Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הסתדר. תודה.

עוד כמה שאלות - איך אני עושה שהצלצול יהיה שיר שאני בוחר?

איך אני בוחר כל מיני THEMES לאייפון? איך אני בוחר איך ייראה הSLIDE בהתחלה?

והאם יש עוד תוספים מומלצים לאייפון?

והכי חשוב - איך אני מוחק את מה שהתקנתי?

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכי נוח ליצור צלצולים בעצמך או פשוט להוריד צלצולים שאחרים עשו, בעזרת UNLIMTONES מסידיה.

ערכות נושא אתה מוריד אחרי שהתקנת את WINTERBOARD או DREAMBOARD על המכשיר. בשביל לעיין בערכות, כנס ל SECTIONS בסידיה למטה, ומשם ל THEMES.

יש מליון תוספים בסידיה, אבל תבדוק קודם בטבלה הזאת שהם באמת מתאימים לגרסא 5.

בשביל למחוק את מה שהתקנת מסידיה, כנס ל MANAGE ואז PACKAGES. תבחר את מה שאתה רוצה להסיר, תלחץ עליו ואז MODIFY-> REMOVE.

Stay Dirty

פורסם

אוקי תודה רבה! שאלה נוספת - יש לך איזשהו THEME מומלץ שאתה אישית אוהב?(שיתאים לIOS5)

אני מחפש משהו מודרני, עדכני כזה שיהיה נוח וחלק

פורסם
האם במקרה ביצעת בעבר סינכרון של האייפון מול מחשב אחר ?

רשמתי שהאייטונס מותקן בנייח שלי , ועכשיו אני רוצה להעביר שירים לאייפון דרך הנייד.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

רציתי להתקין את ANDROIDLOCK XT מהסורס הזה

ihacksrepo.com

אבל לא הצלחתי להוסיף אותו, ישנה שגיאה ... נראה שהסורס לא קיים

ניסיתי להיכנס לאתר שלהם דרך המחשב ולא הלך גם כן

8)
פורסם

משום מה זה הראה לי כמה אייקונים לבנים אחרי שהתקנתי את הסורס http://thebigboss.org/semitether והוספתי את החבילה שלו

[הראה לי אייקון לבן שרשום מתחתיו semitether] ואחרי שהתקנתי גם אינסטולס היה מלבן לבן חסר אייקון

עדיף שאחכה שתיצא פריצה נורמלית וטובה...

אגב, בלי קשר, יצא למישהו לראות אייפון שיש עליו מדבקה קראבון לבנה כמו זו ?

8)
פורסם
רשמתי שהאייטונס מותקן בנייח שלי , ועכשיו אני רוצה להעביר שירים לאייפון דרך הנייד.

בעזרת הכלים של אפל קרי כלים כשרים ומכשיר לא פרוץ אין באפשרותך להעביר את השירים מהנייד לאייפון מבלי למחוק את השירים הקיימים.

הכי פשוט להעתיק את השירים מהנייד למחשב הנייח ולבצע סינכרון מול הנייח.

איזה כייף לי :)

פורסם

המכשיר המזורגג פרוץ , וזה לא נוח לי להעביר מהנייח לאייפון כרגע , זה העניין :\ קטע ממש מפגר

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אכן מגבלות של אפל לכדי למנוע פגיעה בזכויות יוצרים של השירים.

אפשרות אחרת היא לבטל את הסינכרון במחשב הנייח ולעבוד רק עם הנייד לאחר שהעברת את כול התיקיות של המוסיקה/סרטים/תמונות למחשב הנייד.

תמיד לפני פעולות מסוג זה מומלץ לבצע גיבוי של האייפון ואפילו להעתיק את תיקיית הגיבויים לתקליטור.

קשה או לא נוח לעבוד כאשר אתה מבצע סינכרון של האייפון מול שני מחשבים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...