגרסא 4.3.3 כמו שהסברת לי - תודה רבה :-)

יש לי רק כמה שאלות:

1. משום מה נמחקו לי כל התמונות והסרטונים שצילמתי באייפון (לא התמונות שהעלתי מהמחשב, אלא רק התמונות והסרטונים שצילמתי דרך האייפון), יש אפשרות כלשהי להחזיר אותם? חלק מהם ממש חשובים.

2. שאלה לא קשורה לריסטור. בסידיה יש לי עדכונים תחת הקטגוריה Change. האם צריך לעדכן אותם או שלא מומלץ?

תודה רבה!

פורסם

אכן גיביתי ועשיתי restore from backup, אך זה החזיר לי רק את התמונות שהעלתי לאייפון מהמחשב, את האפליקציות והשירים, אבל את התמונות שצילמתי באייפון משום מה לא החזיר.

פורסם

יש מישהו שיודע כיצד אני יכול להחזיר את התמונות?

חיטטתי קצת במחשב ומצאתי בתיקיה של התמונות במחשב שמסתנכרת עם האייפון תיקיה בשם: iPod Photo Cache ובתוך התיקייה הזו יש עוד מלא תיקיות בשמות F00 F01 וכו'.. בתוך התיקיות האלה יש קבצים עם סיומת ithmb.

בנוסף גם בתיקיה הראשית iPod Photo Cache יש קובץ שנקרא Photo Database ללא סיומת.

יש סיכוי שאלו התמונות שצילמתי באייפון? כי מצאתי אותם בתיקיה של התמונות שמסתנכרנת מהאייפון.

אם כן, איך אני מחזיר אותם בחזרה לאייפון?

תודה רבה רבה לעוזרים!

פורסם

אהלן אסף, וכל שאר החברים :)

לא מזמן החלפתי מסך באייפון 4 שלי.

לאחר ההחלפה שמתי לב שהמכשיר קולט WIFI רק ממש קרוב לראוטר.

GPS לא קולט לווינים בכלל.

חשוב לי לציין שזאת לא פעם ראשונה שאני מפרק אייפון 4,

רציתי לדעת מה יכול לגרום למצב הזה?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

יש מצב שנפלה לך חתיכת המתכת שמשלימה את המגעים של האנטנות? היא יושבת מתחת לכיסוי שמגן על החיבורים של המסך והספיקר וכו'.

הנה הכיסוי מלמעלה, עם החתיכה הקטנה שבאה מתחתיה:

Guj1FQl4ThpjBUho.large

ככה זה נראה מתחת, היא בצבע כסוף (העליון בלעדיה והתחתון עם) :

QDUDcCjiHe25L4hl.large

Stay Dirty

פורסם

לא בדיוק שייבה עגולה, מין חצי עיגול עם תוספת קטנה בצד. הנה עוד תמונה של החלק הזה:

IMG_0006.jpg

תפתח את המכשיר ותבדוק אם זה באמת המצב.

Stay Dirty

פורסם
לא בדיוק שייבה עגולה, מין חצי עיגול עם תוספת קטנה בצד. הנה עוד תמונה של החלק הזה:

תפתח את המכשיר ותבדוק אם זה באמת המצב.

אכן כן , זאת החתיכה שנפלה.

מזל שיש לי מכשירים מושבתים פה שאפשר לקחת מהם :)

הכל תקין תודה. אסף.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
אני חושב שגם סתם חתיכת נייר אלומיניום קטנה מהמטבח, הייתה עושה את העבודה :) העיקר שהכל בא על מקומו בשלום.

חתיכת אלומניום, טיפת בדיל, הנכונות היא למקור :)

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

• תוכן חדש...