Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה, יש לי שאלה

אני נמצא כעת במלון בארה"ב, וחיבור האינטרנט בחדר הוא דרך כבל בלבד.

ניסיתי להפוך את המחשב שלי להוטספוט, למרות שהצלחתי והתחברתי גם ממחשב אחר האייפון לא רצה להתחבר (Unable to join network).

רציתי לדעת האם ישנה דרך "להעביר" את האינטרנט דרך הכבל? הדרך קיימת, כשעושים tethering מהטלפון למחשב. אבל על הדרך ההפוכה לא הצלחתי למצוא מידע.

אם מישהו יודע איך אפשר לעשות זאת, אשמח.

המכשיר הוא 3GS גרסא 4.3.1 פרוץ.

תודה ולילה (יום?) טוב.

TFSI Power

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי אייפון לא פרוץ (גירסה 5.0.1) מישהו מכיר תוכנה שחוסמת שיחות ממספר מסוים שכל הזמן מטריד אותי ?

אם אפשרי גם סמסים זה יהיה מעולה.

תודה

8)
פורסם

ממליץ בחום על אפליקציית Splashtop Touchpad. האפליקציה הופכת את האייפון לעכבר/מקלדת למחשב. נוח במיוחד לאנשים שרוצים להיות במיטה ולהשתמש במחשב ללא צורך לקום.

פורסם

אסף HELP

SOS

יש לי אייפון 4 בגרסה 4.3.1. ניסיתי לבצע עדכון לגרסה 5.0.1

האייטונס ביצע ריסטור ובסוף הריסטור העלה שגיאה 3194/1013/21 כל ניסיון שגיאה אחרת. העניין הוא שנשארתי עם מכשיר שלא ניתן להדליק ולצאת מריקברי מוד.

ניסיתי ללחוץ ריסטור ללא ציון גרסה (ללא SHIFT RESTORE) והבנתי שהאייטונס מוריד ומתקין את 4.3.5

לאחר כל התהליך בסוף הריסטור הוא מקפיץ כל פעם שגיאה אחרת 3194/1013

חיפשתי בגוגל אחר פתרון ודבר ממה שמצאתי לא עזר לי.

אשמח לעזרה!!!

פורסם

1013 זה מצויין, תוריד רדסנאו ואת קובץ הקשוחה של גרסה 5.0, ברדסנאו תבצע FIX RECOVERY וזה ימשיך בתהליך העדכון.

3194 זה שגיאה שאין אישור לעדכון, או שאין אינטרנט, או שהתעסקתה אם קובץ HOSTS, או שאין חתימה לגרסה שאתה מנסה להתקין.

אודי A4

דימה.

פורסם

תודה רבה על המענה המהיר!

הצלחתי סוף סוף להפעיל את המכשיר- אמנם בגרסה 5.0.1 אבל גם זה משהו.

להמשיך להלחם עם האייפון ולשנמך ל4.3.1 או שעדיף כבר להישאר על 5.0.1?

תודה

פורסם

ממליץ לקדם את דימה לדרגת ״תת-מייג׳ור אייפון״.

תישאר על 5.0.1 ותפרוץ פריצה חצי קשורה. בקרוב תצא פריצה מלאה. אם אתה לא יכול להסתדר עם החצי-קשורה, אז תריץ TINYUMBRELLA, תלחץ על SAVE SHSH ותמתין שהיא תמשוך את החתימות מסידיה. אם יש לך חתימה של 4.3-4.3.3 אתה מסודר.

Stay Dirty

פורסם

הצלחתי בסופו של דבר לפרוץ, ולהתקין פריצה חצי קשורה.

אבל נראה לי שזה שיבש את הטלפון. אפליקציית הודעות קורסת- אי אפשר להוציא הודעות.

כל מה שמותקן דרך הסידיה מקבל אייקון לבן שלא משתנה גם לאחר כיבוי-והדלקה בעזרת רד סנואו וגם לא ניתן להדליק אפליקצייה זו.

ניסיתי לבצע ריסטור נוסף- שוב מתחיל עם השגיאות של 3194

איך עם כל השגיאות האלו אני חוזר לגרסה טובה?

יש חתימות ל4.3.1

4.3.3

4.3.4

4.3.5

הפכתי את האינטרנט ואף "מדריך" לא עוזר בעניין השגיאות.

תודה!

פורסם

תפתח כתבן כמנהל, לך לC:\Windows\System32\drivers\etc תפתח את קובץ HOSTS, תמחק כול מה שיש בפנים ותשים את זה במקום:

74.208.105.171 gs.apple.com

כנס לDFU ותעשה רסטור ל4.3.3, מתי שתקבל שגיאה לא משנה איזה (חוץ מ3194) תפעיל רדסנאו ותריץ FIX RECOVERY.

אודי A4

דימה.

פורסם

תודה רבה!

יש התקדמות. עברתי את סף השגיאות ועשיתי מה שאמרת ונראה כי האייפון מגיב.

אבל האייפון תקוע כבר כחצי שעה על התמונה של הדיסק הקשיח ורושם:

Downloading jailbreak data...

ומתחת לכיתוב יש גלגל טעינה מסתובב.

ניסיתי להוציא אותו מזה ע"י ריקוברי פיקס של אמברלה והוא נתקע על תצוגת הקודים.

ריקוברי פיקס של רדסנואו לא תופס הוא לא מזהה PATCH כלשהו.

מה עושים מפה?

• תוכן חדש...