Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסף,

הרגע הצלחתי לעבוד לפי מה שדימה כתב אבל בסוף התהליך האייפון נדלק במצב חירום ז"א סמל של כבל עם אייטונס ושיחות חירום בלבד.

מה אני עושה מפה? ואיך הקושחה הפרוצה הזו עוזרת? (היא כבר בהורדה- סומך עליך בעיניים עצומות!)

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המערכת לא נותנת לי לפרסם ה"פ כי טרם כתבתי 25 הודעות - יש לי רק 19.

המזהה 573 892 259

הסיסמה: 8920

תודה רבה לך אני כבר על סף יאוש.

פורסם

אסף אתה פשוט תותח!!

כמו להרבה אנשים כאן גם לי אסף הציל את האייפון ואת השפיות שלי!

אני מנותק מהעולם כבר מאתמול בערב ומנוטרל גם ללא טלפון מה שלא עשיתי יצא עקום/שבור/מקולקל.

אז מה נשאר לומר, השמועות נכונות, ידי זהב ולב זהב! אסף אתה איש מאוד יקר!

תודה רבה לך!

פורסם
אסף,

הרגע הצלחתי לעבוד לפי מה שדימה כתב אבל בסוף התהליך האייפון נדלק במצב חירום ז"א סמל של כבל עם אייטונס ושיחות חירום בלבד.

מה אני עושה מפה? ואיך הקושחה הפרוצה הזו עוזרת? (היא כבר בהורדה- סומך עליך בעיניים עצומות!)

עשיתה הכול נכון, אבל זה לא מצב חרום, זה מצב שבוא האייפון לא ACTIVATED בדיוק כמו שהוא יצא מהקופסה, היתה צריך פשוט לפתוח אייטונס ולחקות חצי דקה והאייפון היה נפתח לעבודה :)

אם השתמשתה בקשוחה שאסף הביא אז כנראה שלא היתה צריך פיקס ריקוברי וגם לא אקטיבציה רק PWNAGE DFU לפני הרסטור.

אודי A4

דימה.

פורסם
עשיתה הכול נכון, אבל זה לא מצב חרום, זה מצב שבוא האייפון לא ACTIVATED בדיוק כמו שהוא יצא מהקופסה, היתה צריך פשוט לפתוח אייטונס ולחקות חצי דקה והאייפון היה נפתח לעבודה :)

וואלה? :? :?

אז יצאתי אידיוט.

למזלי אסף התחבר למחשב שלי ופשוט פתר את הבעיה בקלות ובמהירות- העניין שעיכב היה ההורדה של הקושחה הפרוצה.

דימה ואסף תודה רבה לכם!

פורסם

יש לי בעיה בפתיחת משתמש חדש לחברה, כאשר אני נרשמתי [לפני כחצי שנה לא הייתה שום בעיה]

לקראת סוף ההתקנה משום מה נרשמת כל פעם שגיאה לגבי המיקוד , למרות שהמספר תקין לחלוטין...

28syq7r.png

8)
פורסם

את לא בחנות הישראלית.

תבטלי את כל מה שעשית, תחזרי לדף הבית של אפסטור, תלחצי למטה בצד ימין על הדגל העגול, ותבחרי ישראל. ככה זה נראה:

2jrjjyykthbm.png

Stay Dirty

פורסם

לקראת סוף השנה אפל מתכננים לשחרר את הגרסא החדשה לIOS 5.1.

יש טעם לשדרג עכשיו ל5.0.1 ולפרוץ בחצי קשורה או כדאי לחקות לפריצה המלאה?

פורסם

פריצה מלאה (כן כן לא חצי קשורה!) לגרסה 5.0.1 תצא בשבוע הקרוב (להערכתי) עפ"י הבלוג של pod2g הבחור שהצליח לפרוץ את הגרסה המדוברת.

לחכות שתצא גרסה 5.1 ואז לחכות שתצא לה פריצה (מי יודע כמה זמן זה ייקח,תראו כמה זמן לקח להם לפרוץ את גרסה 5) זה נראה לא כזה רלוונטי..

בכל מקרה אני עם מכשיר לא פרוץ כבר קרוב לחודשיים וזה פשוט משעמם. חיכיתי המון לפריצה הקרובה והנה בשעה טובה ומוצלחת היא תגיע אלינו אוטוטו.

אני לא מצליח לפרסם את הקישור לבלוג של הבחור שהצליח לפרוץ את הגרסה,אם מישהו יכול לפרסם אותו פה זה יעזור לכולם לעקוב ולדעת מתי משוחררת הפריצה.

אבירן.

פורסם

לא כל כך הבנתי,

ישנה פריצה לא קשורה לגרסה החדשה 5.0.1, האם מישהו יכול להעיד שזה עבד לו כראוי.?

ומה נעשה עם כל האפליקציות שכבר מותקנות (מדובר באייפון 4 פרוץ).?

פורסם

הפריצה המלאה עדיין לא שוחררה. הבנאדם בודק אותה על כל המכשירים שיש להם מעבד A4 ומטה. בקצב הזה הוא ישחרר אותה תוך שבוע, אלא אם כן הוא יחליט לנסות אותה גם על מכשירי מעבד ה-A5.

את האפליקציות שכבר מותקנות לך על המכשיר, תסנכרן עם אייטונס, ובעצם תגבה אותם על המחשב.

בשביל לעשות את זה, כנס לאינסטולוס במכשיר שלך, SETTINGS, ותוודא ש ITUNES SYNC דולק שם.

עכשיו תחבר את המכשיר לאייטונס, תאשר את המחשב:

authorize-computer-to-transfer-apps.jpg

ולבסוף:

transfer-purchases-from-iphone.jpg

Stay Dirty

פורסם
מחזק. הנה הבלוג:

מי שעדיין לא שידרג ל 5.0.1, עכשיו זה הזמן לעשות את זה, לפני שיהיה מאוחר מדי.

תיסלם אסף.

הוא כותב שהוא הצליח לפרוץ את כל המכשירים פריצה בלתי-קשורה ושהוא מנסה כל מני דברים עליהם.

רק שישחרר את הפריצה המלאה כמה שיותר מהר.

• תוכן חדש...