Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחזק. הנה הבלוג:

http://pod2g-ios.blogspot.com/

מי שעדיין לא שידרג ל 5.0.1, עכשיו זה הזמן לעשות את זה, לפני שיהיה מאוחר מדי.

אבל למה לו לשחרר ל5.0.1 אם עוד שבועיים אפל תשחרר את 5.1?

שיחכה כבר ל5.1 ושינסה להשתמש בחור אבטחה שמצא ב5.0.1 על 5.1.

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסכים איתך. בוא נקווה שהבחור יעשה בשכל (אם בכלל האקספלויט שלו עובד על 5.1, בתיאוריה אין סיבה שהוא לא יעבוד)

Stay Dirty

פורסם

מישהו יודע איך אפשר להרשם ל APPLE ID מבלי להזין פרטי אשראי? חברה שלי מנסה להתחבר לאפפ סטור אחרי שעשתה APP ID , והוא מבקש ממנה (האייפון) לאשר TERMS OF USE או משהו כזה ואז הוא מעביר אותה לעמוד של הזנת פרטי אשראי.

תודה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

היא צריכה להירשם דרך אפליקציה חינמית. זאת אומרת להכנס לאפסטור, לחפש FACEBOOK למשל, לנסות להתקין, בחלון שיקפוץ שאומר לך שאין לך חשבון, תלחץ על פתיחת חשבון חדש ומשם תזרום.

Stay Dirty

פורסם

מישהו יכול לעזור לי ולמחוק לי את הפריצה של p0ison על אייפוד טאץ' ולפרוץ לי מחדש? גרסא 4.2.1

אין לי INSTALLOUS ולא יכול להתקין אפליקציות גם מהמחשב

פורסם

אין לי מושג איזה דור , אייפוד טאץ' בלי מצלמה גרסא 4.2.1 עכשיו אני עושה ריסטור ופורץ שוב

פורסם

8

אבל תיקנתי את העניין תודה בכל מקרה :) עשיתי ריסטור ופרצתי שוב ועכשיו הכל בסדר

פורסם

אסף, האם ישנה אפלקציה שחוסמת כניסה להודעות ממקור ספציפי?

הכוונה היא שלא כל ההודעות יהיו מוגנות ע"י סיסמה אלא רק ההודעות שנשלחו מספר ספציפי.

המכשיר הוא איפון 4 פרוץ (כמובן)

פורסם

שלום לאסף, דימה ושאר החברים.

עבר לו בידיוק שבוע מהפעם האחרונה שנזקקתי לעזרתכם והנה אני שוב עם תקלה מעצבנת ביותר.

בקצרה:

לפני שבוע נתקעתי עם רסטור של האייפון ובסופו של דבר אסף התחבר למחשב ועשה ריסטור לגרסה פרוצה של 4.3.3 לאייפון שלי.

בנוסף החזיר לי את אנשי הקשר והודעות שגיביתי באמצעות התוכנה iBackApp_1_4_by_rotem925

לפני ניסיון הרסטור הכושל שלי.

התקלה ה"חדשה" היא שלא ניתן לקבל הודעות תמונה (מולטימדיה) וגם אי אפשר לשלוח.

מה שקורה שהאייפון מנסה לשלוח ופשוט נתקע לקראת הסוף בפס הטעינה.

לאחר זמן מה מראה לי את התמונה שצירפתי.

איך ניתן לפתור את הבעיה הזו?

default.jpg

פורסם

אם לא המליצו כבר בעבר אז רציתי להמליץ על אפליקציה בשם I GOT YA בסידיה.

במידה והאייפון נגנב, המכשיר נועל את עצמו על פי הגדרת זמן שמבצעים בהגדרות המכשיר. ברגע שמקישים קוד כדי לשחרר את הנעילה, המכשיר מצלם את הגנב ושולח את התמונה למייל ומס' נוסף שמגדירים מראש.

ממליץ בחום. :-)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...