Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

maxcher תשווה את ספריית המוזיקה בנייד.

תוריד IFUNBOX ותעשה recovery music and video , אחרי שהוא ימצא את כול השירים תוריד אותם למחשב ותוסיף הכול לאייטונס בשנית.

לחלופין אם אתה בגרסה 4 אז תוריד MEWSEEK מהסידיה, דרך IFUNBOX תכניס את השירים ל var/mobile/media/downloads.

ואז בתוך MEWSEEK תעשה ADD TO IPOD.

אודי A4

דימה.

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במקור השרשור נועד להמלצות על אפ' וכד', רציתי להמליץ על משחק בשם TEMPLE RUN, לא משחק גאוני ואין יותר מידי התפתחויות.

אבל משום מה מהרגע שאחי הראה לי אותו אני לא מפסיק לשחק בו ולשרוף שעות על גבי שעות שאמורות להיות מיועדות ללימודים.

תהנו! :wink:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אוקיי ועוד שאלה - כשאני מתתקין משהו במכשיר, מופיעים לי מיני קבצים מוזרים בצבע לבן.

לאחר ריספרינג נוסף, הם נעלמים. מה ניתן לעשות כדי למנוע את הופעתם?

פורסם

חברים, אני רוצה לחבר אייפון נוסף לאותו מחשב שכבר חובר אליו אייפון (כלומר, לאייטונס)

הבנתי שאם אחבר אנשי הקשר ועוד דברים ישתגעו. :-o

האם נכון? מה עושים?

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

פשוט תפתח לך עוד ספריית אייטונס ואז לא תצטרך לדאוג.

בשביל לעשות את זה, תחזיק את מקש SHIFT במקלדת לחוץ, ותוך כדי, תפעיל את אייטונס. תמשיך להחזיק את המקש עד שיקפוץ חלון קטן שנותן לך ליצור ספרייה חדשה.

1.png

Stay Dirty

פורסם

אסף, לחבר את המכשיר השני למחשב ואז להחזיק את הכפתור (SHIFT)?

אגב, האם כדי לשדרג לגרסה החדשה (מכשיר לא פרוץ...)

תודה :-)

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

זה לא תלוי בחיבור המכשיר, אתה יכול לעשות את זה בלי שום דבר מחובר למחשב.

אני אישית ממליץ לשדרג ל 5.0 ולפרוץ אותה פריצה חצי קשורה. (אם נגמרה לך הסוללה ויש לידך למשל רק מטען ברכב, האייפון יידלק, אבל כל מה שקשור לפריצה לא מתפקד. בשביל להפעיל אותו כרגיל צריך לחבר למחשב ולהריץ את הפריצה)

Stay Dirty

פורסם
חברים, אני רוצה לחבר אייפון נוסף לאותו מחשב שכבר חובר אליו אייפון (כלומר, לאייטונס)

הבנתי שאם אחבר אנשי הקשר ועוד דברים ישתגעו. :-o

האם נכון? מה עושים?

דברים לא השתגעו במידה והדברים נעשים בצורה נכונה. לאחר חיבור האייפון הנוסף תופיעה לך הודעה באייטונס שבו תוכל לבחור לאיזה מכשיר את רוצה לבצע סינכרון.

אני אישית ממליץ לך לפתוח שני יוזרים בווינדוס כאשר לכול אחד יש את התיקיות ותוכנת המייל ואנשי הקשר שלו.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום לכולם

אני תומר ואני מוגבל אייפון :)

שאלה מקצועית ליודעי דבר:

מכשיר 3GS שהיה פרוץ בעבר בגרסה 4.1 עם baseband (קושחת מודם) של 06.15.00

מהדור של אחרי שבוע 45 (new baseband)

היה מאבד סיגנל באופן קבוע ואפילו מדווח מדי פעם על חוסר קיום סים אפילו שהיה בפנים.

כאמור, סיגנל זו אנטנה, וקורא סים זה רכיב אחר, לכן החשד היה בפריצה לא מוצלחת.

הרעיון היה להעלות לגרסת tethered של iOS 5.0

הצלחתי לעדכן עם IPSW לגרסא 3.1.3 המקורית אבל עדיין הייתה בעיה של איבוד הקליטה\סים לכן החשד היה ב-baseband,

קראתי שעדכון ל-5 מעדכן גם את ה-baseband ולכן המשכתי לנסות לעדכן ל-5

אחרי נסיון מוצלח של עדכון IPSW 5.0 מקורי דרך SHIFT+Restore באייטיונס המכשיר מבקש גם אקטיבציה,

ניסיתי סים מקורי של המפעיל (USIM ישן לא פעיל של פלאפון בלי מספר עליו, לי יש מיקרוסים פעיל של פלאפון אבל המתאם תוקע אותו בפנים), אך ללא הצלחה.

sn0wbreeze v2.8b8 יודע ליצור IPSW שגם מכיל hacktivation לדילוג על האקטיבציה.

אבל אני עכשיו תקוע במצב שאני כן מצליח להכנס ל-DFU אבל כל נסיון עדכון של כל IPSW כלשהו (כולל 4.3.3 מקורי) מסתיים בשגיאה 2005 וזה על שני מחשבים שונים - xp ו-7.

שמרתי SHSH של המכשיר כשהוא היה על 3.1.3 על TinyUmbrella.

1. האם יש דרך לעקוף את שגיאה 2005? - וניסיתי לעבור בין יציאות USB שונות ומחשבים שונים ללא הצלחה, גם אחרים בעולם דיווחו שזה לא עזר להם.

2. האם יש תוכנה שמאפשרת לעדכן גרסאת FW שלא דרך אייטיונס? רובן רק מנחות להכנס למצב DFU או מזריקות את סידייה אבל לא ממש מעדכנות מ"ה.

מודה מראש על כל עזרה

עבדכם הנאמן

תומר

פורסם

הנה סוגיה מעניינת.

בימים האחרונים אני חווה בעיות מוזרות עם WAZE.

מה שקורה, הוא שלפעמים, עוד לא לא הצלחתי לשים את האצבע על מה הגורם, או מתי זה יקרה, WAZE חושב שאני בעצם נוסע אחורנית. ואז כמובן שהוא כל מספר רגעים מעדכן את המסלול מחדש.

כיבוי התוכנה והפעלה מחדש לא עוזר, ויש לעשות הפעלה מחדש מלאה למכשיר.

כמובן שבהגדרות הLOCATIONS, כיול מצפן דלוק.

אציין שהפעלתי בRESTRICTIONS שלא תהיה אפשרות לשנות את ההגדרות של המיקום במכשיר, כל עוד לא מזינים סיסמה. כלומר, מהתפריט הראשי אין אפשרות להדליק או לכבות גישה של אפליקציות לשירותי המיקום. על אפליקצית התזכורות של אפל זה משפיע, ולא מאפשר לי לכוון תזכורות לפי מיקום, אלא רק אם אני מסיר את ההגבלות.

אני אנסה להסיר את ההגבלה ולראות אם העניין נפתר.

האם עוד מישהו נתקל בתופעה?

(iPhone4, IOS5, unjailbroken)

!AWDSOME

• תוכן חדש...