Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסף זה עידכן ל5.0.1 עכשיו זה שואל אותי אם להגדיר אייפון חדש או לשחזר מהאייטונס בחרתי לשחזר וזה לא עושה כלום...

מה עושים??

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הפריצה מתאימה גם לאייפון 4s?

לא רק למעבדי A4.

POD2G (מוציא הפריצה) פירסם שהוא ממשיך לעבוד על פריצה לאייפון 4S ולאייפאד 2 שהם בעלי המעבדים החדשים A5.

פורסם
חברה, יש מצב מישהו מביא קישור להורדה Redsn0w 0.9.10b1 (ווינדאוס) - הקישור שמופיע בכל האינטרנט לא עובד.

הורדתי מהדף הבא, הקישור בתחתית

http://www.limera1n.cc/2011/12/jailbreak-501-untethered-iphone-4-3gs.html

אם זה לא יורד מפעם ראשונה זה רק בגלל שהשרת עמוס, תנסה כמה פעמים.

פורסם

RnB תודה על הקישור, האם המדריך באתר תקין?

מה לגבי הפריצה הנ"ל, יש בעיות מסויימות? היא יציבה? כרגע אני עם 4.3.3 ואני מאוד מרוצה.

פורסם

Abergel תלחץ על שחזור באייטונס עצמו ולא במכשיר. אם זה עדיין לא עובד, תבחר בפתיחת מכשיר חדש, ואז תעלה את הגיבוי ע"י קליק ימני על המכשיר ואז RESTORE FROM BACKUP.

העליתי את הפריצה לעוד כמה שרתים:

http://www.multiupload.com/7ZUKUV6RD3

http://www.mediafire.com/?b7330uk2l541i76

Stay Dirty

פורסם

טוב אז ברוב טיפשותי פרצתי לפני שהגדרתי את המכשיר ועכשיו הוא בלופ של ריסטרטים...

עשיתי ריסטור שוב ובפעם הבאה שהוא יסיים איפה השחזר באייטונס?

פורסם
RnB תודה על הקישור, האם המדריך באתר תקין?

מה לגבי הפריצה הנ"ל, יש בעיות מסויימות? היא יציבה? כרגע אני עם 4.3.3 ואני מאוד מרוצה.

נראה שהמדריך תקין, אין יותר מדי שינויים סה"כ עוד פריצה.

לגבי יציבות לא נראה לי שמישהו ידע לענות על זה כי הפריצה רק יצאה.

אני גם עם 4.3.3 והולך לשדרג ל5.0.1 יש לי הרגשה שאפל בקרוב יציאו את הגרסא הבאה 5.0.2 שתחסום את הפריצה. מי שלא ישרדרג יפספס את ההזדמנות לעבור לIOS 5 עם פריצה לא קשורה.

פורסם
נראה שהמדריך תקין, אין יותר מדי שינויים סה"כ עוד פריצה.

לגבי יציבות לא נראה לי שמישהו ידע לענות על זה כי הפריצה רק יצאה.

אני גם עם 4.3.3 והולך לשדרג ל5.0.1 יש לי הרגשה שאפל בקרוב יציאו את הגרסא הבאה 5.0.2 שתחסום את הפריצה. מי שלא ישרדרג יפספס את ההזדמנות לעבור לIOS 5 עם פריצה לא קשורה.

הפתרון הוא שמירת חתימות בעזרת TINYUMBRELLA

מישהו מכיר תוכנה לגיבוי אנשי קשר או שאייטונס עושה זאת כחלק מה BACK UP?

אסף מה לגבי גרסת custom ל5.0.1 יש צפי או שלא כדאי להמתין ולשדרג כבר עכשיו?

תודה

פורסם

טוב אז ממש התלהבתי ומיהרתי עשיתי מספר צעדים ועכשיו על מסך האיפון 4 שלי מופיע סמל של אייטונז וכבל חיבור.

הצעדים: המכשיר היה על גרסא 5 פרוץ בפריצה חצי קשורה

ראיתי שהפריצה המלאה היא לגירסא 5.0.1 בלבד

לכן ניסיתי לעדכן אליה דרך המכשיר בעידכון אוטומטי אבל באמצע הדרך פתאם נכבה ועכשיו אני רואה את הסמל של האייטנז ולחבר את הכבל.

איך אני ממשיך מפה ? בדר"כ הפריצות רצות לי חלק ואני לא נתקל בשום בעיה זה פעם ראשונה שזה קורה לי.

פורסם

moshedj2005 אין סיבה שהיא לא תהיה יציבה. אני סומך על החבר'ה האלה. בכל מקרה אתה תמיד יכול להתחרט ולמחוק את הפריצה. בכל מקרה 2, תגבה את החתימה של 5.0.1, ככה שתוכל להחליט מתי שבא לך אם אתה רוצה לשדרג אליה או לא.

R'n'B לא חייבים להיות על 5.0.1 כדי לשמור את החתימה שלה. מספיק להריץ את סידיה לחצי דקה, או להפעיל TINYUMBRELLA ולשמור חתימות.

DevilUser אי אפשר לעשות עדכון מהמכשיר עצמו אם הוא פרוץ. תעשה ריסטור דרך אייטונס.

Stay Dirty

• תוכן חדש...